Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 38 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 136 37 38 39 4056 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 18 gru 2011, 9:59
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0
Samochód: R440

Cytuj:
^^^ daj spokoj chlopu :lol:
Badejman? jakim jezdze Volvo?na pewno jest czerwony, ma kierownice i pracuje dluzej w Pilznie niz Ty...Poza tym jakim cudem masz 15% od frachtu?Owszem wszystko zalezy od kierownika dzialu czyli od Piotrka ''kartona''Pudlo, moze Cie przenies do wyzszej grupy placowej jednak musiales sie czyms zasluzyc... :roll: Roznie sie to nazywa w roznych kulturach ale kreci sie to kolo wielkiego podlizywania i do d...wchodzenia :/
Cytuj:
A w omedze są jeszcze te 3 grupy co jak pracujesz jakiś tam rok to grupa ci się podnosi jest jeszcze takie coś??? czy już zlikwidowali???
czemu mieli by likwidowac i stawiac wszystkich na rowno?
Ponieważ słyszałem że coś po mniej szyli w tych grupach bo kiedyś omega to była jedna z najlepszych firm w Polsce i dało się tam zarobić jak dobrze były po układane frachty nawet te 10 tys na miesiąc. :D

Post Wysłano: 18 gru 2011, 13:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 11426561
Samochód: IVECO STRALIS (tandem)

Cytuj:
Grześ ja jeżdże w omedze 4 lata i mój tata jeżdzi w omedze od początku.A jaki tym volvem ty jezdzisz ja jeżdże Man-em TGX na chłodni pod Piotrem Pudło
Cytuj:
^^^ daj spokoj chlopu :lol:
Badejman? jakim jezdze Volvo?na pewno jest czerwony, ma kierownice i pracuje dluzej w Pilznie niz Ty...Poza tym jakim cudem masz 15% od frachtu?Owszem wszystko zalezy od kierownika dzialu czyli od Piotrka ''kartona''Pudlo, moze Cie przenies do wyzszej grupy placowej jednak musiales sie czyms zasluzyc... :roll: Roznie sie to nazywa w roznych kulturach ale kreci sie to kolo wielkiego podlizywania i do d...wchodzenia :/
Cytuj:
A w omedze są jeszcze te 3 grupy co jak pracujesz jakiś tam rok to grupa ci się podnosi jest jeszcze takie coś??? czy już zlikwidowali???
czemu mieli by likwidowac i stawiac wszystkich na rowno?

No moze badejman krócej jeździ od Ciebie grzesiu ale on napisał wyraźnie ze jego ojciec od początku jeździ tam czyli po znajomości to co za problem taki fracht wyciągnąc:)

Post Wysłano: 18 gru 2011, 20:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 656657
Samochód: MAN TGX 18.440 i audi A6 3.0TDI

Grzesiu jak ja robie 5 tys km od soboty do sierody lub czwartku a to zalezy kiedy mam załadunek to sie mi kur.. nalezy i do h... nie jestem zadnym podlizywaczem!!!!!!! a Ty jezdzisz może na Słowacje albo Czechy?

Post Wysłano: 18 gru 2011, 21:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MB CL600 :)

Cytuj:
Grzesiu jak ja robie 5 tys km od soboty do sierody lub czwartku
Nie znam takiego dnia :lol: :lol:
Polska mowa być guuuumowa
Takie rzeczy wiedzą dzieci w podstawówce.... ba może i nawet w przedszkolu.

viewtopic.php?f=5&t=29984&st=0&sk=t&sd=a

Post Wysłano: 18 gru 2011, 22:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

soory za błędy

Ostatnio zmieniony 18 gru 2011, 22:35 przez Szaki, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie przepraszaj, tylko weź w końcu naucz się pisać!

Post Wysłano: 19 gru 2011, 7:18
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Volvo FH

Cytuj:
Grzesiu jak ja robie 5 tys km od soboty do sierody lub czwartku a to zalezy kiedy mam załadunek to sie mi kur.. nalezy i do h... nie jestem zadnym podlizywaczem!!!!!!! a Ty jezdzisz może na Słowacje albo Czechy?

Robiąc 5 tysi do sierody wcale nikomu w dupe nie włazisz 8)

Post Wysłano: 19 gru 2011, 11:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VOLVO

Cytuj:
takie bajki to miedzy półki możesz włożyc...Kolego decyzje o grupie placowej podejmuje kierownik działu, za darmo tego nie ma...Poza tym robiac 5000km w ciagu 4dni to wychodzi po 1250 km/dzien...Komentarz do tego jest zbedny...Wyjezdzajac w sobote to pewno smigasz z mięsem do Anglii, na powrocie ladujesz tez mięso do Nowego Sącza do pana Szubryta...
Gdzie jezdze?jakie to ma znacznie?Proponuje zamknac tego typu rozmowy bo bylo to juz wałkowane na wczesniejszych stronach...

Post Wysłano: 19 gru 2011, 11:56
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:

Robiąc 5 tysi do sierody wcale nikomu w dupe nie włazisz 8)
to raczej jemu d...wlazi w siedzenie :lol:

Post Wysłano: 19 gru 2011, 19:36
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

widac ze grzes jest obczajony w temacie haha.Musze sie kiedys spotkac z tobą na bazie.

Post Wysłano: 08 sty 2012, 2:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 5566870
Samochód: scania

http://www.megavideo.com/?v=6IR728FG 20:42 zestaw omegi uchwycony w angielskim programie "fani czterech kółek" :)

skup-rewal.pl

Post Wysłano: 08 sty 2012, 13:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 4287442
Samochód: Volvo V40

Trzy zdjęcia ode mnie, choć minęło już trochę czasu od 18 Trakerskiego Spotkania w Krakowie, chciałem podziękować Wojtkowi i Futrzakowi (mechaników z serwisu Volvo Omegi) i jeszcze Panu A. Godawskiemu którzy byli obecni na zlocie, za ciekawą rozmowę. :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek

Post Wysłano: 25 sty 2012, 21:31

Użytkownik

Użytkownik

Kłodzko krajowa 8
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Post Wysłano: 25 sty 2012, 22:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Temat jakby zdechł... ciekawe gdzie grzesiu jest bo dawno go tu nie było? Albo badejman... czy ten co się tak z grzesiem przebywał?
Co do autek no to ładne, bo omega ma w większości volvo, zakochani w tej marce czy co, nie mowie że są złe, chociaż mają tez MANy. Nie wiem jak firma na to patrzy czy, ze względów ekonomicznych (chociaż pod tym względem na pewno tez) bo tanie w zakupie utrzymaniu (części, spalanie, wytrwałość) czy jeszcze inaczej. Według mnie to dużo jest firm co jak posmakuje jakąś markę, samochodu czy to ze względów stylistycznych czy tez ekonomicznych, to tylko taką ma. Znam kilka firm co tak ma dlatego na takiej podstawie mówię. Jedna z nich jest w Ropczycach nie daleko od Pilzna, co ma same renaty magnum, inna w sąsiedniej gminie Sędziszów, a dokładniej w krzywej tam znów same Scanie 4ki i Rki patrząc tez na samochody Biedronki, to też najczęściej iveca stralisy albo dafy xf i cf, choć zdarzają się scanie Rki czy 4ki, albo mercedesy actrosy.

Post Wysłano: 26 sty 2012, 11:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

kolego a o czym ciagle tu pisac?zobavcz ile juz stron w tym watku naklepane...
Tak w Omedze ponad 70% samochodow to Volvo. Czy zakochani?Czy ze wzgledow stylistycznych? hehe wierz mi bo na pewno nie...
Pamietaj o jednym co tanie to i drogie, banalne stwierdzenie ale oddaje wlasciwosc sprawy...
Pytales gdzie bylem?nie za bardzo mam wolny czas na siedzenie na forum, jesli tylko nie jestem w drodze to mam inna robote niezwiazana z transportem :wink:
W marrcu maja przychodzic nowe samochody i POJAWIA SIE 2 FLAGOWE VOLVO 750KM NA 20-TO LECIE FIRMY W SPECJALNYM MALOWANIU...
Poza tym stara bieda, dobrze ze nowej nie ma
pozdrawiam

Post Wysłano: 26 sty 2012, 15:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1605293

Cumulus jakbyś miał salon/service Volvo i MAN to kupowałbyś inne ciężarówki?

Zanim zaczniecie pisać swoje wywody to wystarczy trochę pomyśleć lub zadać pytanie dlaczego tak właśnie jest!

Post Wysłano: 26 sty 2012, 18:14
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cumulus jakbyś miał salon/service Volvo i MAN to kupowałbyś inne ciężarówki?

Zanim zaczniecie pisać swoje wywody to wystarczy trochę pomyśleć lub zadać pytanie dlaczego tak właśnie jest!
no wlasnie kolego pomysl...
MAN jest na PKS-ie w Rzeszowie a to juz jest odrebna spolka...Troche to czary,jednak wtajemniczeni wiedza o co chodzi...
Przy doborze srodkow transportowych decyduje wiele czynnikow...Duzo by o tym pisac, z reszta wieleu forumowiczow jest dosc dobrze obeznanych z tematem wiec zbedne jest rozpisywanie sie na powyzszy temat...

Post Wysłano: 26 sty 2012, 20:11
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Ja nic nie mówie. To że mają salon i servis to wiem. Tak samo jak trans południe tylko oni mieli mercedesy. Volvo porządna marka. Nudno ale w koncu coś ruszyło:)

Post Wysłano: 27 sty 2012, 1:02

Użytkownik

Użytkownik

Koledzy a wozi ktoś opony z magazynu z Tarnowa teraz Raben, jak to wyglada, sa jakies stale trasy na PL i Unie?

Post Wysłano: 04 lut 2012, 8:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Koledzy a wozi ktoś opony z magazynu z Tarnowa teraz Raben, jak to wyglada, sa jakies stale trasy na PL i Unie?

Kolego szyk zdania musisz zmienic bo ''nie bardzo wiedziec o co chodzi''...
Nie orientuje sie za bardzo jak tam jest, w tamtym roku czy moze nawet w 2010 przetarg wygrala ta firma http://www.jasfbg.com.pl/index.php?opti ... &Itemid=43.
Teraz to nie mam pojecia jak jest dalej, zapytam chlopakow moze beda cos wiedziec...

Post Wysłano: 04 lut 2012, 11:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 958060

Cytuj:
Cytuj:

Kolego szyk zdania musisz zmienic bo ''nie bardzo wiedziec o co chodzi''...
Nie orientuje sie za bardzo jak tam jest, w tamtym roku czy moze nawet w 2010 przetarg wygrala ta firma http://www.jasfbg.com.pl/index.php?opti ... &Itemid=43.
Teraz to nie mam pojecia jak jest dalej, zapytam chlopakow moze beda cos wiedziec...
JAS-FBG obsługuje magazyny Goodyeara na ul. szklanej??? Byłem tam już z 5 razy w ostatnich 2-3 miesiącach i nie widziałem ani jednego auta od JAS-a za to pełno było Omeg i innych mniejszych firm transportowych. Napewno jeżdżą tam 2 starsze Volva FH i FM w białej, niskiej kabinie, które ładują lub zrzucają naczepy i odstawiają na parking.

Strona 38 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 136 37 38 39 4056 Następna