[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Wózki widłowe - Strona 5 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
A tak zbaczając lekko z tematu, czemu ma służyć takie rozłożenie osi w naczepie, bo mówiąc szczerze jakoś nie mogę sobie wytłumaczyć tego, być może przez aktualną godzinę
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Poszukam jeszcze czegoś, tylko jakoś ciężko idzie to znajdywanie
Bardzo ciekawymi naczepami, są burtówki z dźwigiem, zamontowanym na podłodze.Takie naczepy robi firma FLOOR, KENNIS i napewno inne, lecz nie znam nazw ( obydwie marki należą do grupy NOOTEBOOM ). Te dźwigi się przesuwają na szynach zamontowanych na podłodze. I zastanawiam się, gdzie je dodać, żeby nie robić nigdzie syfu.
Ja robiłem w ZDZ Bydgoszcz w ubiegłym roku. Kurs trwał 1 miesiąc. Ja robiłem przez zakład w którym miałem praktykę czyli SAGO Wózki Widłowe (Karsin, Malachin / Czerska) i płaciłem 300 zł, resztę firma chyba pokrywała albo się tak dogadali. Więc są to uprawnienia na widlaki spalinowe różnego typu do podajże 10T.
GG: 0
Samochód: midlum
kolega wrzucił mi temat wózeczka który mają dostac z solóweczką używany oczywiście jest na youtube wystarczy wpisac palfinger crayler, po prostu miodzio.
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
Też mnie czeka taki kurs i mam pytanie w związku z tym. Czy muszę chodzić na wykłady teoretyczne, czy mogę się uczyć w domu z jakiejś książki. Przed kim zdaje się egzamin, jakaś komisja przyjeżdża do ośrodka?
No fajny. W Telefonice Bydgoszcz kupili Kalmara w tamtym roku. Jeśli dobrze pamiętam 25t udźwigu + ze 20 t masy własnej. Najlepsze jest to, że jak weźmie bęben 20t, to drogi na zakłądzie nie wytrzymują nacisków.
_________________ Jak trza, to cofnę do przodu.
22.08.2016r. [*] Tomcio - przyjacielu, pamiętam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 2 gości