[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool PETYCJA DO MINISTRA TRANSPORTU... - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
NIC NIGDY NIE DZIEJE SIĘ BEZ POWODU TAK TEŻ MOJA OBECNOŚĆ NA FORUM I NIE TYLKO TYM ZRESZTĄ JEST CZYMŚ PODYKTOWANA. JEDNI MYŚLĄ ŻE SZUKAM GUZA, INNI ŻE NUDZI MI SIĘ A I SĄ TACY CO WIERZĄ ŻE MARZY MI SIĘ WŁADZA... TO MNIE NAJBARDZIEJ UBAWIŁO
CAS POMIMO ZATRZYMANEGO PRAWA JAZDY ( NIEDŁUGO BĘDĘ JE MIAŁ W RĘCE) MAM NIEBYWALE ZAJĘTY BO NIE JESTEM OGRANICZONY ZARÓWNO INTELEKTUALNIE TAK I ZAWODOWO O OBOWIĄZKACH NIE WSPOMNĘ, GUZA NIE SZUKAM GDYŻ NIGDY NIE CZEPIAM SIĘ NIKOGO I NICZEGO BEZ POWODU WIĘC TRUDNO MÓWIĆ O PROWOKACJACH Z MOJEJ STRONY.. JAK TEŻ W ŻADNEJ MOJEJ WYPOWIEDZI NIE WSPOMNIAŁEM O TYM ŻE CHCĘ RZĄDZIĆ... BO I PO CO? JEST DEMOKRACJA A DEMOKRACJA ZNACZY ZE STAROŻYTNEGO JĘZYKA "WŁADZA LUDZU" CZYLI LUD RZĄDZI CO W W POLSKICH REALICH OGRANICZA SIĘ TYLKO DO PÓJŚCIA NA WYBORY I ZAGŁOSOWANIA JUŻ POMIJAJĄC FAKT ŻE NIE KAŻDY IDZIE NA WYBORY I WIELU GŁOSUJE NIE NA WŁAŚCIWYCH KANDYDATÓW CO TEŻ NIE JEST ŁĄTWE GDYŻ RZADKO MAMY ROZSĄDNY WYBÓR
MĄDRY LUD WIE CO POWINIEN ZROBIĆ GDY ŹLE SIĘ DZIEJE I NIE MAM NA MYŚLI KRWAWYCH WYCZYNÓW JAK TO BYWAŁO NA PRZESTRZENI DZIEJÓW. W DEMOKRATYCZNYM KRAJU NALEZY DZIAŁAĆ DEMOKRATYCZNIE CZYLI RAZEM. W JEDNOŚCI I SOLIDARNOŚCI SIŁA A JAK TYLKO JEDNOSTKI BĘDĄ ZABIEGAĆ O LEPSZE JUTRO TO NIKT TEGO LEPSZEGO PRĘDKO SIĘ NIE DOCZEKA.
DLATEGO ZAPYTUJĘ WAS... CZCIGODNYCH KOLEGÓW KIEROWCÓW...
CZY GDYBY KTOŚ ( BO WY NA PEWNO NIE CO ZAUWAŻYŁEM Z WYPOWIEDZI NA FORUM )
NAPISAŁ PETYCJĘ DO PREZYDENTA RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ, PREMIERA RZĄDU RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ, MINISTRA TRANSPORTU JAK I MINISTRA SPRAWIEDLIWOŚCI W KTÓREJ KIEROWCY DOMAGAĆ SIĘ BĘDĄ POPRAWY ICH WARUNKÓW PRACY JAK TEŻ ZMIANY W PRZEPISACH O ODPOWIEDZIALNOŚCI ZAWODOWEJ, CZY WSZYSCY ZALOGOWANI NA FORUM JAK I WASI KOLEDZY KTÓRZY TU NIE ZAGLĄDAJĄ PODPISZECIE JEDNOGŁOŚNIE TAKĄ PETYCJĘ?
A MOŻE STWORZYMY WSPÓLNIE TO CZEGO RZĄDAMY I CO JUŻ DAWNO POWINNO OBOWIĄZYWAĆ DZIĘKI CZEMU UNIKNIĘTO BY WIELU DRAMATÓW NA DROGACH JAK I WYROKÓW WIĘZIENIA DLA POLSKICH KIEROWCÓW ZAWODOWYCH? O PŁACONYCH NOTORYCZNIE MANDATACH NIE WSPOMNĘ
OCZYWIŚCIE BĘDĄ ZNOWU GŁUPIE ODPOWIEDZI I UWAGI ALE TO TAK ZAWSZE JEST. Z MĄDRĄ KRYTYKĄ WARTO SIĘ ZGODZIĆ WIĘC I NEGATYWNE WYPOWIEDZI MOGĄ BYĆ CZASEM PRZYDATNE... WIĘC NIE SZCZĘDŹCIE SŁÓW JAK ZWYKLE ZRESZTĄ , ALE TEŻ NIE STÓJCIE JAK BARANY BEZCZYNNIE... RÓBCIE COŚ ABY BYŁO NAM WSZYSTKIM LEPIEJ... W MILIONACH SIŁA A JEDNOSTKI NIGDY NIC NIE ZMIENIŁY... NAWET PAPIERZ KTÓREGO TAK DÓRNY NARÓD SŁUCHAŁ I W KTÓREGO WIERZYŁ BYŁ JEDNOSTKĄ I CHOĆ PORWAŁ TŁUMY ZA SOBĄ TO TYLKO NA CZAS SWOJEGO ŻYCIA. GDY JUŻ PAPIERZ UMARŁ TO NARÓD ZAMIAST ROBIĆ TO O CZYM MÓWIŁ PAPIERZ, WOLI GO POKROIĆ NA RELIKWIE JAKBY TO MIAŁO W CZYMŚĆ TEMU DURNEMU NARODOWI I KOPANEJ PRZEZ WSZYSTKICH OJCZYŹNIE POMÓC WYBÓR JEST WASZ, ALE PRZYSZŁOŚĆ MOŻE BYĆ NASZA WSPÓLNA WEŹCIE TO POD UWAGĘ
TEN TEMAT PODPOWIEDZIAŁ MI KTOŚ Z FORUM W INNYM TEMACIE... WSPOMNIAŁ O PETYCJACH O CZYM SAM NIE POMYŚLAŁEM... WIĘC JAK WIDZICIE NIE JESTEM IDEAŁEM I SAM WSZYSTKIEGO NIE ZROBIĘ
Ostatnio zmieniony 29 lip 2008, 14:16 przez Andrzej Rudakowski, łącznie zmieniany 2 razy.
GG: 4604681
Weź napisz to człowieku jeszcze raz na czarno i nie dużymi literami, bo nawet przeczytać normalnie się nie da. Taki z Ciebie człowiek zmian, rewolucji i internetu, a nawet nie wiesz ze pisanie z włączonym Caps Lock'im jest jak krzyczenie. Krzykiem nic nie zdziałasz, tylko spokojem, opanowaniem i dobrą gadką.... Chcesz aby Tobie ktoś pomagał, a nie robisz nic o co inni Cię proszą...
_________________ Każda maszyna jest warta tyle ile wart jest człowiek który ją obsługuje!!!
~Yeeeeee znów Andrzej, i znów słonko wychyliło się za chmur
Andrzej jesteś moim idolem, więcej takich postów.
Podpisze Ci się pod tą petycją bo jesteś przezabawny...
Jak zwykle dużo piany (i to dużymi literami bitej), a żadnych konkretów. Marnujesz się. Z takimi pomysłami byłbyś idealnym politykiem...
_________________ DAS IS DER UBERFALL!!!! Jestem w kółku różańcowym WC, dbam o ojczysty język polski.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Ja osobiście WZIĄ udział w ankiecie dotyczącej nadania Andrzejowi tytułu trolla roku i wręczył mu nagrodę w postaci parasola z rynną, z wymiennymi szprychami oraz szeberdachem.
Więc, jeżeli nasz forumowy A. Lepper (bez obrazy). Będzie posiadał gotową petycję odblokujemy temat.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 3 gości