Cytuj:
Pneumaster mówił że już kilka miesięcy nie produkują sp 246 a ja kupiłem dwa tygodnie temu 4 sztuki. Produkcja maj 2020
Poniosło mnie z tymi miesiącami, bo równolegle szły 246 i 247. Po prostu ja już dawno przeskoczyłem na nowszą. Summa summarum juz 246 w ofercie nie ma. Tu masz o nowej
https://goodyear.showpad.com/share/moxA ... 5j7jLgI7/0
Cytuj:
opony made in Turcja??? widziałem raz i dziękuję. lepsze wywalałem u gumiarza na śmietnik, ale może mało wiem i wymieniam.
Turecka to chałwa jest dobra, a nie opony.
No widzisz - nie widzisz. Przykładowo Dębica jak robiła 80tki na 5 opasaniach w Turcji były nie do zarżnięcia nawet przez kurierów. Przeszła produkcja tej samej opony do nas i już 1 opasanie wypadło. Budowlanka dopóki była robiona w Turcji też miała 5 opasań i była nie do zniszczenia. Produkcja tej samej opony przeszła do Europy i budowlanka (!!!) jeździła na 4 opasaniach po czym zaczęła walić przez czoło opony że aż błotniki latały w powietrzu. Sam widzisz, że nie do końca z tą chałwą jeden lubi drugi nie.
Ktoś nie widzi tych niuansów. Myśli że miał taką oponę to i identyczną jak kupi będzie równie dobrze lub równie źle, bo użytkownicy przyzwyczajają się do marki/nazwy a bywa to zdradliwe jak na przykładzie. Wbrew pozorom miejsce produkcji ma wpływ i niekoniecznie jest złem wcielonym jak np egipskie Pirelli.
Dziwię się tylko dlaczego o tym nie powiedział ci kierownik. Ma milion kilometrów doświadczenia za klawiaturą i o tym nie wiedział?
Cytuj:
No ładnie się bawicie.
Pneumaster.
1. Przestań wyzywać ludzi, bo jedziesz po wszystkich, bez wyjątku, jak tylko ktoś ma inne zdanie niż twoje,. Anawr
2. Nie pisz posta pod postem.
3. Nie potrafisz przejść obok zaczepek kierownika obojętnie i odpowiadać tylko na merytoryczną treść jego postów?
Kierownik, przestań go zaczepiać.
Luka no weź proszę Cię jak po wszystkich ? Ten "po wszystkich" to jest jeden który mocno tu deklarował, że będzie gasił jak peta wszystko co podpowiem innym. Wygląda na to, że zgasi jak peta ale to forum bo większość ma jak sam widzisz dość i każdy wątek kończy się gównoburzą skoro wpada gość który uczy się na forum, a mam tezę że nie wiadomo czy w ogóle prawo jazdy ma bo wygląda na wirtualną klikę do podkręcania postów co też jest zauważalne i również wywala ludzi z dyskusji. Hejt zawsze prędzej czy później forum rozpieprzy. Tego chcesz?
Powoli zastanówcie się z adminem co dalej bo w tej formie było dno a będzie jeszcze gorzej aż do śmierci tego forum. Mi wszystko jedno. Pasuje Ci zachowanie kliki kierownika to wywal moje konto i po sprawie wtedy "ci wszyscy" odetchną z ulgą a niby "wiedzą kierownika" pobawicie się między sobą i będzie lux dla wszystkich.
Post pod postem? Taka konstrukcja forum, że chcąc edytować jakąś literówkę nie można już sprawnie zacytować.