[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Wyjazd do Irlandii - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Koledzy, ponownie zakładam temat, ponieważ nadarzyła się kolejna okazja do wyjazdu.
Poprzedni temat został usunięty, ponieważ samochód miał nie obsługiwać tego kierunku.
Więc, sytuacja się powtarza, i pytania są również te same.
Jak mają się sprawy opłat drogowych?
Jak wygląda kwestia parkingów w Irlandii?
Na co uważać, co warto wiedzieć?
Proszę o wszelkie informacje.
Z góry dziękuję za pomoc!
Są, ale małe często widywałem auta zaparkowane przy marketach na parkingu, albo przy barach na parkingu dla tirów (kilka miejsc), byłem na wschodnim wybrzeżu.
Cytuj:
Na co uważać, co warto wiedzieć?
Strasznie ciasno, odnośnie kradzieży to złodzieje tam zwykle znają albo Polski albo Litewski.
Więcej nie podpowiem, bo pracowałem w IRL, ale nie jako kierowca, ani nigdy nie miałem kursu do IRL
Drogi są miejscami na prawdę bardzo ciasne, ale za to bardzo dobrze oznakowane. Kierowcy życzliwi - zawsze Ci ustąpią czy Cię przepuszczą. Weź coś od deszczu, bo teraz tam cały czas leje (dosłownie).
Wtej chwili jest ciepło i wiosennie.A z tym ustępowaniem to bywa różnie.. Miejscowym wynalazkiem dość często stosowanym jest wygięta do tyłu dość gruba blacha lub pałąk z rurki montowany przed prawym lusterkiem..
Poza tym takie trochę gorszej kategorii polskie drogi.Tylko jeszcze bardziej kręte Poza obwodnicą Dublina i kilkoma promieniście odchodzącymi dwupasmówkami.
Nie ma powodu do obaw.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 11 gości