Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 28 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 126 27 28 29 3056 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 17 lis 2010, 3:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VOLVO

a co taka cisza w watku o Omedze?
czyzby Benio utknal gdzies w korku? :lol:
moze w tym tygodniu wrzuce zdjecie nowego FH w barwach omegii :D
pozdrawiam

Post Wysłano: 17 lis 2010, 7:32

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

grzesiu wrzuć nowe zdjęcie i ściemniaj dalej między innymi o zarobkach swoich bo ci to dobrze wychodzi ,a jeździsz naprawdę na bardzo króciutkich trasach że wiecej jesteś przy komputerze niż za fajerą może kiedyś zrozumiesz to dzieciaku że pracuje się po to by zarabiać a nie fleki opowiadać .

Post Wysłano: 17 lis 2010, 18:33
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Opel Insignia ST

Proszę o spokój, a grzesa_7930 o zaprzestanie prowokowania kłótni.

Post Wysłano: 23 lis 2010, 20:33
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 4287442
Samochód: Volvo V40

Dzisiaj widziałem nowe FH Omegi w Rzeszowie pod białą chłodnią. :) Także to się potwierdza że Omega ma nowe FH.

Post Wysłano: 26 lis 2010, 21:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
grzesiu wrzuć nowe zdięcie i ściemniaj dalej między innymi o zarobkach swoich bo ci to dobrze wychodzi ,a jeżdzisz naprawde na bardzo kruciótkich trasach że wiecej jesteś przy komputerze niż za fajerą może kiedyś zrozumiesz to dzieciaku że pracuje się poto by zarabiać a nie fleki opowiadać .
witam PANA BENIA:)
wlasnie wrocilem z trasy;d troszke sie przeciaglo ale czasem tak bywa :lol: NIE BENIO?
zrobilem dzis 2 zdjecia jedno flagowego volvo 520 i nowego FH. jak jutro uda mi sie odzyskac kabel do tel to wrzuce na forum owe fotki:)
pozdrawiam

Post Wysłano: 28 lis 2010, 21:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGL / A4

Obrazek
fot. Andrzej Sloderbach

Post Wysłano: 30 lis 2010, 16:27

Użytkownik

Użytkownik

Oj ludzie wiecej za kierownica a mniej przed kompem.Tez tutaj smigałem i odszedlem do innej firmy i wcale nie bylo lepiej!!! teraz pomykam u belga to i sie innaczej pracuje a w polsce dobrze to jest wszedzie gdzie nas nie bylo jeszcze.Ps to prawda z tymi nowymi fh?

Post Wysłano: 30 lis 2010, 16:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: TIR :)

Specjalnie zarejestrowałeś się,żeby napisac swoją mądrośc życiową Panie "kierowco" :?:

Post Wysłano: 30 lis 2010, 17:47

Użytkownik

Użytkownik

:lol: tak specjalnie dobre sobie.napisałem tylko ze mi tam bylo calkiem oki kazdy ma swoje zdanie. Kryzys zrobil swoje, Ja za takie pieniądze jak dzisiaj chłopaki dostają teraz nie jeździłbym wcale.Taka mam mądrość życiową. mykalem w innych firmach po omedze i wiem co pisze!! Nie chce mi sie nawet pisac o tych udus cackach firmach!! :lol:

Post Wysłano: 01 gru 2010, 0:11
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: 4kołowy

Orientuje sie ktoś jak obecnie realnie wygląda możliwość zatrudnienia w Omedze? Bez doświadczenia.
Pytam o realny stan rzeczy bo sam dzwoniłem jakies 3 miesiące temu do Omegi i jakiś gość co był przy telefonie (nie pamiętam jak sie przedstawiał) mówił że jeśli bede miał C+E to moge do nich wbijać do pracy, pomimo że jasno mówiłem że kategorie dopiero bym robił zatem zero doświadczenia na zestawie.
Czy możliwe że naprawde miał bym tam szanse na zdobycie doświadczenia? ;) Czy może to co usłyszałem było powiedziane tak na potrzebę chwili, ot Pan wiedział co ja bym chciał usłyszeć :mrgreen:

Proszę o opinię na wyżej wymienioną informację.

Dodam jeszcze tylko że sam więcej nie weryfikowałem bo i jak skoro nadal pozostaje przy C.

Post Wysłano: 10 gru 2010, 20:25
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 3686521

Z ciekawości wysłałem wczoraj CV do nich i dzisiaj dostałem telefon z ofertą pracy.
Niestety Pani nie chciała mówić zbyt wiele na temat warunków finansowych. Na początek dają umowę zlecenie, po miesiącu normalna umowa o pracę. 2 tygodnie w trasie powrót do domu na 45h i z powrotem. Płacą od frachtu 13%. Tyle się dowiedziałem, chcieli mnie przyjąć od zaraz. Aktualnie pracuję więc poprosiłem o telefon za tydzień, zastanowie się. Może uda się porozmawiać z jakimś kierowcą i wtedy będę miał jasność. Nie podoba mi się tak krótka pauza po 2 tygodniach, nawet nie zdążę się porządnie wyspać w domu.

Post Wysłano: 10 gru 2010, 20:38

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Man

Obrazek

Post Wysłano: 11 gru 2010, 15:21
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Oj ludzie wiecej za kierownica a mniej przed kompem.Tez tutaj smigałem i odszedlem do innej firmy i wcale nie bylo lepiej!!! teraz pomykam u belga to i sie innaczej pracuje a w polsce dobrze to jest wszedzie gdzie nas nie bylo jeszcze.Ps to prawda z tymi nowymi fh?
prawda kolego ok 20 nowych fh przyszlo...mam zdjęcia w komórce ale nie mogę odzyskać mojego kabla do tel i nie mam jak wrzucic na forum...chodzą słuchy ze po nowym roku przyjdzie znacznie wieeeecejjjjj nowych autek...
Z pierwsza częścią Twojej wypowiedzi zgadzam sie w 100%.

Post Wysłano: 14 gru 2010, 14:25

Użytkownik

Użytkownik

13Procent plus podstawa?

Post Wysłano: 14 gru 2010, 17:10

Użytkownik

Użytkownik

13% ale od czego tego niewie nikt może od śniegu jaki dzisiaj nasypał nikt niepokaże ci za ile są frachty realnie może 9% wychodzi na działalnośći i to jest wszystko

Post Wysłano: 14 gru 2010, 21:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
13% ale od czego tego niewie nikt może od śniegu jaki dzisiaj nasypał nikt niepokaże ci za ile są frachty realnie może 9% wychodzi na działalnośći i to jest wszystko
beniu prawie sie z Toba zgadzam w co ciezko mi uwierzyc :lol:
chociaz nie zawsze tak jest i chlopaki wiedza za ile sa frachty...
pozdrawiam

Post Wysłano: 14 gru 2010, 22:03

Użytkownik

Użytkownik

grzesiu dlatego już nieświadcze im usług jako kierowca owszem czasem się wie za ile fracht ale to żadkość raczej, lubie jasne sytuacje a za prace jaką wykonuje chce mieć zapłacone a nie jakiś kogel mogel w ich wydaniu a zaglądam tu bo sentyment jakiś pozostał wkońcu człowiek spedził troche życia w omedze ,tu gdzie teraz pracuje jest jeszcze 2 byłych omegusów mamy podobne zdanie na ten temat

Post Wysłano: 16 gru 2010, 9:16

Użytkownik

Użytkownik

GG: 8422053

Wystawili ogłoszenie, pięknie to wygląda :)

http://www.pracuj.pl/praca/kierowca-mie ... id=1873909

Post Wysłano: 16 gru 2010, 22:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Tutaj również ich ogłoszenie http://otopraca.pl/praca/Kierowcow-w-ru ... -605573325

Jak sie nie myle niedawno w tych ogłoszeniach wymagane bylo chociaż rok praktyki, teraz widać, ze pół roku im wystarczy. Kierowców potrzebują na już, ze wzgledu na powiekszanie taboru czy krucho u nich z kasą i nikt nie chce jeździć? Wiecie coś na ten temat?

Volvo FH12 + Kogel Maxx

Post Wysłano: 17 gru 2010, 0:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: 4kołowy

ohoho, widać coś zaczyna ich cisnąć na nowych kierowców. Patrząc po tych ogłoszeniach zaczynam mieć wrażenie że ten Pan z którym rozmawiałem przez telefon (z Omegi) nie zmyślał na potrzebę chwili tylko faktycznie miał bym jakąś szanse sie do nich dostać. Już mnie to cieszy :)

Odnośnie tych wolnych dwóch dni po dwóch tygodniach to faktycznie żadne wolne. Przecież to nawet szkoda sie rozsiadać w domu na te "pare" godzin.

Strona 28 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 126 27 28 29 3056 Następna