[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Omega, Pilzno - Strona 29 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 29 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 127 28 29 30 3156 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 17 gru 2010, 0:22

Cytuj:
Odnośnie tych wolnych dwóch dni po dwóch tygodniach to faktycznie żadne wolne. Przecież to nawet szkoda sie rozsiadać w domu na te "pare" godzin.
To fakt, pytanie jeszcze, gdzie wypada koniec jazdy. Na bazie, czy gdzieś "w Polsce".
Bo jeśli na bazie, to jeszcze idzie przeżyć. Ale na przykład w Legnicy, Brzezimierzu (często tam zostawiali samochody) to jadąc okazją, na którą często trzeba czekać to faktycznie jest parę godzin. Tak, jak ja, gdybym miał zjeżdżać to jeszcze pół biedy, pod domem auto zostawiam, bo po drodze mam na bazę. Ale inni? Nie sądzę, żeby tak różowo było, zwłaszcza, że miałem okazję rozmawiać w czerwcu w sprawie pracy i pamiętam, co mówili.

Post Wysłano: 17 gru 2010, 21:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VOLVO

Cytuj:
grzesiu dlatego już nieświadcze im usług jako kierowca owszem czasem się wie za ile fracht ale to żadkość raczej, lubie jasne sytuacje a za prace jaką wykonuje chce mieć zapłacone a nie jakiś kogel mogel w ich wydaniu a zaglądam tu bo sentyment jakiś pozostał wkońcu człowiek spedził troche życia w omedze ,tu gdzie teraz pracuje jest jeszcze 2 byłych omegusów mamy podobne zdanie na ten temat
dlatego kiedys tam bylo fajnie jak byly sztywne stawki...kasa byla i bylo wszystko jasne...ojjj szkoda tamtych czasow kiedy czlowiek z 6-tki nie schodzil a robota skaldala sie jak rece do oklaskow...
Cytuj:
Cytuj:
Odnośnie tych wolnych dwóch dni po dwóch tygodniach to faktycznie żadne wolne. Przecież to nawet szkoda sie rozsiadać w domu na te "pare" godzin.
To fakt, pytanie jeszcze, gdzie wypada koniec jazdy. Na bazie, czy gdzieś "w Polsce".
Bo jeśli na bazie, to jeszcze idzie przeżyć. Ale na przykład w Legnicy, Brzezimierzu (często tam zostawiali samochody) to jadąc okazją, na którą często trzeba czekać to faktycznie jest parę godzin. Tak, jak ja, gdybym miał zjeżdżać to jeszcze pół biedy, pod domem auto zostawiam, bo po drodze mam na bazę. Ale inni? Nie sądzę, żeby tak różowo było, zwłaszcza, że miałem okazję rozmawiać w czerwcu w sprawie pracy i pamiętam, co mówili.
kolego w zasadzie to zawsze zjazd na baze. auta zostawiaja najczesciej chlopaki ze smieci(walking floor) bo maja rozladunki w tamtych okolicach a pozniej laduja na niemczech i tak to wyglada...

Post Wysłano: 18 gru 2010, 0:07

Właśnie Grzegorz, właśnie. Chodzi o to przeważnie... Poza tym kokosów chyba nie oferują, skoro ciągle się ogłaszają i jakoś chętnych na jazdę nie ma. Zresztą jak wszędzie.

Post Wysłano: 19 gru 2010, 12:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

WITAM:) Panowie odnosnie ogloszenia :D
"Jeśli jesteś zainteresowany pracą na stanowisku kierowcy TIR w Europie zachodniej transportem jumbo? Zapraszamy do naszej załogi!''

wydaje mi sie ze ogloszenie skierowane jest dla chetnych na tandemy:) fakt sprzet nowy, gadalem z chlopakiami z zestawow i sa zadowoleni z roboty(z kasa to jak wszedzie :lol: )

''trasy nie dłuższe niż 2 tygodnie (możliwość dostosowania do potrzeb Kierowcy)''

to akurat prawda bo chodzi rowniez o to ażeby kierowca za długo nie przetrzymywał dokumentow z zaladunkow i rozladunkow -wiadomo trzeba przeciez kiedys sciagac kase z wykonanych zlecen :lol: , slyszalem od chlopakow ze czasem to i 3 tyg sie trafi ale zazwyczaj to takie osoby, ktore siedza jak mysz pod miotla i nie odezwie pyska żeby na baze po 2 tyg zjeżdżać...(najlepiej to od razu przy wyjeździe mowic ze tydzien i zjazd, oczywiście nastawic sie na 2 tyg i wówczas w 2 tyg beda kombinować zeby na baze cos szukac :mrgreen: )
Co do dostosowania sie do potrzeb kierowcy to chodzi o preferencyjne kraje gdzie chciałoby sie jeździć ( no a tu czasem pojawia sie zawodność spedycji albo i brak ładunku i jedzie sie tam gdzie jest ladunek ,nie tam gdzie by sie chcialo jechac... :> )
OGOLNIE NAPISZE TAK!Pracuje w pilznie juz chwile i patrze na wszystko z gory :P
JESLI WSZYSCY TWIERDZA I GLOSNA TO OZNAJMIAJĄ ZE WSZĘDZIE JEST TAK SAMO (glownie jesli chodzi o kase) TO JA WYBIERAM OMEGE PILZNO...
DLACZEGO? ano dlatego ze faktycznie tabor nowy, (podobno maja jeszcze przyjść nowe auta po nowym roku) jeśli wszystko jest ok, kasa wpływa na konto,punktualnie, nie muszę myslec o tym ze auto sie zaraz rozpier...i ze będę musiał pod nim leżeć itp...a do tego jak ma sie jaja i twarde zdanie można u Pana Godawskiego pracowac...
Owszem, trzeba sie przyzwyczaić do ogólnego bałaganu(najlepiej miec to w d...) robic swoje i jest ok.
NIE JEST TO ŻADNA REKLAMA,(z reszta musieli by mi za to zaplacic :lol: , poza tym żaden ze mnie autorytet :lol: ) WYLACZNIE MOJE ZDANIE, ZAWSZE MOŻNA SPRÓBOWAĆ A PO TYG CZY 2-OCH PIER...WSZYSTKIM :lol:
pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 19 gru 2010, 13:02 przez grzes_7930, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 19 gru 2010, 13:01
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8833137
Samochód: eRka

Orientuje się ktoś może czy mają jakieś wymagania co do miejsca zamieszkania potencjalnych kierowców?

Post Wysłano: 19 gru 2010, 13:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Orientuje się ktoś może czy mają jakieś wymagania co do miejsca zamieszkania potencjalnych kierowców?
to kolego najmniejszy problem :lol: bardzie bedzie to Twoj :(

Post Wysłano: 19 gru 2010, 13:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Ale nie ma powiedziane, że tylko podkarpackie i kropka?

Post Wysłano: 19 gru 2010, 13:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
co ty nie bedzie z tym problemu, jak pisalem powyzej bedzie to dla ciebie utrudnienie. swego czasu pracowal lub i dalej pracuje chlopak , ktory pochodzil z mikolajek(moze sie myle co do miejscowosci ale na pewno z polnocy polski :lol: )
poza tym bylaby to dyskryminacja :evil:

Post Wysłano: 19 gru 2010, 13:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Nie no wiesz, niektóre firmy już w ogłoszeniu zaznaczają, że szukają kierowców z danego regionu. Tutaj nie było takiej informacji ale może później, w trakcie rozmowy wychodzi to na jaw. Ok, wiem już wszystko. Dzięki za odpowiedź ;)

Post Wysłano: 20 gru 2010, 18:57

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Najpierw trzeba zrobić ''B''

Post Wysłano: 26 gru 2010, 15:11

Cytuj:
Za czasów, gdy jeździłem w Omedze, pracowało tam 2 (o większej ilości nie wiem, nie spotkałem nikogo więcej) kierowców z Białegostoku.

Post Wysłano: 28 gru 2010, 12:52
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 4086883
Samochód: Ducato

Widziałem od nich zestaw z kontenerem w Pruszkowie.
Zdziwiłem sie, jeździcie z kontenerami czy to jakis odkupiony zestaw??

Post Wysłano: 28 gru 2010, 13:01

maximus_pl Omega śmiga z kontenerami

Post Wysłano: 28 gru 2010, 13:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Jeden z nowych-starych TGXów się wczoraj rozbił w Brzesku:

Klik

Post Wysłano: 30 gru 2010, 15:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

ciezko komentowac warunki przy ktorych doszlo do zderzenia.
jedno jest pewne driver Omegii nie zachowal nalezytej odlegolosci i buummmmm...zdarza sie nawet najlepszym odrobina nieuwagi,byc moze swiadomosc ze jedzie sie tandemem, ktory jest duzo bezpieczniejszy w zimie spowodowala najechanie na kolege poprzedzajacego...SZKODA...
jak bede na bazie cykne dokladniejsza fotke tego rozbitka i moze w koncu uda mi sie kabel od tel ozdyskac to wrzuce rowniez obiecane zdjecia nowego FH

koledzy tak mnie zebralo na jakis sentymentalny obraz z watkow o Omedze...i przegladnalem wszystkie od poczatku i czasami niezle sie ubawilem :lol:
madre i trafne opinie wyglasza Jester, czasem i Beniowi udaje sie cos napiac :D co do reszty to te niektore ,,fachowe,, opinie dotyczace ciagnietych naczep itp to mozna sie posikac w galoty :lol:
wszelkie rodzaje transportu i dobor naczep opisane jest na stronie http://www.omega-pilzno.com.pl/show.php?link=8
wszelkie inne informacje na temat np Logistycznego Parku rozniez dostepne na oficjalnej stronie...
ale fajnie jest ze mozna czasem jakas glupote walnac na forum i bedziemy tu sie jakos starac opisywac i rozkminiac wszelkie problemy jesli Moderator na to pozwoli :D
Pozdrawiam i Zycze wielu suksesow w Nowym nadchodzacym roku 2011!!!

Post Wysłano: 03 sty 2011, 20:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Witam
udalo mi sie kabel odzyskac :D
obiecane zdjecia :)
nowe FH :D
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8c4 ... 3218b.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/982 ... 7245b.html
nowe Manisko z chlodnia
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/76c ... b5788.html
MAN tandem
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b72 ... ffa6b.html[/img]
i rozbitek
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/35a ... 38c8b.html
nie chcialo mi sie robic wiecej bo i tak nie ma sensu sorki za jakosc tylko z tel...

napiszcie mi prosze jak mozna zdjecie bezposrednio wrzucic do posta bo mnkie tu juz szlag trafia a nie mam czasu sie bawic
pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 03 sty 2011, 21:34 przez Szaki, łącznie zmieniany 1 raz.
Teraz jest dobrze. Tu masz poradnik wstawiania zdjęć na forum: http://www.wagaciezka.com/viewtopic.php?f=7&t=8812

Post Wysłano: 04 sty 2011, 10:34

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

W nowym roku dużo zdrowia życze wszystkim bo to najważniejsze .Grzesiu może zdjecia swojego konia przyślij niech ludzie zobaczą czym jezdzisz, bo plac w omedze to w każde święta tak jest zapchany że czasem i pare godzin potrzeba żeby wyjechać z bazy

Post Wysłano: 07 sty 2011, 2:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
W nowym roku dużo zdrowia życze wszystkim bo to najważniejsze .Grzesiu może zdjecia swojego konia przyślij niech ludzie zobaczą czym jezdzisz, bo plac w omedze to w każde święta tak jest zapchany że czasem i pare godzin potrzeba żeby wyjechać z bazy
DZIEKI Beniu za zyczenia!Tobie rowniez wszystkiego najlepszego!!!
czym jezdze? na pewno auto jest czerwone
na pewno jest to VOLVO
i jak pisałem gdzieś wcześniej nic w nim nie piszczy, nie skrzypi itd.

BENIU jesli chodzi o plac to nie jest tak zle :D jest duzo miejsca bo i na Parku Logistycznym w Mokrzcu jest d u p n y parking :) w tym roku nie bylo bałaganu.

chyba nikt nie pisal ze Omega zakupila 12 nowych chlodni?beda jezdzily pod Lidlem.

ps. mialem wczoraj okazje przejechac sie VOLVO FH 700...
napisze krotko...podnieta po samo niebo :shock:

Post Wysłano: 05 lut 2011, 15:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

witam! co taka cisza w tym watku?
wszyscy w trasie?
pozdrawiam

Post Wysłano: 08 lut 2011, 20:17

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Wiecie czy omega ciąga teraz dla tesco?

Strona 29 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 127 28 29 30 3156 Następna