[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Promy do Anglii - gdzie najtaniej? - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Pytałem się winnym wątku ale zupełna cisza;( Zatem założyłem ten oto wątek - może ktoś odpowie. Mianowicie chcę jeździć do UK ale zabijają mnie ceny promów. Mam mały zestaw typu auto pomoc drogowa DMC 5200KG + długa laweta na 3500KG na dwa auta. Zadzwoniłem do jakichś dwóch pośredników i ceny powyżej 500EUR w dwie strony!? Ktoś tu pisał o cenach rzędu 170EUR za duży zestaw z naczepą natomiast! A gdzie mój w zasadzie większy bus z przyczepką do ciągnika 40ton! Czy ktoś może pomóc, powiedzieć coś konkretnego??
Najpopularniejsze połączenie promowe masz z Calais lub Dunkierki do Dover. Sea France i P&O Ferries to operatorzy Calais - Dover a Norfolkline Dunkierka - Dover. Pytanie też dokąd jedziesz? W grudniu płynąłem z Holandii z Hoek v. Holland do Harwich. Połączenie to obsługuje StenaLine. Płynął ze mną jeden Polak solówką. Jest sporo połączeń Wielkiej Brytanii z pozostałą częśćią kontynentu. Po prostu musisz podzwonić po operatorach i zapytać się. Albo przynajmniej odwiedzić ich strony. Na pewno będą cenniki.
Jest jeszcze taka zależność że czym wcześniej kupisz bilet to tym taniej zapłacisz,więc jeżeli odpowiednio wcześniej znasz date wyjazdu to warto to zrobić.Zdecydowanie odradzam EuroTunel bo jest zdecydowanie droższy.
Samochód: cokolwiek dadza
Jesli chcesz kupic bilet bezposrednio u operatora to spodziewalbym sie takich cen za taki pojedynczy "zestaw". Sa firmy ktore zajmuja sie bookingiem promow, i przez taka firme mysle ze bedzie taniej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 4 gości