WITAM:) Panowie odnosnie ogloszenia
"Jeśli jesteś zainteresowany pracą na stanowisku kierowcy TIR w Europie zachodniej transportem jumbo? Zapraszamy do naszej załogi!''
wydaje mi sie ze ogloszenie skierowane jest dla chetnych na tandemy:) fakt sprzet nowy, gadalem z chlopakiami z zestawow i sa zadowoleni z roboty(z kasa to jak wszedzie

)
''trasy nie dłuższe niż 2 tygodnie (możliwość dostosowania do potrzeb Kierowcy)''
to akurat prawda bo chodzi rowniez o to ażeby kierowca za długo nie przetrzymywał dokumentow z zaladunkow i rozladunkow -wiadomo trzeba przeciez kiedys sciagac kase z wykonanych zlecen

, slyszalem od chlopakow ze czasem to i 3 tyg sie trafi ale zazwyczaj to takie osoby, ktore siedza jak mysz pod miotla i nie odezwie pyska żeby na baze po 2 tyg zjeżdżać...(najlepiej to od razu przy wyjeździe mowic ze tydzien i zjazd, oczywiście nastawic sie na 2 tyg i wówczas w 2 tyg beda kombinować zeby na baze cos szukac

)
Co do dostosowania sie do potrzeb kierowcy to chodzi o preferencyjne kraje gdzie chciałoby sie jeździć ( no a tu czasem pojawia sie zawodność spedycji albo i brak ładunku i jedzie sie tam gdzie jest ladunek ,nie tam gdzie by sie chcialo jechac...

)
OGOLNIE NAPISZE TAK!Pracuje w pilznie juz chwile i patrze na wszystko z gory
JESLI WSZYSCY TWIERDZA I GLOSNA TO OZNAJMIAJĄ ZE WSZĘDZIE JEST TAK SAMO (glownie jesli chodzi o kase) TO JA WYBIERAM OMEGE PILZNO...
DLACZEGO? ano dlatego ze faktycznie tabor nowy, (podobno maja jeszcze przyjść nowe auta po nowym roku) jeśli wszystko jest ok, kasa wpływa na konto,punktualnie, nie muszę myslec o tym ze auto sie zaraz rozpier...i ze będę musiał pod nim leżeć itp...a do tego jak
ma sie jaja i twarde zdanie można u Pana Godawskiego pracowac...
Owszem, trzeba sie przyzwyczaić do ogólnego bałaganu(najlepiej miec to w d...) robic swoje i jest ok.
NIE JEST TO ŻADNA REKLAMA,(z reszta musieli by mi za to zaplacic

, poza tym żaden ze mnie autorytet

) WYLACZNIE MOJE ZDANIE, ZAWSZE MOŻNA SPRÓBOWAĆ A PO TYG CZY 2-OCH PIER...WSZYSTKIM

pozdrawiam