Strona 3545 z 3545 [ Posty: 70889 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13541 3542 3543 3544 3545
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: wczoraj, 10:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

Oni to jak górnicy… tylko głaskać i dorzucać.

Wiecznie klęski:
Urodzaju
Susza
Powodzie
Kosmici

Afera ze zbożem i innymi towarami z UA. Oczywiście winny rolnik zza miedzy a nie polski pośrednik, który to kupował. Sraczka o maliny, szkoda, że zapomnieli jak kilka lat wstecz sprzedawali całą rozsadę kolegom ze wschodu…
Wielcy protestujący PATRYJOCI… no chyba, że ruski nawóz jest tańszy od naszego to proszę przywieźć 100 ton, będzie na zaś.
Ale czego się można spodziewać po ludziach, którzy wpatrzeni są w Brauna Dauna, Cwelcwena i resztę szurskiej i prorosyjskiej konfy. (Ale mówię ci mordo podatki zlikwidujom). Cytując klasyka: „darmozjadów i matołów banda…”.

Post Wysłano: wczoraj, 11:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Toyota Corolla

Tak jak ujął to kolega ZZX. Niegospodarność u gospodarzy jest powalająca. Mam kilka przykładów takich już większych bambrów którzy wolą tracić czas w kolejkach ze zbożem po żniwach zamiast postawić sobie magazyny i ogarnąć jak najszybciej żniwa, a później sprzedawać zboże. Do tego dodał bym brak jakiekolwiek solidarności. Dwa lata temu dałem się, po raz pierwszy i ostatni wkręcić w odwóz zboża z pola. To co się naoglądałem cwaniactwa i przepychania w kolejkach to książkę mógł bym napisać...

P.S. U mnie wraca temat wideorejestratora. Co polecacie? 70mai, czy coś innego? Trochę mnie zainteresował Van True. W necie pełno informacji i opinii, ale jak zawsze ciężko coś wypośrodkować.

Post Wysłano: wczoraj, 11:25
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 1

Dobre :lol:
Ale ten co woził budowlanke po Wrocławiu traktorem z wózkiem to musiał być bamber dopiero :mrgreen:

Post Wysłano: wczoraj, 14:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Dobre :lol:
Ale ten co woził budowlanke po Wrocławiu traktorem z wózkiem to musiał być bamber dopiero :mrgreen:
jeżeli to ten sam co myślę to i AGD ładował nieraz.

Post Wysłano: wczoraj, 15:08
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Długi

Ci którzy najbardziej strajkowali i blokowali, najwięcej tego zboża kupili, sytuacja 1;1 z moich rodzinych okolic :wink:

Dies.
Karol!
Zdanie z małej litery, bez przecinków!
Świat się skończył :]

Post Wysłano: wczoraj, 15:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Dies.
Karol!
Tak już klawiatura podpowiada w telefonie jak się zacznie pisać zaraz po "/quote". A przecinek tam nie był potrzebny.

Post Wysłano: wczoraj, 17:18
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Tak jak mówisz koleżko, dokładnie jak mówisz!

Post Wysłano: wczoraj, 20:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Toyota Corolla

Cytuj:
Długi

Ci którzy najbardziej strajkowali i blokowali, najwięcej tego zboża kupili, sytuacja 1;1 z moich rodzinych okolic :wink:

Dies.
Karol!
Największy producent jaj w Polsce. Jak pszenica z Ukrainy była tania to targali na siłę, ile się dało. A później jak były protesty to ich auta jeździły z wywieszonymi flagami Polski :lol:
Nie mówiąc o tym że problem niskich cen w skupie nie został spowodowany tylko tanim zbożem z Ukrainy. No ale tego populista ci nie powie.

Post Wysłano: wczoraj, 22:45
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Ja już odliczam czas aż minie ten cyrk wyborczy, bo już słuchać i oglądać nie mogę.

Cokolwiek by człowiek nie odpalił na telefonie, ten zagiął, tamten zaorał jeszcze inny zezłomował a ostatni wydy.mał bez mydła. Ulewa się już całkowicie.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Strona 3545 z 3545 [ Posty: 70889 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13541 3542 3543 3544 3545