Strona 1 z 1 [ Posty: 2 ]
Autor
Wiadomość
Tytuł: Budapeszt
Post Wysłano: 03 wrz 2008, 15:20
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Panowie pomoże ktoś ja mam pytanie jadąc od Miszkolca do Budapesztu autostrada M3 i chcąc się udać na M7 na Balaton to jak trzeba jechać chodzi mi o sam Budapeszt czy jest obwodnica czy muszę wjechać do miasta.Jeżeli trzeba wiechać do miasta to ile zejdzie na przejeździe takiego miasta średnio???

Tytuł: Re: Budapeszt
Post Wysłano: 03 wrz 2008, 15:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: R420

Od Miskolca aż na południowo zachodni brzeg balatonu (i dalej) masz cały czas autostrade.

Nie trzeba w ogóle zjeżdzac z autostrady w budapeszcie.

Jechałem tą autostradą niecałe 3 tygodnie temu tylko w drugą strone ;-)
TO jest przepiękna autostradą z idealną infrastrukturą, piękne zielone parkingi z ekskluzywnymi ubikacjami!! Nazewnątrz jest dostep do wody (czasami nawet chyba pitnej).

Na tych parkingach aż chciało sie stawać, robiliśmy sobie tam obiady na kuchence ;-)

Na parkingach najczęsciej zatrzymują sie rumuńskie autokary, ale można też spotkac duzo autokarów jadacych z polskimi turystami do budapesztu

edit:
cholera zacząłem nabierac wątpliwosci.
Bo ja jechałem znad Balatonu do Miskolca z postojem w Budepeszcie więc ja dobrowolnie zjechałem z autostrady....
Nie dam sie zabić czy można bezkolizyjnie przelecieć na drugą strone budapesztu ale tak mi sie wydaje... Ja wyjechałem potem na autostrade, po zwiedzaniu budapesztu więc głowy nie daje...

Jednak centrum miasta jest na tyle przytłoczone ze wątpie iż cały krajowy autostradowy ruch przewala sie przez miasto.

Strona 1 z 1 [ Posty: 2 ]