Sądzę że sama nie ogarnia. Ma siostrę od sklepu, jakaś firmę od montażu filmów, tego Alexa od łatwienia roboty. To tyle co mi się kojarzy.
Chłopy, my nawet nie wiemy, ale ona za tyle lat zbudowała małe imperium. Ona wcale nie musi jeździć tym trokiem, może sobie wynająć pracownika i też zarobi, sądzę że spokojnie może dobrać ze 2 lub 3 zetawy. Jeździ bo z tej pracy ktoś jej sklei film, ktoś obejrzy, jutub zapłaci za reklamę, przy okazji ona buduje swoją markę. Przecież jej kufa na plandekach znalazła się nie przypadkiem.
Ja wiem, że tam nie ma przypadku, ta praca, volvuś, ładna buzia, cycek, jutub, reklamy, sklep, plus to co nie wiemy (a na bank jest coś jeszcze), I skutek jest taki, że ona sra forsą.
To że czasem jest nie poradna, robi błędy, gdzieś się zamota, to w sumie jak my wszyscy

.
Kogo piecze kropka niech nie ogląda, bezpodstawny hejt nic nie zmieni.
Ps. Też to czasem oglądam

. Mozna zabić czas na pauzie, i jak się włączy napisy po angielsku, to można się z języka podszkolić

.
Bld ona podejmuje decyzje świadomie, I bierze pod uwagę że poprostu się starzeje.
W jej przypadku, chętnych zaganiaczy nie braknie, dzieci nie dla każdego są celem w życiu, choć sądzę że jeszcze ma kilka lat.