Strona 1 z 1 [ Posty: 13 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 10 lut 2008, 17:57

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Siema.
Otoz tak, prawko na B mam juz ok 4 lat, jezdziłem juz na dostawczakach do 3.5t, dowoziłem towar do sklepow :D, ale mniejsza o to, zrobiłem sobie prawko na C, ma je juz cały tydzien : )
Teraz szukam pracy na solowke, ale nie ma pojecia jaka firma przyjeła by takie swiezaka jak ja :D
prosze was o pomoc :P, interesuja mnie firmy Pomiedzy sochaczewem, a warszawa, moga tez byc z sochaczewa, błonia, pass( tam jest sporo hal ) kopytowa, ozarowa, no i samej warszawy, bardzo bym was prosił tez o napisanie cos o tej firmie, gdzie jezdza, jakie maja płace, jakimi samochodami jezdza no i gdzie sie znajduja :)

Post Wysłano: 10 lut 2008, 19:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8924601

Myślę, że powinieneś poczytać dział Firmy Transportowe. Znajdziesz tam wiele informacji dotyczących płatności w firmach jak i tego, czy można w danej firmie jeździć samą solówką.

Pozdrawiam

Post Wysłano: 10 lut 2008, 20:15

Użytkownik

Użytkownik

ale mi chodzi o to, zeby ta firma była blisko mnie, mniej wiecej w tych oikolicach co napisałem, i zeby mozna było sie zatrudnic bez doswiadczenia

Post Wysłano: 10 lut 2008, 20:33
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Opel Astra GLS ;D

Kolego. A nie proście byłoby posiedzieć przy książce telefonicznej i/lub panoramie firm z twojego regionu i dzwonić i pytać się? Jakbyś był z mojego regionu to bym ci pomógł ale tu nie mieszkasz. Jak panorama firm pokona cię to spróbuj popytać sie kolegów z forum mieszkających w twoich okolicach.

Post Wysłano: 10 lut 2008, 22:13

Użytkownik

Użytkownik

Jak chcesz - to daj mi papiery, a ja bede za robota dla Ciebie latal....
zartowalem.
Takie sprawy sie samemu zalatwia: prasa, internet, Urzad Pracy, samemu lazic i...ksero...ksero...duzo kasy na ksero.
chyba, ze chcesz na 1000% roboty nie dostac - to mozesz zatrudnic swoja mamusie, tatusia, siostre, brata, dziadka, babcie, albo mnie - to wtedy ewentualny pracodawca zobaczy jaki jestes "zaradny" i....

Ludzie - normalnie takie tematy - to sa naprawde fajne - dzieci Neo, czy co?
Bozia nozek nie dala, raczek? Bo z zachowania, to rozumku troszke chyba poskapila....
ehhhhhhhhhhhhhh.................

D <= 2010
A => brak

Post Wysłano: 10 lut 2008, 23:10

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3253512

Cytuj:
ale mi chodzi o to, zeby ta firma była blisko mnie, mniej wiecej w tych oikolicach co napisałem, i zeby mozna było sie zatrudnic bez doswiadczenia
Najprościej poszukaj firm zajmujących się dystrybucją,np:mięsa nabiału ,lodów.To są małe solówki do 7,5t(jeśli nie masz 21lat)a jeśli masz i czujesz się na siłach to może spróbuj na budowie np:wywrotka;ewentualnie jakiś meblowóz?

Post Wysłano: 11 lut 2008, 10:51

Użytkownik

Użytkownik

Jest kolego taka fajna strona http://www.pracuj.pl tam coś powinieneś znaleźć :wink:

Post Wysłano: 11 lut 2008, 16:01

Użytkownik

Użytkownik

GG: 8765643

Skora ma B od 4 lat to raczej nie ma 21 tylko troche wiecej. Piszesz ze masz na C od tygodnia a czy masz juz zrobiony kurs na przewoz rzeczy i psychotesty???? Jezeli masz to anonse w reke i szukac. Cala litania dla kierowcow. My Ci pracy nie znajdziemy. Musisz sam sie pofatygowac. My mozemy jedynie podpowiedziec jakie firmy. Nie jestes z moich okolic wiec nie pomoge ale zycze powodzenia.

Post Wysłano: 11 lut 2008, 16:39

Użytkownik

Użytkownik

ja wiem, ze pracy mi nie dacie, ale chce usłyszec jakies podpowiedzi, do jakiej firmy sie wybrac, gdzie przyhmuja swiezakow, np. do przyuczenia, gdzie po tym przyuczeniu mnie nie zwolnia, a dostane wieksza płace i dostane propozycje przedłuzenia umowy.
mam 23 lata, wczesniej troche dsotawczakiem pomykałem. Jestem swiezo po studiach informatycznych(sam licencjat).
pozdrawiam i czekam na propozycje. A nie orientujecie sie czy do Budokrusza by mnie przyjeli??? Bo mam troche km do nich, ale pasowało by mi tam, tylko czy przyjeliby na przyuczenie???
P.S. Cała reszte tez mam. A w Pekaesie??? Albo VOSIE?? A VOS jest w WAWIE??

Post Wysłano: 11 lut 2008, 17:20

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
ja wiem, ze pracy mi nie dacie, ale chce usłyszec jakies podpowiedzi, do jakiej firmy sie wybrac, gdzie przyhmuja swiezakow, np. do przyuczenia, gdzie po tym przyuczeniu mnie nie zwolnia, a dostane wieksza płace i dostane propozycje przedłuzenia umowy.
mam 23 lata, wczesniej troche dsotawczakiem pomykałem. Jestem swiezo po studiach informatycznych(sam licencjat).
pozdrawiam i czekam na propozycje. A nie orientujecie sie czy do Budokrusza by mnie przyjeli??? Bo mam troche km do nich, ale pasowało by mi tam, tylko czy przyjeliby na przyuczenie???
P.S. Cała reszte tez mam. A w Pekaesie??? Albo VOSIE?? A VOS jest w WAWIE??
PKS ma baze w Błoniu a VOS w Mińsku Mazowieckim

Post Wysłano: 11 lut 2008, 17:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 71830
Samochód: saicento z kratką

Cytuj:
j
Albo VOSIE?? A VOS jest w WAWIE??
Kolego, masz pewnie na myśli pracę jako kierowca na trasach międzynarodówych...
Tu się raczej nie liczy odległość do firmy :)
Obecnie możesz pracować jako kierowca w firmie np. holenderskiej i na wolne dni zjeżdżać firmowym autokarem do Polski. Tak samo np. z VOS Logistic. Przecież nie musisz codziennie wracać do domu.

Post Wysłano: 11 lut 2008, 19:06

Użytkownik

Użytkownik

Wiem,że Pekaes ma baze w Błoniu, ale chce wiedzieć, czy by mnie tam przyjeli, albo do Budokrusza, bo nic innego mi nie przychodzi do głowy.Może Wy znacie jakaś firmy z tego rejonu :?:

Post Wysłano: 11 lut 2008, 20:36

Użytkownik

Użytkownik

[quote="toplinescania"] Wiem,że Pekaes ma baze w Błoniu, ale chce wiedzieć, czy by mnie tam przyjeli, albo do Budokrusza, bo nic innego mi nie przychodzi do głowy.Może Wy znacie jakaś firmy z tego rejonu :?: [quote]
A może by choć zadzwonić do Pekaesu czy Budokrusza :?: Na co liczysz :?: Że pojedziesz do nich i powiesz,że mają Cie przyjąć, bo tak jeden kolega na forum powiedział :?: Czy w taki sposób myśli absolwent uczelni wyższej :?: Litości.

Strona 1 z 1 [ Posty: 13 ]