Przecież obecnie nie leczy się ludzi na nic albo masz covida albo jesteś zdrowy.
Jeśli ktoś ma choroby współistniejące do tego nie leczone o których nie wie to nawet grypa go zabije.
Większość ludzi jest na coś chora ze względu na jedzenie ale już o tym nie ma co pisać.
Gdyby nie media i z góry zaplanowane lockdowny nie byłoby żadnej epidiemi.
Do tego te śmieszne szczepionki które nie wiadomo jak działają a stado baranow się na to rzuciło.
Sam chorowałem na to 4 dni, nawet nie wiedziałem że to to, 3 miesiące później się dowiedziałem że mam przeciwciała, skojarzyłem ze nie miałem wtedy węchu i smaku przez ponad 3 tygodnie.
Lekarka wtedy mi dała antybiotyk na anginę po konsultacji telefonicznej, którego nie wziąłem. Być może gdyby wziął to był się tym dobił

Choroba jak wiele innych, sama w sobie nie jest wogole groźna co potwierdaja liczby, dopiero w połączeniu z, innymi chorobami może zabijać których się nie leczy już. Do tego testy mocno wątpliwe, wiele dowodów jest na to że wyniki wychodzą jak chcą.
Mam i lekarza i ratownika medycznego w rodzinie. Jak na początku rok temu było przerażeni. Tak teraz obaj mają to kompletnie w d*pie i z tych locdownow mają jedynie taka radochę że wzrosła im pensja.
Wirusa obaj przestali się bać a co do szczepionek jak narazie ani jeden ani drugi się nie szczepił i uważają, że jest to mocno wątpliwe, że szczepionka działa i w tak krótkim czasie została w jaki kolwiek dokładnie przebadana pod kątem bezpieczeństwa długofalowego.
Są opcje dwie albo cześć firm szczepionkowch kręcą biznes robiąc coś co nie działa. Albo działa ale wszystkie skutki uboczne jakie wyjda albo nie bo ktoś to będzie starał się przykryc, przetestują na sobie wszyscy Ci którzy poszli jako króliki doświadczalne.
Wszedzie można poczytać ze opracowanie szczepionki to minimum 5 lat żeby była bezpieczna.
Więc albo ludzie są Baranami na rzeź albo ktoś znaczenie wcześniej juz to wszystko "przewidział/wymyślil" i szczepionkę zrobił.
Kto jescze nie widzi że to wszystko na na celu niszczenie gospodarek i przejmowanie co się da przez molochy i państwa ten ma chyba coś z głową.
Sama gastronomia to jak myślicie kto najlepiej wyszedł na epidemii? Mc Donald i kfc. Cała reszta leży.
Polecam ciekawy film dokument o Czarnobylu na yt z okazji rocznicy kwietniowej.
Jest tam masa informacji który wszyly po tylu latach jak Czarnobyl NIE był niebezpieczny a ile ludzi umarło w skutek paniki sianej przez media i ile aborcji wykonano ze strachu przed mutacjami. Panika zabijała ludzi wtedy jak i teraz. Za 30 lat zrobia film o naszym covidku i wyjdzie ile ludzi umarło faktycznie a ile w skutek paniki i nie leczenia innych.