[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Omega, Pilzno - Strona 34 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 34 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 132 33 34 35 3656 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 21 kwie 2011, 23:04

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4628636

Cytuj:
pracuj.pl
widze Że nie jestem sam ...

Post Wysłano: 21 kwie 2011, 23:20
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Ano ... kryzys nie kryzys, kołchozy zawsze szukały kierowców.

Post Wysłano: 23 kwie 2011, 3:33
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VOLVO

Cytuj:
o Ty Grzesiu gdzie latasz?na miedzynarodówce czy po polsce?
tylko miedzynarodowka :D
ojczyzna na powrocie :wink:

kolego Rossi!!!kolchoz? ok prosze odpowiedz mi na jedno pytanie!!!
gadalem z kolega ze sadzy notabene tez grzesiek byl w austrii mial tam zrzutke w piatek, ponoc dostal zlecenie zaladunku we wtorek we wloszech po swietach,( zlecenie od niemcow bo oni zlecaja sadze) oczywiscie odmowil, dalej spedytor dzwoni do prezesa Adama a ten- powiedzial,ze absolutnie nie moze chlopak tyle stac i ma zjechac na baze!kazal przesunac zaladunek na srode a auto wysle z bazy do wloch!na pusto po zaladunek!
to jest Twoim zdaniem kolchoz?!kolega grzesiek mowil ze jak wracal z austrii to po drodze widzial min firmy nowakowski, delta trans i inne firmy udus, ktore wyslaly kierowcow na swieta!!!to dopiero jest kolchoz!!!w omedze slyszlaem, ze prezes Adam niejednokrotnie nawet busy wysylal do francji po chlopakow zeby na swieta do domu wrocili!
jestem ciekawy jak postapilby np Pan Pawlowski(pawtrans) i kilku innych prezesow duzych firm!!!?
wesolych Swiat

Post Wysłano: 23 kwie 2011, 9:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1537454
Samochód: Volvo FH

Że spedytor od tak zgodził się na przesunięcie ładunku ... Dobre :lol:

BTW. grzes_7930, ty masz syndrom braku zrozumienia, że musisz tyle wykrzykników stawiać jak pięciolatek?

Post Wysłano: 23 kwie 2011, 14:44

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Grześiu może znasz takie przypadki jak piszesz ja wiem że niejednego już uziemiono na święta i nikogo to nieobchodzi ło ani spedytora ani prezesa adasia , może i ciebie kiedyś to dopaść będąc w hiszpani czy nawet bliżej polski , zostawisz samochód na olszynie np; i okazją do domu . W omedze też na świeta samochody wyjeżdzają w trase na Boże narodzenie coś tam dorzucali kasy chyba żę teraz adaś na świeta samochody wszystkie chce mieć w pilżnie w co wątpie.

Jeśli znasz przypadki o tych wysyłanych busach to może napisz kiedy to miało miejsce bo z opowiadań to raczej znasz nie realu.

Grześiu a ty skąd wyjeżdzasz w trase , myślałem że z polski i przeważnie w polsce się ładujesz z bazy w pilznie bierzesz też samochód lub gdzieś z drogi jesłi nie zjechałeś na baze tak się wyjeżdza i wraca się do polski a ty piszesz ze jeżdzisz miedzynarodówka i polska na powrocie to niewiem skąd ty wyjeżdzasz.

Post Wysłano: 24 kwie 2011, 12:34
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 656657
Samochód: MAN TGX 18.440 i audi A6 3.0TDI

ja też Grzesiu na międzynarodówce jeżdżę: Francja,Hiszpania,Portugalia i Anglia zachód heh do wtorku mam wolne a w we wtorek mam załadunek w Krk i jadę do Anglii i potem z Anglii do Hiszpanii i do domciu :) a Ty Grzesiu gdzie latasz?na jakie kraje?

P.S
Ja dwa lata temu pojechałem do Wiednia z sadzą .....i to Niemcy nam dają kursy i to nie są nasze naczepy tylko niemieckie heh

Post Wysłano: 24 kwie 2011, 13:56

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Koledzy bez emocji!Swieta są siedziec w domu i imprezowac robota nie zajac nie ucieknie.
p.s Prawdziwa trasa to trasa na daleki wschód czy syberie od samego oglądania filmków mozna miec dosc a wy sie sprzeczacie bo latacie po europie heh mniej emocji panowie i Wesołych

Post Wysłano: 26 kwie 2011, 21:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Koledzy bez emocji!Swieta są siedziec w domu i imprezowac robota nie zajac nie ucieknie.
p.s Prawdziwa trasa to trasa na daleki wschód czy syberie od samego oglądania filmków mozna miec dosc a wy sie sprzeczacie bo latacie po europie heh mniej emocji panowie i Wesołych
w 100%popieram!
Cytuj:
Opcje:
BBCode włączony
[img] włączone
[flash] wyłączony
[url] włączony
Uśmieszki włączone
Wyłącz BBCode
Wyłącz uśmieszki
Nie twórz automatycznie linków
chodzilo mi o to ze jak wyjezdzam z bazy to od razu jade na export...zazwyczaj naczepa jest zaladowana lub na powrocie z zachodu robie rozladunek i ewentualnie laduje na kolejny export...sorki nastepnym razem bede bardziej szczegolowy...
jesli chodzi o ten powrot na swieta, to Beniu jest tez prawda, ze spedytorzy jakby Cie udupili na swieta to maja to w d...slyszalem jednak przypadek kiedy wyslano auta PO CHLOPAKOW AZEBY WROCILI na swieta do domu...(mowil mi to taki chlopak, pracuje dosc dlugo w pilznie i tez bedziesz go znal- podciaga, odciaga naczepy, auta na warsztat, jedzie z laweta po uszkodzone lub zepsute auta, jest dosc wysoki, nie chce uzywac nazwisk, na pewno go znasz Beniu!)
napisales tez ze dorzucaja kase na swieta za wyjazd- prawda w 100%
Cytuj:
Że spedytor od tak zgodził się na przesunięcie ładunku ... Dobre :lol:

BTW. grzes_7930, ty masz syndrom braku zrozumienia, że musisz tyle wykrzykników stawiać jak pięciolatek?
to chyba ty masz problem z czytaniem!spedytor nie mial sie na co zgadzac bo zlecenia na sadze przysylaja niemcy...to prezes nie wyrazil zgody azeby kolega siedzial przez swieta, nakazal przesunac zaladunek na srode a koledze wrocic na baze...
mam troszke wiecej niz 5 lat a wykrzykniki to troszke przesadzilem...
Cytuj:
ja też Grzesiu na międzynarodówce jeżdżę: Francja,Hiszpania,Portugalia i Anglia zachód heh do wtorku mam wolne a w we wtorek mam załadunek w Krk i jadę do Anglii i potem z Anglii do Hiszpanii i do domciu :) a Ty Grzesiu gdzie latasz?na jakie kraje?
P.S
Ja dwa lata temu pojechałem do Wiednia z sadzą .....i to Niemcy nam dają kursy i to nie są nasze naczepy tylko niemieckie heh
z tego co kojarze to chlopaki jezdzili do Traiskirchen k wiednia...

Post Wysłano: 27 kwie 2011, 9:32

Koledzy, ja tam do Traisa lubiłem jeździć. Przyjazd, kiper w górę, później 9h na parkingu, czasem spacer do miasteczka i powrót.

Post Wysłano: 27 kwie 2011, 15:20
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Tak Grzesku do Traiskirchen.......stoje teraz i czekam na prom heh szerokosci koledzy a Ty grzesiu gdzie poleciałeś?

Post Wysłano: 30 kwie 2011, 18:59

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4034156
Samochód: Mercedes

uważajcie jak sie zwalniacie u Pana Godawskiego. Oczywiscie z ostatnią pensją mozecie sie pozegnać, mi akurat Pan Godawski nie zapłacił za 2 miesiące równe 6300 zł.

To tylko takie ostrzeżenie dla nowych kierowców Omegi-Pilzno. Płatność w skali roku to 18gr za km, kto liczy za co jeżdzi to wie. pozdrawiam i odradzam stanowczo ;)

Post Wysłano: 12 maja 2011, 11:42

Użytkownik

Użytkownik

Są przyjęcia do pracy do tej firmy.

Link do ogłoszenia:

http://www.pupnisko.pl/index.php?option ... mitstart=5

Post Wysłano: 14 maja 2011, 8:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

tak kolego sa przyjecia :D
poza tym, kazdy pracownik firmy, ktory przyprowadzi nowego kierowce moze liczyc na premie 1200pln :mrgreen:

Post Wysłano: 14 maja 2011, 10:27

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4446783

Cytuj:
poza tym, kazdy pracownik firmy, ktory przyprowadzi nowego kierowce moze liczyc na premie 1200pln :mrgreen:
Właśnie wczoraj gadałem ze znajomym i mówił mi o tej kasie i przyjecia są bez określenia wieku.

Post Wysłano: 14 maja 2011, 16:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
grzes juz szef podniosł do 1300zł a na tandemy na 1400zł heh

Post Wysłano: 18 maja 2011, 14:22

Użytkownik

Użytkownik

Bez doświadczenia i na przyuczenie nie przyjmują. Chyba ze nie dedzie miał kto jeździć, tak możne się zdarzyć. Kierowcow rzucajacych papierami jest duzo. Na tandemy chetnych brak dlatego umowa o prace się pojawiła nie dzialalnosc.

Post Wysłano: 18 maja 2011, 15:06
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: 4kołowy

Spoko, jak to się mówi - przyjdzie koza do woza :mrgreen:
Firma wstaje powoli z kolan po kryzysie. Będą chcieli sie rozwijać, wypuszczać co raz więcej zestawów, a te jak wiadomo same nie chcą jeździć tylko potrzebują kiermana.
Kwestią czasu jest jak im bedzie rura miękła :D musi, bo jak kolega powyżej napisał - chętnych za dużo nie mają.

Post Wysłano: 18 maja 2011, 21:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 11426561
Samochód: IVECO STRALIS (tandem)

Kiedyś na radyjku słyszałem rozmowe dwóch kierowców jeden z omegi i mówił ze kierowców nie mają.
Jeździł ktoś w omedze albo jeździ jakie warunki? No i czy wstaje z kolan po kryzysie tak jak kolega napisał czy to takie mydlenie oczów? Fajne zestawy mają praktycznie młode albo nowe.
A i żeby nikt sie nie rzucał to przepraszam ze tak z tym wyjechałem bo pewnie wałkowane było wczesniej ale tych stron troche jest...;/

Post Wysłano: 18 maja 2011, 21:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: 4kołowy

Cytuj:
ale tych stron troche jest...;/
Jeśli faktycznie interesuje cię temat Omegi to nie sądzę aby jakimś mega poświęceniem było przeczytanie dosłownie kilku ostatnich stron, dasz radę :]

Czy Omega wstaje z kolan? Myślę że jak najbardziej można tak powiedzieć i nie będzie to wielkie mydlenie oczu.

Post Wysłano: 19 maja 2011, 13:50

Użytkownik

Użytkownik

GG: 7106329

A dlaczego niema ochotników na tandemy? Przecież to jedna robota co na ciągnik ;p

Strona 34 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 132 33 34 35 3656 Następna