[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [Renault, Midliner M200] Auto nie odpaliło - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Witam wszystkich!
Mam taki problem przyszedłem dziś do auta (Renault Midliner M200) po kilku dniach nie użytkowania go, (prąd był wyłączony głównym wyłącznikiem). Włączyłem prąd kontrolki sie świeciły a auto nie odpaliło, przy przekręcani kluczyka do rozruchu kontroli migały i słychać było tylko jakies pikanie:/ Czy może ktoś coś podpowiedzieć co sie stało?! czy baterie są za słabe czy to jakas inna usterka ??
z góry dziękuje za odp
pozdr
GG: 0
Samochód: midlum
Sprawdz czy masz przetwornicę do radia,w tych samochodach częstą praktyką było branie 12v kablem od jednego akumlatora i nawet wyłączenie prądu i radia nie ratuje sytuacji bo upływ i tak będzie.Radą jest w takim wypadku założenie przetwornicy lub wyłącznika na kabel 12v.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości