[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Napisy - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Witam to jest mój pierwszy post i od razu od was czegoś potrzebuje a dokładniej czy nie znacie jakiś firm które już maja gotowe napisy z markami ciężarówek ? Dokładniej mi chodzi o napis Scania <nie topka bo mój tata jeździ normalna 124 L > więc czy może mi ktoś w tej sprawie pomóc ?? Będę bardzo wdzięczny
Powiem Ci kolego tyle,że na Allegro dostaniesz wiele rodzajów naklejek.
_________________ http://www.btcdriver.yoyo.pl/pwn.php?ID=2146
Ten podemną chce lub jest kierowcą ciężarówki
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
\/\/\/\/
\/\/
\/
Tak jak koledzy piszą powyżej na allegro ebay-u itp jest tego multum:) jeżeli ci jednak żadna z nich nie pasuje popytaj po agencjach reklamowych (które robią bildboardy itp.)Np. w Nowym Sączu masz firme Q-Graf, w Gdańsku jest firma co robi naklejki i wysyła pocztą przysyłasz im projekt a oni ci to robią nie wiem jak ta firma sie nazywa ale może przydać sie informacja że współdziała z Lotos-em i 2 lata temu miała kontrakt z Ekonomicznym Forum które odbywa się w Krynicy-Zdrój na wyklejenie wszystkich busów i autobusów
pozdrawiam
wiem wiem że na allegro.pl znajdę tego multum ale żadna z tych naklejek mojemu tacie nie pasuje ;/ on by chciał napis najlepiej Scania nie pisany komputerowo tylko tak jak na niektórych ciężarówkach ręcznie To by mu pasowało najlepiej
No wiec napisz do ktoregos ze sprzedawcow na allegro.pl z pytaniem, czy nie mogliby wykonac naklejki wg Twojego wzoru Ja kiedys tak zrobilem i obylo sie bez problemow
_________________ Już odlatuję, wszystko mi jedno gdzie...
Niech ktoś spróbuje na chmurze złapać mnie!
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość