[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 3071 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 3071 z 3545 [ Posty: 70895 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13069 3070 3071 3072 30733545 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 13 gru 2020, 20:28
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1

KRUL JEST TYLKO JEDEN! Pastuch tylko w gnoju! Ja mojego passerati teraz mocno inwestuje ale rzeczy typu tuleje zawieszenia, heble tył i amorki więc w zasadzie eksploatacja. Jakiś dzikich tematów typu pompy, odmy czy inne udziwnienia? Nie wiem co to! <3TDI<3

Post Wysłano: 13 gru 2020, 20:42

Dobra, dobra, taśmę przy kierownicy Ci pewnie niedługo zerwie, ręczny na guzik się wysra, a potem ruda zacznie wszystko wpierniczać.

A passat chyba trafi w chwilową wypożyczkę do Olsztyna :mrgreen:

Post Wysłano: 13 gru 2020, 20:58

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania R410

Przecież te Scanie NG to uj a nie Scania. ostatnia porządna królowa to Streamline :mrgreen:
W piątek odbyła się formowa 'kreska' na A4. Kania 450 22.100 na dupie vs DAF 480 21.900. Zwycięzca mógł być tylko jeden :lol:

Post Wysłano: 13 gru 2020, 21:18
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Nie chce mi się rozpisywać ani robić g**** burzy, bo każdy ma swoją rację i swoje gusta, niemniej powiem Wam że miesiąc temu awansowałem na fabrycznie nowe FH4 GlobXL 460 I-Save w raczej najbogatszej wersji wyposażenia wewnątrz, na zewnątrz też bez biedy i już od pierwszych kilometrów żałowałem przesiadki z R2. Gdyby nie to że była już naprawdę zużyta, to bym nawet nie myślał o zmianie. Natomiast do NG to nawet podejścia nie ma, Scania orze tego volvołosia pod każdym względem. Nawet ta z kabiną R.

Post Wysłano: 13 gru 2020, 21:27

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: VOLVO FH500 EEV

Cytuj:
250 tysięcy przelotu.

Silnik 2.0 fsi, o oznaczeniu BLR, produkowany bardzo krótko stąd ogólnie problemy z częściami bo np odmy nie ma w zamienniku i całą nową pokrywę zaworów w zeszłym roku musiałem kupić chociażby :oops:
To wiele wyjaśnia, rzeczywiście to rzadka odmiana. Pytam dlatego, ponieważ miałem BMP (podobno najgorsza odmiana, sprzedany przy 270 tyś km, zrobił u mnie ponad 100 tyś km) oraz CR (też sprzedany, obecnie ma ponad 380 tyś km i wszystko gra) i oprócz rudej, przycisku ręcznego oraz jarzm zacisków z tyłu (zamiana z aluminiowych na żeliwne), nic się nie działo.

Post Wysłano: 13 gru 2020, 21:30

No i możemy razem wódkę pić atego.. :D

Post Wysłano: 13 gru 2020, 21:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Kania je nojlepszo odcinek 2137...

Post Wysłano: 13 gru 2020, 22:11
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

A każdy gruz taki sam.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 13 gru 2020, 22:38

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania S450

Ja już od dawna powtarzam, że z Volvo to został jedynie znaczek. Bardzo miło wspominam jazdę FH12 I gen. z 2001 roku... To auto dla mnie było idealne. Żeby mógł człowiekowi kupić taki nowy egzemplarz to byłaby bajka.

Post Wysłano: 13 gru 2020, 23:51

Cytuj:
Kania je nojlepszo odcinek 2137...
Kremówki Ci nie miłe? :lol:

Post Wysłano: 14 gru 2020, 1:13

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1843593
Samochód: MAN

Volvo nie, Szkanio nie, iveco nie, daf nie, man nie. To ja sie pytam co w takim razie tak? :lol: jakie euro 6 od 2016 roku? Czy wszystko nie? :D

Post Wysłano: 14 gru 2020, 2:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: osobowy

Zapomniałeś jeszcze, że uniwersytet parkingowy gardzi również Mercedesami.

Może Ford się nada?

Post Wysłano: 14 gru 2020, 4:45
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: w ETS'ie

Ford stolca wort

Nasi profesorowie to preferujo klasyczne marki i rodzimą produkcje. Do dziś na wspominki ze kiedyś to jelczem czy liazką to świat podbijali a dziś nic ni ma bo wszystko rozkradli urwy polityki a kamaz czy maz majo się legancko tego. A weź przypomnij na grupie stara ze to wina systemu i zacofania technologicznego a nie Zasady i MANa (nie tego z forum) to dopiero rozpęta się piekło

Post Wysłano: 14 gru 2020, 7:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Cytuj:
Zapomniałeś jeszcze, że uniwersytet parkingowy gardzi również Mercedesami.

Może Ford się nada?
Przynajmniej przebiegi większe o jedno zero od kolegi z Passatem, a wkład w auto o zero mniejszy ... To na przykładzie Mondeo zaczynając od mkI do mkV ... A MKV od MKIV - znaczna różnica na + Vtki

Post Wysłano: 14 gru 2020, 9:06

Wniosek z tego taki że w dzisiejszych czasach transport to uj i lepiej zostać w domu.

Post Wysłano: 14 gru 2020, 10:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2291240
Samochód: R500, Actros 1844, FH 460

CEPIK SREPIK, poszedłem dzisiaj zostawić w Urzędzie Miasta dokomenty do rejestracji pojazdu i przed sekundą dzwonił do mnie miły Pan, że papiery wszystko ok, ale niestety błąd systemu gdzieś w Warszawie i w najbliższym czasie pojazdu tego typu zarejestrować się nie uda. Na pytanie co to jest najbliższy czas odpowiedział że bardzo prawdopodobne, że po nowym roku :] Ale spróbuj podatku nie zapłacić od dnia zakupu to cie zjedzą...

Post Wysłano: 14 gru 2020, 10:46

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania S450

Ja powiem tylko tyle, że moim zdaniem każde auto byłoby dobre w dzisiejszych czasach, gdyby nie jedna rzecz... AdBlue. Nie ma co ukrywać, obecnie to najbardziej wku*w*ająca i je*iąca się sprawa w E6, niezależnie od marki...

Post Wysłano: 14 gru 2020, 11:02

Cytuj:
Nasi profesorowie to preferujo klasyczne marki i rodzimą produkcje. Do dziś na wspominki ze kiedyś to jelczem czy liazką to świat podbijali a dziś nic ni ma bo wszystko rozkradli urwy polityki a kamaz czy maz majo się legancko tego. A weź przypomnij na grupie stara ze to wina systemu i zacofania technologicznego a nie Zasady i MANa (nie tego z forum) to dopiero rozpęta się piekło
Albo uświadom, że tatuś z dziadziusiem potrafili pół samochódu wynieść pod swetrem z linii montażowej to jeszcze po łbie dostaniesz.

To nie była kradzież, ale spryt i zabieranie co się należy.

Post Wysłano: 14 gru 2020, 14:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Toyota Corolla

Cytuj:
Ja powiem tylko tyle, że moim zdaniem każde auto byłoby dobre w dzisiejszych czasach, gdyby nie jedna rzecz... AdBlue. Nie ma co ukrywać, obecnie to najbardziej wku*w*ająca i je*iąca się sprawa w E6, niezależnie od marki...
Też odnoszę nieodparte wrażenie że w miarę bez problemowe i dobre jakościowo auta skończyły się na E3.

Post Wysłano: 14 gru 2020, 16:01
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

I miały bezproblemowe tachografy :D

Strona 3071 z 3545 [ Posty: 70895 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13069 3070 3071 3072 30733545 Następna