Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 12 lis 2009, 0:16

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1
Samochód: FH 12 460

Cytuj:
Witam, jako że spędziłem kilka miesięcy w kurierce to powiem wam że jak się nie ma znajomości to nie polecam się w to pchać. Na początku jest wszystko pięknie obiecują cuda. Na początku wystawiałem faktury ( tak naprawdę to oni wystawiają sobie faktury) na ok 6000 tys. na miesiąc, paliwo ok. 1500zł, ponad 800zł ZUS, 200zł księgowa, 300zł telefon, ok.900zł VAT, i co chwila naprawa samochodu oczywiście bez faktury. Potem były obiecanki o lepszym rejonie jak kupie lepszy samochód. No więc po 6 miesiącach użerania się z samochodem podjąłem decyzje o leasingu. Po miesiącu dostałem nowy rejon parę dni później podsunęli mi aneks do umowy w którym nie było już "startowego" tylko 1,9 netto od paczki rozwiezionej i 2,2 zł od zebranej i z ok 6tys./mies. zrobiło się czasami nawet mniej niż 5tys. a sama rata leasingowa 1500zł. Do tego termin pomalowania samochodu 3 mies. i kary a to za brudny samochód a to za 3 min spóźnienia, użeranie się z KTK i tak w koło. Jak ktoś chce coś wiedzieć bliżej to pytać. Pozdrawiam
jaka to firma?
jeździsz dalej dla nich??

Post Wysłano: 12 lis 2009, 0:35

Użytkownik

Użytkownik

GG: 12586144
Samochód: Nissan Interstar

DHL kolego, nie jeżdżę już dla nich 2 miesiące jazdy (biegania :wink: ) za darmo to wystarczająco długo.