majac 18 lat mozesz juz zrobic, ale zawodowo mozesz jezdzic od 21. lat
Ja na razie ide normalnie na studia, bo czy bede jezdzil czy nie, to trzeba mic jakis zabezpieczenie na wypadek, kiedy jezdzenie sie znudzi badz jakis wypadek je uniemozliwi
ja mysle tylko o jednym kierunku jak sie nie dostane to ide jezdzic bo pozniej bd mial taka lipe jak moj kumpel co ma inzynierka a roboty nie ma i trybi w domu
_________________ Lech Craxa Arka miłość wiara walka
Ja od pazdziernika zaczynam studia zaoczne na kierunku logistyka i zarzadzanie srodkami transportu. Oczywiscie ciagnie do kierownicy ale przez czas studiow nie zamierzam jezdzic zawodowo (chyba ze codziennie w domu) bo nie dam rady pogodzic nauki z jazda. Przez ten czas zrobie sobie D jak nie wprowadza od 24 lat i wszystkie potrzebne papiery na kierowce a potem oczywiscie zaczynam swoja kariere. Pozdrawiam.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości