Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
czy ktos woził kiedys dla nich ??
u nas w Ostrowie buduja obwodnice i udupili ok 60 firm transportowych . nie przelali pieniedzy .
slyszalem ze w innych rejonach bylo cos podobnego np we Wrocławiu
Wiem tylko tyle,że firma ta wykonała u nas w Lublinie pare robót.I nawet teraz coś robią.Jeśli chodzi o przelew pieniędzy to akurat z tego wywiązali się prawidłowo.
Nie wiem czy ta firma ma siedzibę w Warszawie ale w Krakowie ostatnio robiła Rondo Mogilskie i Rondo Grzegórzeckie . Budowa wg. mnie wykonana na czas i jakość też dobra, ale z płatnościami to nie mam pojęcia jak jest.
_________________ ZoltaN M*A*NPOWER
... "Jeżdżę szybko gdyż lubię zapie....ać" ...
... "Biere każde auto z boku, nikt dziś do mnie nie ma szans" ...
Właśnie na obwodnice Ostrowa wynajęli sporo samochodów. Z tego co mówił mi znajomy który wynajmował im kilka DAFów CF 8x8 i XFów z patelnia pieniędzy za robotę nie zobaczyli do tej pory tak samo jak inni którzy jeździli na budowie
_________________ "Ten, który boi się zdobywać jest skazany na porażkę"-Napoleon Bonaparte
Ostatnio zmieniony 26 lut 2009, 19:17 przez Evil, łącznie zmieniany 1 raz.
GG: 7172101
Cytuj:
Właśnie na obwodnice Ostrowa wynajęli sporo samochodów. Z tego co mówił mi znajomy który wynajmował im kilka DAFów CF 8x8 i XFów z patelnia pieniędzy za robotę nie zobaczyli do tej pory tak samo jak inni którzy jeździli na budowie
to może troche poza tematem,ale DAF nie robi aut w konfiguracji napędu 8x8(ewentualnie GINAF na bazie DAF-a)
Kolego jesteś z lbn to powinieneś ich widzieć aż tak nowe to nie są przynajmniej u nas rocznik 98-99 teraz budują w lbn jakiś budynek przy ul Chodźki[/quote]
Jestem z Lublina,ale akurat na Chodżki sie nie zapuszczam.Byłem tylko raz w tym roku na tej u licy i wiadziałem tylko Sztyrlica Scanie wyjeżdzające z tej budowy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 4 gości