Gorąca woda i szczota nie wystarczą to chodzi o zabicie chorób. Jeżdżąc na duże fermy po europie trzeba prowadzić odpowiednią biurokrację co do mycia i dezynfekcji pojazdu. Ja polecił bym taki środek który pomaga w myciu a także dobrze dezynfekuje pojazd jest to BIOSOL w takich żółtych bańkach o pojemności 20 litrów. Pozdrawiam.
Wszystkie pojazdy, które są przeznaczone do transportu zwierząt muszą posiadać książeczkę dezynfekcji bez względu na to czy poruszają się po Europie czy tylko Polsce. Jednak w takowej książeczce nie ma obowiązku notowania, jakim środkiem była przeprowadzona dezynfekcja. Wystarczy jedynie data, pieczątka potwierdzająca miejsce gdzie było przeprowadzone mycie i jeśli to możliwe podpis osoby odpowiedzialnej za to.
Ta Scania od K.H.T jest już dawno sprzedana - była nawet na mobile. Tak było to auto z Niemiec.
Od Dirka Schultza widywałem Mercedesy, Dafy i Scanie, firma ma dość liczny tabor, wożą głownie świnie po Niemczech, Danii i Holandii.
Samochód: Renault Premium / Range T
Tandem na TGXie jest super! Czy w tej 680tce nie mogli tak zamontować tych halogenów, tylko to orurowanie "z dupy" dali na dół? Zawsze mnie to rozwala jak widzę ten zestaw.
Widzę na zabudwoie Finkl - czy ROCK jakoś z nimi współpracuje?
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Samochód: Renault Premium / Range T
Właśnie to chciałem wiedzieć Martin. Dzięki serdecznie. Spotkałem się z modelem pojazdu w barwach FINKL'a także na ciągniku, dlatego mnie zastanawiało, czy to producent zabudowy, i "handlarz" żywcem czy co innego.
Pozdrawiam!
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Cześć Martin
Czy wiesz coś na temat firmy FORSETI (maja żółte Scanie na gdańskich blachach ale z tego co się dopatrzyłem są zakupione w Tarnowie Podgórnym) jak masz na ta firmę jakieś namiary to daj znać.
Firma Forseti to nic innego jak firma JMK Kaczmarek. Wożą głownie swój towar - cielęta, bydło, warchlaki. Bazę wysyłkową mają w Rokoszycach k. Piotrkowa Trybunalskiego a Scanie są kupione w Tarnowie Podgórnym ponieważ szef mieszka w okolicach Poznania.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości