Nie rozumiem żalu autora wątku. Można się pomylić, ale ja bym się nie przyznawał że mam problem z dodawaniem. Niewiedza? temat przyczepki lekkiej jest poruszany na kursie na prawo jazdy B (przynajmniej u mnie na wykładach instruktor omówił temat szczegółowo), artykułów w sieci też jest od groma gdzie dokładnie opisują przepisy, nawet po kolei co trzeba do siebie dodać. Jak ktoś jest leniwy albo głupi to płaci.
Cytuj:
W PL we wigilię policja zatrzymała mnie tylko dlatego bo byłem jedyny na drodze i musieli mieć jakieś notatki. Jak powinie ci się noga musisz kołować lokalną walutę bo nie puszczą. 0,11 w wydychanym i po prawku.
Gdy wracam z PL do DE to po przekroczeniu granicy czuję się bezpieczniej.
Może własnie dlatego że byłeś jedyny na drodze, w wigilię w środku nocy? Wyobraź Sobie że w naszej zacofanej Polsce policja też bez problemu zweryfikuje OC, przegląd itd. Ale stanu trzeźwości już nie. Ja jestem za tym żeby kontrolowali jak najwięcej, zwłaszcza w nocy i okresach świątecznych gdzie ryzyko pijanych kierowców jest większe. Od tego są i za to dostają wypłatę z naszych podatków.
Cytuj:
Cytuj:
i pisze:
Mam pomysł. Zmień obywatelstwo i już nie wracaj.
Już nad tym pracuję.
Goodbye!