Węgierskie słoneczka po urlopie świątecznym zimą wyjechały to i my wyjedziemy. Teraz inne pytanie. Mimo, że od 11 lat odbywał się MT dopiero w tegorocznym wezmę udział. Jak wyglądała sprawa pod względem sanitarnym? Trochę poczytałem i dość psy wieszali na organizatorach, jeśli chodzi o ten temat. Jak ktoś był wcześniej to może zabierze głos w tej sprawie. Toalety z pewnością są ale czy jakieś prysznice przewidzieli? Bo siedzieć od piątku do niedzieli bez możliwości zadbania o higienę osobistą to przykra sprawa na takiej imprezie...
Samochód: F90 19.362
Cytuj:
Teraz inne pytanie. Mimo, że od 11 lat odbywał się MT dopiero w tegorocznym wezmę udział. Jak wyglądała sprawa pod względem sanitarnym?
3 lata temu jak byłem uczestnikiem to były 2 rodzaje pryszniców, dla uczestników i dla pozostalych osobne, fakt byl taki ze jak rano nie wyrwales szybko to stałes w długiej kolejce i zimna woda tylko w ofercie
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Jutro koło dziesiątej ruszamy z Ostrowi Mazowieckiej osobówką. Mamy 420 km. Będę pewnie głównie się gościć przy Dafie Dadusa, ale jakby była jakaś ogólna 'forowa flaszka' to się piszę
Wychodzi na to, ze można bo między innymi ze względu na zwierzęta i dzieci organizatorzy wprowadzili zakaz trąbienia.
A co do kagańca, na stoisku opoltransu napewno dobierzesz odpowiednią trytytkę
Ja jutro kolo 10 bądź 11 ruszam ze Szklarskiej w kierunku Opola jadę z bagażami i ze swoją kobitką,ale jakby ktoś po drodze chciałby się zabrać to 2 miejsca się znajdą
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości