Odnośnie tematu Iwony to z mojego punktu widzenia to robi gó..o burzę z tym trąbieniem, jeśli chciała być osobą rozpoznawaną i czerpać z tego nie małe korzyści materialne to musi się z tym liczyć. Po drugie jeździ Volvem z wielkimi banerami reklamowymi (rzucającymi się w oko) do tego jest dość atrakcyjną dziewczyną (co wielu tutaj podkreśliło), to i tak ma szczęście że na parkingach nie ma nocnych serenad rozgrzanych mocnymi trunkami samców (oczywiście nikogo do tego nie namawiam). Ktoś pytał gdzie jeździ to ja widziałem Ją bodaj dwa razy na A4 na odcinku Kraków- Rzeszów, a gdzie więcej to nie wiem bo socjal mediów, nie chce mi się oglądać.
Cytuj:
Bld ona podejmuje decyzje świadomie, I bierze pod uwagę że poprostu się starzeje.
W jej przypadku, chętnych zaganiaczy nie braknie, dzieci nie dla każdego są celem w życiu, choć sądzę że jeszcze ma kilka lat.
Według mnie to idzie utartym szlakiem przez jedną z Amerykanek Lisą (jak nie pomieszałem imiona), która też została wypromowana przez media kilka lat temu. Być może się mylę, ale tak to wygląda z boku po prostu w każdym kraju, kontynencie musi być tak gwiazda z realnego zawodu, aby ściągać ludzi do danej pracy (w transporcie były i są braki w kadrach). To samo jest w np. motor sporcie jak drift, rajdy, wyścigi gdzie wręcz ściąga się takie urodziwe dziewczyny dla lepszej promocji danego sportu.

.