Strona 1 z 1 [ Posty: 2 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 18 lis 2007, 15:38

Użytkownik

Użytkownik

Chcialbym otworzyc Firme transportowa,Na początek chcialbym kupic jeden ciągnik(Jeszcze nie wiem jaki) i zwykla plandeke.I gdyby daj Boze firma sie rozwinela,chcialbym rozwijac ja w strone wlasnie transportu gabarytowego,z tego co wiem jest bardzo malo takich firm ale czy jest mozliwosc rozwiniecia firmy w "tą strone" czy jest to jakis wiekszy problem w ktory trzeba wlozyc duzo pieniedzy i pracy???

Tytuł:
Post Wysłano: 18 lis 2007, 16:07

Użytkownik

Użytkownik

Czy ja wiem czy tego typu firm jest mało? Mam nieco odmienne zdanie w tym kierunku :) (oczywiście niczego nie odradzam), jest to opłacalny transport ale również pracochłonny i ciągnący za sobą masę kosztów, sam ciągnik w konfiguracji 6x2 jest bardzo drogi (nie wspominając o konfiguracji 6x4), naczep na naszym rynku jest dużo ale również niemiłosiernie drogie, decyzja należy do Ciebie ja mogę powiedzieć tylko że żeby się w tym utrzymać trzeba mieć ładunki nie możesz liczyć na coś takiego że spadną one z nieba, do tego trzeba mieć dojście ;)

Strona 1 z 1 [ Posty: 2 ]