witam wszystkich
mam teraz dylemat ponieważ chce sobie zakupić pierwszą ciężarówkę pod kontener i myśle między dwoma markami Renault premium a Iveco EuroTech/EuroStar.
Mam ograniczony fundusz i max 50tyś. To co bardziej polecicie
Kolego ja bym ci radził wybrać jednak RENAULT ponieważ jest to dosyć mocne i wygodne autko. Cena też nie jest wygórowana. A co do silnika to te 400 koników by w zupełności starczyło. A nad magnumką nie myślałeś?? Pozdro!
GG: 0
Samochód: magnum 480
A może scanie 3 w długich drzwiach z 1995-6 roku. bez elektroniki, na zwykłej pompie, myślę, że nic dodać nic ująć. Jeździłem, polecam a miała niby 1,3mln km.
_________________ "spokojnego nie znam dnia, na dżdżo spalam pety dwa i herbaty tak jak trza nie posłodze
po asfalcie, czy przez piach, gładko, czy po kocich łbach, taki mi się trafił fach-życie w drodze"
W.Młynarski "Absolutnie"
Renault nawet nie ma sie nad czym zastanawiać
Powiem ci mały test kiedyś jechałem z tatą po orbitalu stralisem w anglii wiadomo ogranicznik 90 nie wiec mielismy 480 koni w nim a magnum miał coś ponad 400 nie pamietam dokłądnie ale sporo mniej niż my roczniki te same i magnumką dawał sporo lepiej na starcie towar takiej samej masy
Mój sąsiad ma Iveco Eurotech z 92 roku do przewozu żwiru zestawienie 4x2 i zaczyna mu sie sypać.
witam wszystkich
mam teraz dylemat ponieważ chce sobie zakupić pierwszą ciężarówkę pod kontener i myśle między dwoma markami Renault premium a Iveco EuroTech/EuroStar.
Mam ograniczony fundusz i max 50tyś. To co bardziej polecicie
Kolego Jak Premium to tylko 400KM!! kolego pomyśl też może nad Magnum lub jakimś Manem 460km lub 410 a gdzie kolego zamierzasz jeździć tym samochodem???
Cytuj:
Powiem ci mały test kiedyś jechałem z tatą po orbitalu stralisem w anglii wiadomo ogranicznik 90 nie wiec mielismy 480 koni w nim a magnum miał coś ponad 400 nie pamietam dokłądnie ale sporo mniej niż my roczniki te same i magnumką dawał sporo lepiej na starcie towar takiej samej masy
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 17 gości