[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Omega, Pilzno - Strona 20 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Orientuje sie ktos moze jak jest na dzień dzisiejszy ze "świeżakami" ??
Mam dokumenty potrzebne na start (C+E Kurs na przewóz, psychotesty, ciemnia, badania lekarskie, karta kierowcy)
Gdybyś przypadkiem zastanawiał się jak to zrobiłem to już tłumaczę:
1. google.pl
2. wpisałem w wyszukiwarce OMEGA PILZNO
3. gotowe
A propo tych smiesznych opini na temat omegi-pracuje 3 miesiace czyli swierzak.NIe jest tak zle ,jak sie niektórym wydaje,co do rozmachu firmy- trzeba sie przyzwyczaić.Warunki nie najgorsze,robie dziukusy i mam do 3 tys na reke.kazdy weekand w domu!!!samochody rózne ale bez rewelacji.
Trzy tysiące?To mój ojciec ma stale kursy do Czech 2 razy w tygodniu kolo Pilzna miejscowość i ma 4tys.I oczywiscie weekend w domu który zaczyna się w piątek o 13 a kończy w poniedziałek o 10h.A wiec najlepiej to oni nie maja.
niech sie zwolni chłopak... nawet czwórki z przodu nie ma;/
dodał tez przeciez ze ma niedługi staż w firmie
choc mniemam ze masz jakies doswiadczenie z wyspy, bo pamietam udzielales sie w jednym wątku
3tys za dzikusy? niewiem jaki jest system płac ale za pięknie to niemasz...
Zagranica w Omedze jest od frachtu, wczoraj na bazie gadałem z gościem co jeździ na Hiszpanie i mówił ze ma 15%, kiedyś był na Słowacji i miał 12% nie wiem od czego zalezy oprocentowanie.
Odnośnie tych zarobków na dzikich,fakt nie jest rewelka ale...powoli,nadal tam pracuje.Czasem nie warto sie spieszyc ze zmianą bo można wpaść jeszcze gorzej.Odnośnie doswiadczenia,to 4lata na zestawach.NIech każdy tłumaczy to sobie sam.Pozdrowionka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 4 gości