Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 09 lut 2008, 19:28

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Ile moge zarobić na tych trasach :?:
1. Niemcy
2. Włochy
3. Hiszpania
4. Turcja
5. Szwecja
Piszcie ze swojego doświadzcenie :).
Chodzi mi o zarobki poczatkujacego kierowcy.Ile na swojej pierwszej trasie do tych panstw zarobiliście :?:

Post Wysłano: 09 lut 2008, 19:43

Użytkownik

Użytkownik

Ale to zalezy od tego czy solówka czy zestaw,czy podwójna obsada i od wielu innych czynników których nie podałeś :/.

Post Wysłano: 09 lut 2008, 19:46

Użytkownik

Użytkownik

Jeśli chodzi o zarobki to odrazu dopisze sie,że w kraju można smiało pomykać za godziwe pieniążki.Niech nie łudzą się młodzi kierowcy,że zagranicą jest takie niebo.

Post Wysłano: 09 lut 2008, 19:47

Użytkownik

Użytkownik

1. Zestaw. Pojedyncza obsada.
2. zestaw. Podwojna obsada.
3. Slowka. pojedyncza obsada.

Post Wysłano: 09 lut 2008, 21:16

Użytkownik

Użytkownik

Ja jade w poniedziałek zestawem do Niemiec.We wtorek powiem Ci ile na czystko zarobiłem : ).

Post Wysłano: 10 lut 2008, 20:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Ja jade w poniedziałek zestawem do Niemiec.We wtorek powiem Ci ile na czystko zarobiłem : ).
drivemaster przed chwilą na innym temacie pytałeś co masz ze sobą zabrać a jedziesz tylko do Berlina a we wtorek będziesz pisał ile zarobiłeś to ja ci napiszę ile zarobisz jak masz od frachtu jak będziesz miał 10% to jest super to za Berlin góra 70euro .

Post Wysłano: 15 lut 2008, 14:32

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Jeśli chodzi o zarobki to odrazu dopisze sie,że w kraju można smiało pomykać za godziwe pieniążki.Niech nie łudzą się młodzi kierowcy,że zagranicą jest takie niebo.
Poieram w 100%....sam śmigam po kraju za bardzo dobre pieniadze,a chłopacy,którzy od nas z firmy odeszli by poznać świat chętnie by wrócili..tylko niestety na ich miejsce już zostali przyjęci kierowcy.

https://youtu.be/s5GwCxFeTlo

Post Wysłano: 15 lut 2008, 20:57

Użytkownik

Użytkownik

ok, słyszałem, ze na kraju tez mozna ładnie zarobic, ale tak mniej wiecej ile?? jest to miedzy 2-3 tysiace?? czy ponizej 2?? i ile mozna zarobic od razu po zdaniu na C na solo. I ile mozna na tych trasach wyciagnac?:
1. Niemcy
2. Włochy
3. Hiszpania
4. Turcja
5. Szwecja

Post Wysłano: 15 lut 2008, 21:19

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
ok, słyszałem, ze na kraju tez mozna ładnie zarobic, ale tak mniej wiecej ile?? jest to miedzy 2-3 tysiace?? czy ponizej 2?? i ile mozna zarobic od razu po zdaniu na C na solo. I ile mozna na tych trasach wyciagnac?:
1. Niemcy
2. Włochy
3. Hiszpania
4. Turcja
5. Szwecja
Od razu po zdaniu egzaminu-pomijam temat znalezienia pracy bez żadnego doświadczenia-wyruszenie samodzielnie do Turcji.. , czy choćby Hiszpanii.. A i Włochy to dość duży kraj, do którego trzeba przez inne dotrzeć.. Podziwiam wiarę w siebie.

Post Wysłano: 16 lut 2008, 11:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 9124715

Podziwiam też za odwagę! Zaraz po prawku odrazu np do Hiszpanii hmm...góry itp myślę że potrzeba doświadczenia ale każdy robi jak uważa! a ile zarobisz na kraju to zależy mój wujas pomyka po kraju solówką i ponad 2 tysiące według mnie to nie jest źle.

Post Wysłano: 26 sty 2009, 23:28
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Koledzy dostałem oferte pracy od kolesia. Robota c.s+ cysterna (ADR) przewóz paliwa, załadunek w petrochemi i ogień na hiszpanie na powrót nie wiem co. Najprawdopodobnie w podwójnej obsadzie. Ile bedzie mozna zarobic, ile sie spodziewac od niego za taki kurs najprodopodobniej bedzie to 4 razy w miesiacu?. Warto rozmawiac o takim czyms jak płacenie z spanie w kabinie ? koledzy mowili ze warto sie upomiec o takie cos. Jak to koledzy oceniacie ? czekam na odpowiedzi

Post Wysłano: 27 sty 2009, 11:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: DAF 105XF 460

Cytuj:
Koledzy dostałem oferte pracy od kolesia. Robota c.s+ cysterna (ADR) przewóz paliwa, załadunek w petrochemi i ogień na hiszpanie na powrót nie wiem co. Najprawdopodobnie w podwójnej obsadzie. Ile bedzie mozna zarobic, ile sie spodziewac od niego za taki kurs najprodopodobniej bedzie to 4 razy w miesiacu?. Warto rozmawiac o takim czyms jak płacenie z spanie w kabinie ? koledzy mowili ze warto sie upomiec o takie cos. Jak to koledzy oceniacie ? czekam na odpowiedzi
normalnie dogaduj sie ile ci daje za godzine? i do tego dieta(46-55e)+dodatek za nocleg zryczałtowany a jak nie to niech pokrywa koszty hotelu(wcale nie zbiednieje) i pensja wyjdzie ci sama bez debat ile można zarobić-a i przy podwójnej obsadzie dojdzie ci dodatek za uciążliwe

Post Wysłano: 27 sty 2009, 11:39

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3745303
Samochód: VOLVO FH12, 420.

Cytuj:
Cytuj:
normalnie dogaduj sie ile ci daje za godzine? i do tego dieta(46-55e)+dodatek za nocleg zryczałtowany a jak nie to niech pokrywa koszty hotelu(wcale nie zbiednieje) i pensja wyjdzie ci sama bez debat ile można zarobić-a i przy podwójnej obsadzie dojdzie ci dodatek za uciążliwe

Kolega Krzysiekjx1 wez nie pisz mu takich glupot, bo pojdzie i glupa z siebie zrobi.
Po pierwsze nie pisz sie na zadna podwojna obsade. Uwierz mi - nie ma kiedy spac, a jak juz to w dzien zlapiesz kilka godzin (pomysl co bedzie w lato).
Jesli juz zapiszesz sie to nie licz na jakies super zarobki. Nie mow szefowi o dietach i dodatkach za spanie w samochodzie, a tym bardziej za trudne warunki w podwojnej:) bo chlop padnie trupem ze smiechu i trza s ebedzie gdzie indziej szukac roboty. Jak bys sie nie dogadal bedzie twoja pensja zalezala od kilometrow. Wg mnie jesli da Ci 4000 - 4500 to nie bedziesz mial krzywdy. W jednego zarobil bys najmarniej z 5000, i komfort pracy lepszy o niebo...
TO co napisalem tyczy sie oczywiscie jazdy na Hiszpanie.
Po kraju dostaniesz 2500 - 3500zl na zestawie.
Nie wiem jakie sa stawki na solowkach.

Post Wysłano: 27 sty 2009, 11:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: DAF 105XF 460

Cytuj:
Kolega Krzysiekjx1 wez nie pisz mu takich glupot, bo pojdzie i glupa z siebie zrobi.

a bo mnie rozbraja takie podejscie do sprawy ile zarobie?
gdy ja zaczynałem kiedyś to byłem szczęśliwy że ktoś dał mi szanse a zarobki wogóle nie miały dla mnie znaczenia bo wiedziałem jak ciężko jest sie przedrzeć przez rynek bez doświadczenia-za darmo jezdził nie bedzie!
postawmy sie w sytuacji takiego szefa-powierza mu jakiś swój majątek(zestaw)i zlecenie (w razie jakiś komplikacji to on straci-renome) i przychodzi do niego chłopak który sam nie jest w stanie sprecyzować co jest w stanie zrobić(bo skąd może to wiedzieć jak nie jezdził-a nawet jak to w zupełnie innych warunkach)a od przyszłego pracodawcy oczekuje sprecyzowania warunków swojego zatrudnienia(żeby były jak najlepsze) nie dając mu szansy sie poznać?
prawda że troszke bez sensu?

Post Wysłano: 27 sty 2009, 11:57

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3745303
Samochód: VOLVO FH12, 420.

Nie zroznumialem troche towjego poprzedniego postu.
No trzeba sie zgodzic ze tak bez doswiaczenia to kiepski ma sie start do negocjacji zarobkow.
No i zeby na Hiszpanie z ADRami bryknac to trzeba miec troche pojecia, ale to osobny temat.

Post Wysłano: 27 sty 2009, 12:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE

Zawsze zostaje jeszcze coś takiego jak okres próbny jeśli koledze nie spodoba się praca lub płaca to może odejść bez żadnych konsekwencji.

Filmy z tras

Post Wysłano: 27 sty 2009, 12:01
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

FAfciuk ty się najpierw spytaj ile ci da, a nie zaraz o całe dodatki się pytaj. Powiem CI szczerze, że dziwię się, że chce ci powierzyć od razy taką robotę(adr na Hiszpanie) Może dlatego podwójna obsada?

Post Wysłano: 27 sty 2009, 19:20
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

koledzy powiedział mi tak, ze paliwko z petrochemi na hiszpanie i kazdy weeknd w domu !

Post Wysłano: 29 sty 2009, 19:14
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

inna oferta wożenie kostki brukowej z Gralewa(Buszrem) do Wawy okolo 170 km za 80 złotych, warto ?

Post Wysłano: 30 sty 2009, 0:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 772271

Jeśli zdołasz zrobić dwa kolka dziennie to super robota