No to ciach juz Ci odpowiadam
Nie oburzam sie to raz dwa kulturę swoja zachowam dla siebie

,trzy leszczykami nazywam ludzi którzy komentują takie rzeczy ze polskie drogi niszczą sie przez takie ładunki etc. wybacz ale według mnie tacy ludzie w d**** byli g**** widzieli ,wystarczy nawet turystycznie wyjechać do jakiegoś zachodniego kraju i przejechać sie nocą bądź w dzień po jakimś większym parkingu,autohofie i takie gabaryty łatwo spotkać.
Kolejna sprawa ...kto z Elbląga ma naczepę żeby pociągnąć 100 ton

? No wybacz...ale chyba ci niby kierowcy to nie wiedzieli jaka naprawdę masę ma ten ładunek kto to pociągnie ? Adar ? który ma naczepę na która załadujesz 60 ton...kto jeszcze ? Ten z Krasnegolasu ma parę aut ale żadnej takiej profesjonalnej naczepy u niego nie widziałem...kiedyś może i by cos tutaj sie znalazło kiedy była firma TRANS WEST czy WEST TRANS nie pamiętam już dokładnej nazwy..oni może cos by jeszcze zdziałali...następny kto Ciepluch ? Istnieje on jeszcze w ogóle ? Jak istnieje to i tak nie będzie miał czym tego przewieźć..NIEMA W ELBLAGU takiego sprzętu..Zawsze to obsługują inne firmy spoza Elblaga ba nawet i z poza województwa bo niestety wywózki ciężkich rzeczy z tego miasta jest baaaardzo dużo lecz transportu ponadgabarytowego niestety nie..Zawsze było to ZTE Radom bądź inne firmy...był właśnie ten West Trans czy TRANS WEST jednak zła polityka zarządzających firma zmusiła ich do kapitulacji..i firma sie rozpadła..Kiedyś i mój ojciec ciągał ładunki po Elblagu bo taka była potrzeba 40 ton 40 metrów długie i 9 szerokie i co ? cale miasto było zablokowane i nikt nie miał prawa powiedzieć słowa i nawet sie domyślać czy było na to zezwolenie czy nie ,ładunek musiał przejechać i tyle .Wiele razy również woziło sie z Alstomu, Maag. Kromet czy chociażby Odlewni jakieś gabaryty i fakt brały to firmy z Elblaga jednak nie z takim ciężarem 100 ton jest to grubo przesadzona.
Co do tego aby im zwrócić uwagę i napisać ze zezwolenie było...Nie będę tego robił ,jest jucz nie jeden komentarz napisany ze ZEZWOLENIE KIEROWCA MIAŁ wiec po co ja mam sie powtarzać ? Nigdy nie będę działa w spółce z takimi ludźmi i tyle...
Pozdrawiam,
Kameras,Elbląg.