[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 3143 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 3143 z 3545 [ Posty: 70895 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13141 3142 3143 3144 31453545 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 27 mar 2021, 22:37

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Mnie powoli brakuje dystansu, do ludzi którzy swoim poparciem dla aktualnej ekipy dorobkiewiczów, psują i okradają ten i tak zepsuty i biedny kraj.

Np mnie, logo wiadomej partii, obraża. Obraża moją chęć do pracy, podejście do życia, poglądy i inteligencję.
I nie lubię jak mi się raz po raz w ryj pluje.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 27 mar 2021, 22:45

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania S450

Wiesz, szanuje twoje zdanie, ale szczerze, jednego obraża logo partii, innego oczernianie Uśmiechu Paryża, a jeszcze innego nazywanie szefów dziadami.
Forum jest ogólnodostępne, tutaj temat jest o wszystkim i o niczym - według mnie nigdzie regulamin nie był złamany. Tymbardziej, że nie miałem nic niestosownego w tym avatarze, przedstawiał on oryginalne logo danej partii, bez żadnych przeróbek.

Post Wysłano: 27 mar 2021, 22:56

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Duży

Kierowniku,ok rozumiem.Wiadomo,ja też nie patrzę optymistycznie i z pełnym spokojem na to co obecnie dzieje w Polsce.Ale generalnie przyjmuję zasadę- jak realnie niewiele z tym mogę zrobić,to po co się tym denerwować.Tu potrzeba milionów ludzi,konkretnych i zdecydowanych,nie tylko w weekend z wizją zmiany świata przy flaszce z sąsiadem...

Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...

Post Wysłano: 27 mar 2021, 23:01

Użytkownik

Użytkownik

O tydzień za wcześnie taka aferka :D

Post Wysłano: 27 mar 2021, 23:05
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Nie kryjesz się z sympatią do partii, niejednokrotnie już o tym przypominałeś wręcz do znudzenia. Spoko. Widząc jednak jakie emocje ostatnimi czasy wywołuje temat polityki i dana partia nie odpuściłeś, walnąłeś sobie akurat teraz avatar z logiem wiadomo kogo. Po co? Bo tak chciałeś? Akurat, teraz? Dziwny zbieg okoliczności. Być może nie naruszyłeś regulaminu, a go nagiąłeś. Jednak tak czysto po ludzku sprowokowałeś ludzi, bo wiedziałeś jaki będzie odzew. Wcale nie lepiej niż Ci z budynku w stolicy, którzy dzielą nas Polaków. I tu muszę Ci przyznać masz z tą partia coś wspólnego.

Ps. Może i temat jest o wszystkim i niczym ale już kilkuktornie prosiliśmy. Jak już musimy rozmawiać na ten temat jest do tego odpowiedni wyznaczony.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 27 mar 2021, 23:11

Użytkownik

Użytkownik

Tym co napisałeś, też dzielicie użytkowników. Na tych zwykłych, którzy mają G do gadania i tych, którzy w sumie mają władzę i tych, którzy tej władzy wchodzą w przysłowiową D.
To takie fakty, dziwisz się tym na górze, a tutaj wcale lepiej nie jest.

Post Wysłano: 27 mar 2021, 23:52
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Zachowujesz się jak dziecko któremu zabrano cukierka, strugasz wariata, a teraz ojeja...

System jest prosty i rozumie je dziecko.
Chcesz pisać o polityce, wchodzisz na forum polityczne.
Chcesz dowiedzieć się czegoś o ciężarówkach, wchodzisz tu.

Nikogo nie dzielimy, jestem modem i wykonuję swoją pracę.

A co do Twoich wypowiedzi... Jaką sobie opinię wyrobiłeś.... Tak cię traktują i szanują.

Kolejny dziecinnie prosty system, nawet małpy to ogarniają :D

Post Wysłano: 28 mar 2021, 0:02

Użytkownik

Użytkownik

Uwierz mi, mam w głębokim poważaniu, co, kto i jak mnie tutaj traktuje. :wink: Są osoby, które znają mnie stąd na żywo, więc wiedzą jaki jestem. A kto zachowuje się jak dziecko, to jak się ktoś przyjrzy wypowiedziom to, to zauważy. Ale ok, nie w tym rzecz. Czyli wszystkie posty, nie związane z motoryzacją, będą tutaj usuwane? Jeżeli tak, to spoko.

Post Wysłano: 28 mar 2021, 0:24
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Dalej brniesz w daremny bajer.
Weź na klatę pstryczek w nos i żyj dalej.

Ja temat polityki i awataru zakończyłem.

Post Wysłano: 28 mar 2021, 0:25
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Przestało mnie dziwić czemu z 20 tysięcy zarejestrowanych użytkowników, gdzie kiedyś aktywnych było kilkudziesięciu, dzisiaj udziela się ledwo kilkoro. To nie wina socialmediów typu Facebook które wypierają fora, tylko syfu jaki zrobił się na Wadze Ciężkiej. Poraz kolejny utworzyło się kółko różańcowe wzajemnej adoracji i jakakolwiek aktywność odbiegającą od Waszych norm i widzimisię (często całkowicie sprzecznych z regulaminem którym tak ochoczo się zasłaniacie) spotyka się z hejtem i samosądem.

Spinacie dupska o głupią politykę, o głupią partię, kiedy Wasze zachowanie nie różni się niczym od poczynań i decyzji tej właśnie partii. Zamiast olać sprawę i obrócić to w żarty, żeby właśnie aktywnie przyczynić się do zapobiegania podziałów w społeczeństwie, Wy się gorączkujecie tak w zasadzie o nic. To jest definicja bycia Polakiem.

Plujecie w ryj temu forum i użytkownikom z poza Waszego cukierkowegu kręgu, ludziom którzy to forum budowali latami.
Cytuj:
Chcesz dowiedzieć się czegoś o ciężarówkach, wchodzisz tu.
Bzdura. To forum od kilku lat żyje tylko i wyłącznie tematem Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 w dziale Off-Topic, z małym wyjątkiem dla działu Garaż i tematu gdzie kto jedzie. Prawie nikt nie zakłada nowych tematów z jakimś zagadnieniem. Problem mechaniczny? Piszą tutaj. Problem z dokumentami, przepisami itp.? Piszą tutaj. Jakieś pytanie techniczne dot. ciężarówek? Piszą tutaj. Tego moderacja nie widzi i nie pilnuje.

To jest kawiarenka, a nie forum o ciężarówkach. Z niego zostały tylko zgliszcza.

Na koniec pragnę tylko przypomnieć, bo chyba się niektórym w głowach popindoliło, że każdy Polak ma prawo do wolności słowa, prawo do posiadania bez przeszkód własnych poglądów, prawo do swobodnego wyrażania opinii. Zabraniając Damianowi umieszczenia loga partii którą popiera w awatarze (bez znaczenia czy zrobił to celowo, pod bekę, czy tak po prostu), ograniczacie mu te prawa. Jednym słowem, robicie to samo, co robi partia przez którą tak swędzą Was kukle. Cóż za ironia, nieprawdaż?

PS. Równie dobrze awatar jednego użytkownika z Jerzym Urbanem jest nie na miejscu, albo z Ivecami, bo mi się na wymioty zbiera. I co? I nic, bo macie prawo.

Post Wysłano: 28 mar 2021, 0:30
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Atego.
Też się teraz napinasz.

Awatar był ustawiony pod publiczkę, a wiadomo jakie emocje budzi polityka.

A może ja też jestem za tą partią?

Jak rzygasz na mój awatar, rób to tak aby swojej gwiazdy nie zafajdać, szkoda jej.

Co do tematów technicznych, bardzo się nie zgodzę, może nie ma szału, ale ruch jest, patrząc ostatnio ciągle ktoś o coś pyta.

Są dni kiedy pojawiają się posty i tematy w dziale technicznym, a sukcesy są cicho.

Chyba że ktoś się uwydatni ot jak dziś.

Post Wysłano: 28 mar 2021, 0:34

Użytkownik

Użytkownik

Krzysiek, dzięki, dobrze powiedziane. Ja nie potrafiłem tak dobrze, tego ująć.

Post Wysłano: 28 mar 2021, 0:43
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Krde nie stać mnie na adwokata, walczę sam.
Słabo chować się za kolegów.

Cóż pokrzywdzone losem owieczki.
Los awataru, już w sumie afery awatarowej, rozważałem z Harnasiem.
W sumie każde większe ingerencje są rozważane z nim i właścicielem forum.

Proste.

Post Wysłano: 28 mar 2021, 0:51
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Nie napinam się. Szczypie mnie tylko w oczy jak widzę co się z tym forum stało przez 16 lat jak tu zaglądam.

Poza tym Twoje argumenty są z dupy. Nie możesz stwierdzić czy awatar był ustawiony pod publiczkę. Nie jesteś jackowski czy inny znachor żeby czytać w myślach. Możesz się co najwyżej domyślać, ale to i tak nie daje Ci prawa do decydowania o usunięciu awataru, jeżeli ten nie łamie regulaminu, a jego nie łamał, a całe to stwierdzenie to tylko Twoje czy Wasze DOMYSŁY.

Kilka postów wyżej pisałeś coś o zachowywaniu się jak dziecko. Twoja kontra do mojego wyrażenia się nt. awataru z Ivecami (które swoją drogą było tylko przykładem, ale najwyraźniej masz jakieś kompleksy na tym punkcie) jest kwintesencją tego zachowania. To jest to o czym pisałem, macie swoje normy, Wasze jest cacy, czyjeś jest be. Logo PiS-u się nie podoba, ale jak na Iveco rzygam, to mam uważać żebym sobie gwiazdy nie zafajdał (gratuluję poziomu wypowiedzi będąc moderatorem forum). Natomiast do awataru z Urbanem w ogóle się nie odniosłeś.

Trochę pokory i kultury, bo z tym u Ciebie jest na bakier. Zapominasz się jaką funkcję pełnisz na forum. Co by ludzie nie pisali, powinieneś zachować odpowiedni dla niej poziom. Zafajdanie, pokrzywdzone losem owieczki. No no, szapo ba. Ignorancja i brak szacunku w pełnej krasie.

Ostatnio zmieniony 28 mar 2021, 1:09 przez Atego, łącznie zmieniany 2 razy.

Post Wysłano: 28 mar 2021, 0:53

Użytkownik

Użytkownik

Ociu, widzę cwaniak jesteś pierwsza klasa. Cóż, ja nie zamierzam zniżać się do twojego poziomu i wyśmiewać innych, to pokazuje kto tu dziecinnie myśli.

Ostatnio zmieniony 28 mar 2021, 0:55 przez Damian_DAF, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 28 mar 2021, 1:25
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: w ETS'ie

Może Ociu powinieneś trochę popuścić bo chyba za mocno wczuwasz się w role obrońcy forum. Nie pierwszy raz z resztą wyskakujesz w imieniu urażonych użytkowników a wydaje mi się ze to chyba ciebie najbardziej pieką niewygodne afery. Niby jest tylko 4 modow ale wydaje mi się ze Luca, Bauer i Marecki przy tobie sa zbędni.

Post Wysłano: 28 mar 2021, 1:27

Ej no ale weźcie, zaczęliście zaczepki w stronę Damiana i ten zamiast się rzucać to zaczął specjalnie jeszcze śrubę dokręcać i trollować towarzystwo. Bez wyzywania, zaczął po prostu tak pisać, żeby niektórych zagotowało (no i mu się ostatecznie udało).
Czyli wychodzi, że nawzajem sobie złośliwe zaczepki można dawać na forum, ale ustawienie na zdjęcie profilowe realnego logo partii rządzącej to złamanie regulaminu.

No weźcie sami pomyślcie, zróbcie 3 kroki do tyłu, to już po prostu trochę paranoja jest.

Post Wysłano: 28 mar 2021, 1:32
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

No widzisz, moderator ma awersję do PiSu i wyszła gównoburza o kilka nic nie znaczących pikseli pod nickiem użytkownika :]
Natomiast dla przykładu jednego z wielu, podśmieujki z jakiegoś wrocławskiego autobusiarza są ok, mimo że podchodzą pod obrażanie użytkownika, a tym samym rzeczywiście łamią regulamin :)

Hipokryzja.

Ostatnio zmieniony 28 mar 2021, 2:34 przez Atego, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 28 mar 2021, 1:35

Użytkownik

Użytkownik

Otóż to. Ignoruje wypowiedzi niejednych, (co zresztą widać), którzy próbują w jakiś sposób mi dopiec czy wyśmiać, co zresztą nigdy im się nie uda, ponieważ mam duży dystans do siebie i potrafię jakoś to obrócić w żart. Nikogo przy tym nie obraziłem, postów nie edytowałem, ani nie usuwałem.

Jeżeli tak to kogoś uraziło, że zrównano mój awatar z jakimś wręcz zdjęciem swastyki, bardzo przepraszam.

Post Wysłano: 28 mar 2021, 2:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Rzadko się wpisuje ale tutaj rzeczywiście MOD się nie popisał. Sam rzygam tą partią, tym co robią z krajem i prawie całą polityką ale jednak ktoś ich wybrał i statystycznie większe szanse mam żeby spotkać kogoś kto głosował na nich niż na inną partie. Dlaczego mam karać ich zabierając prawo głosu?

Co do forum, jego postaci i kierunku w którym podążyło i zmierza dalej zgadzam się w 100% z Atego.

Strona 3143 z 3545 [ Posty: 70895 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13141 3142 3143 3144 31453545 Następna