[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 3103 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Edler ponad rok od podjęcia decyzji o zakupie coupe do realizacji. W tym czasie podwoiłem też budżet na taki zakup.
Kieras, ogłoszenie zdjęte z otomoto jakiś czas temu. Nie robiłem screenów.
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Grunt to ułożona robota. W zeszłym roku jeździłem w firmie, w której ganialiśmy tylko i wyłącznie na Hiszpanię i Włochy, ładunki typu zbiorówki. 13-15kkm było na porządku dziennym, autami jeżdżącymi 88-89kmh.
Przyznać jedynie muszę, że w ciągu miesiąca w domu byłem tyle co nic.
Kurcze taka lipa w transporcie że bossy sami dzwonią za kierowcami???
Dziś miałem telefon przyjść do jazdy na kraj, w ciągu tygodnia czasem pauza pod domem za 4700 stała kasa...
Niewiem jaka to kasa bo na kraju od 2005r nie jeździłem ale chyba ok?
A ja się zajął już inna dziedziną, może trza wrócić??
Cytuj:
(...)
Dziś miałem telefon przyjść do jazdy na kraj, w ciągu tygodnia czasem pauza pod domem za 4700 stała kasa...
Niewiem jaka to kasa bo na kraju od 2005r nie jeździłem ale chyba ok?
(...)
W Białymstoku do tego dorzucają coś od km po przekroczeniu 10.000 km w miesiącu.
W styczniu 14217 km PL - CH - D - PL i tak 4 razy. A nie jest to Ferrari, nawet nie jest czerwone
_________________ Hello boss! Majkel... Uśmiech Paryża 420dci, Ferrari Stralis 450, Robur MP2 1841, JelczNL 106 460, Kania R 450, Kania NG R 450, Iveco Stralis MY16 480 ...
Samochód: Ferrari
Jak się jest codziennie w domu, ewentualnie sporadycznie śpi w samochodzie to taka krajówka ma sens. Siedzieć w kabinie cały tydzień, a zarobić 2-3 tysiące mniej niż w kółkach na miedzynarodówce to jak dla mnie już tak średnio, no chyba że jednak da się zarobić konkretnie na takiej robocie.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości