[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Equus, Kraków - Strona 17 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 27 gru 2010, 19:37
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: 4kołowy

oj tak, Equus poszedł z torbami a jeździć ktoś nadal musi. Dziś rano jadąc w stronę Rzeszowa widziałem 5-6 Manów TGA z PP PKS Rzeszów z naczepami TESCO czyli przynajmniej częściowo przejęli transporty Equusa od Tesco.
Ciekawie to wyglądało jak jechało te kilka zestawów jeden za drugim. A może tylko odstawiali naczepy gdzieś dla tesco? Jechali od Rzeszowa w kierunku Warszawy.
Może ktoś posiada więcej informacji?

Post Wysłano: 27 gru 2010, 19:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0
Samochód: MAN-TGX

PP PKS przejął pięć naczep jak i Omega Pilzno również przejęła pięć naczep...
więcej pewnych informacji nie posiadam... :wink:

Post Wysłano: 27 gru 2010, 23:52
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

no to widać miałem niezłego farta że udało mi sie zobaczyć na drodze wszystkie pięć naczep na raz 8)

Post Wysłano: 30 gru 2010, 19:24

Użytkownik

Użytkownik

GG: 683396
Samochód: Mercedes Actros 1843

Dziś widziałem jak manik z omegi ciągną naczepkę Tesco :)

Post Wysłano: 30 gru 2010, 19:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Żubr XF 105

Ja widziałem jak Magnumka z KENIG-a ciągnęła Tesco :D

Post Wysłano: 31 gru 2010, 0:31
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 6845711
Samochód: prawo fotelowiec

A ja nie widziałem bo u mnie takiego sklepu nie ma :(

Post Wysłano: 31 gru 2010, 0:32

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
A ja nie widziałem bo u mnie takiego sklepu nie ma :(
Nie jestem sam. :mrgreen:

Post Wysłano: 01 sty 2011, 12:55

Oficjalne stanowisko firmy czy też może zbieg okoliczności:
Obrazek
Cytuj:
oj tak, Equus poszedł z torbami a jeździć ktoś nadal musi. Dziś rano jadąc w stronę Rzeszowa widziałem 5-6 Manów TGA z PP PKS Rzeszów z naczepami TESCO czyli przynajmniej częściowo przejęli transporty Equusa od Tesco.
Ciekawie to wyglądało jak jechało te kilka zestawów jeden za drugim. A może tylko odstawiali naczepy gdzieś dla tesco? Jechali od Rzeszowa w kierunku Warszawy.
Może ktoś posiada więcej informacji?
Volffi skoro w stronę Warszawy mogli na Legionowo albo do Teresina na magazyny gonić, tam mają załadunki i stamtąd jest dystrybucja na całą Polskę. A że Omega lubuje się w Krone-ach to nawet im na rękę z obsługą tych naczep może być ;)
Zdzwonię się z kierowcą od nas z firmy, który jeździ pod Tesco to dam znać co i jak w przyszłym tygodniu.

Post Wysłano: 01 sty 2011, 14:18

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4628636

Cytuj:
Chyba dobrze słyszałeś kolego.
Na CB dziś mówili że właśnie ta firma Apreo logistics ma zamiar podpisać z Equus-em umowę kupna.
A czy nasza koleżanka kasia (memberlist.php?mode=viewprofile&u=1305)
TAM JESZCZE PRACUJE/PRACOWAŁA???

Post Wysłano: 02 sty 2011, 23:36
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

ZTCW to Kasia tam nie pracowała, a napewno nie pracuje. A co to ma wogóle do rzeczy?

Straż pożarna Częstochowa

Post Wysłano: 09 sty 2011, 13:40
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Ostatnio jadąc od mechanika z tatą widziałem chyba z 9 zestawów Manów TGA z naczepami Equusa na zajeździe na wylocie z Wielunia w Stronę Sieradza...

Co do Equssa to ja mam zdanie, że w większości (a może w całości) to kierowcy jeździli z zapałkami w oczach. W minione wakacje na początku Sierpnia 500 metrów ode mnie jeden z kierowców zasnął za kierownicą i położył zestaw. Całe szczęście że położył bo zatrzymał się z jakieś 4-6 metrów od drzewa. Cały samochód arbuzów pomarańczy i innej spożywki miał. Minęły 2 tygodnie jadę z tatą na Niemcy i dosłownie 500 metrów dalej od poprzedniego zdarzenia kierowca z Equusa zasnął za kierownicą i przejechał przez całe skrzyżowanie (dobrze że nikt nie jechał) i zatrzymał się dalej... 15 metrów w polu...

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 09 sty 2011, 17:14
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
... 500 metrów ode mnie jeden z kierowców zasnął za kierownicą i położył zestaw.... dosłownie 500 metrów dalej od poprzedniego zdarzenia kierowca z Equusa zasnął za kierownicą
No szczęścia to wy nie przynosicie tym szoferom, strach sie zbliżać na bliżej jak 501metrów :D
Tak bardziej na poważnie ... kolego takie rodzynki zawsze sie trafią, w każdej (zwłaszcza większej) firmie. Ale czy można za to winić firmę? Nie zawsze. Ale wiesz jak to jest, dużo osób wychodzi z założenia że Jest dobrze jak jest dobrze.

A potem jest że chciał dobrze a wyszło jak zawsze ;)

Post Wysłano: 09 sty 2011, 17:19

Panowie, ale prawda jest taka, że Equus obsługujący Tesco dawał nieźle popalić. 18000 km po kraju dla kierowcy to nie było dziwne w miesiącu. A wiem to stąd, bo kolega ode mnie z firmy (szef wstawił zestaw) tam jeździ i rozmawiał z kierowcami z Equusa.

Post Wysłano: 09 sty 2011, 21:04
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Cytuj:
Tak bardziej na poważnie ... kolego takie rodzynki zawsze sie trafią, w każdej (zwłaszcza większej) firmie. Ale czy można za to winić firmę? Nie zawsze. Ale wiesz jak to jest, dużo osób wychodzi z założenia że Jest dobrze jak jest dobrze.

A potem jest że chciał dobrze a wyszło jak zawsze ;)
No właśnie nie zawsze można winić ale co poradzić jak ktoś Ci powie: "albo jedziesz albo podziękuje za współpracę...". Wiadomo jak jest z robotą dzisiaj więc chłopaki jeździli na "dzikusa" ale 100 razy wyszło a za 101 niestety nie... Wiesz jeśliby to były 2 może 3 przypadki ale takich wypadków z udziałem Equusa trochę było więc troszkę daje do myślenia... :)

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 14 sty 2011, 14:21
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

W Gorzkowie pod Bochnią niesamowite zamieszanie jest z tymi autami z Equusa. Ich plac jest już cały zapchany ciągnikami i naczepami, więc po drugiej stronie DK4 wysypali żwir i teraz tam ustawiają kolejne auta. Do tego cały Orlen, również w Gorzkowie (no chyba że tam już jest inna wioska) zastawiony Equusami.

Post Wysłano: 14 sty 2011, 15:02
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VW Passat b5

orientujesz się może ile tych ciągników się ostało? tak +/- ? :wink:

Czemu mamy nierówne szanse, kiedy mamy wspólny cel?

Post Wysłano: 14 sty 2011, 19:52
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Żeby nie skłamać, ale z 50 ciągników i z 50 naczep stoi tam na pewno, ale pewnie jest więcej. Plac jest ogromny, a auta są poustawiane jedno przy drugim - być może jak zapełnią nowy "plac" liczba przekroczy 100 ciągników.

Post Wysłano: 02 lut 2011, 22:16

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

A ja tak dodam co następuje [wycenzurowano] kraj,[wycenzurowano] politycy złodzieje,a takie firmy wyzyskujące ludzi normalnych powinni odstrzelić na pniu,może chyba tylko pomóc to co w Grecji,czy teraz w Egipcie bo raczej normalności to jeszcze długo nie będzie.To tyle.

Post Wysłano: 03 lut 2011, 17:39

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1849875
Samochód: MB 1317

przy A4 w kierunku Krakowa w serwisie/bazie equusa prawie pusty plac,gdzies sie pozbyli tych wszystkich naczep

Post Wysłano: 03 lut 2011, 18:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 12544520
Samochód: Volvo FH

duzo naczep i manow stoi w komisach na 4 w kieronku Tarnowa.