Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Tytuł:
Post Wysłano: 17 paź 2006, 22:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1

na pokładzie autkaru, ale kiedyś trzeba robić przerwy.Słyszałem o takich kozackch.3 piwa w 10 minut a potem było smiesznie na pokładzie.Ale przepis dobry, przynajmniej nie robili by tak jak nasi europosłowie ;)

Tytuł:
Post Wysłano: 18 paź 2006, 19:08
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Nie dodałem, że za złamanie zakazu przewidywana jest wysiadka na najbliższej stacji. Bynajmniej nie jest to żart, bo gadałem z moim znajomym driverem i powiedział, że jednego gdzieś w niemczech wysadzili, a tak to sie raczej nikt nie odważa... "raczej" :lol:
Za palenie w toalecie zamykają kibelek... :twisted:

Tytuł:
Post Wysłano: 30 gru 2006, 19:01

Użytkownik

Użytkownik

Potwierdza się to co pisałem.Sindbad-najlepsze międzynarodowe linie autokarowe w Europie 2006 w teście ADAC.

Post Wysłano: 08 lis 2009, 0:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 4086883
Samochód: Ducato

jako ze jezdze dosc czesto do niemiec i zawsze korzystam z eurolines to cos napisze

po pierwsze to kazdego wkurzajace przesiadki w poznaniu - sterczysz 1,5h i czekasz az wszystkie autokary sie zjada po czym wyjezdzasz
prawie zawsze spoznienia - wieczne postoje nie wiadomo po co co chwila
mowia ze 5min. a stoimi 25 bo Ci jezdza kolacje w restauracji...
lotysze czy cholera wie kto w ecolines jak siada to jada i nic ich niepotrzebnie nie zatrzymuje!
no i czas pracy....warszawa -aachen we dwoch przy tych spoznieniach po 1,5 -2h no to..

mam swoich 3 ulubionych kierowcow a reszta...wies tanczy i spiewa

na plus ze wszedzie z nimi dojedziesz i karta stalego klienta gdzie mam obecnie 23,5% znizki a w "sezonie" 19%

raz tylko jechalem eurobus, podwykoawca byl euro-bus
inna jazda zupelnie i inni ludzie
eurolines niestety duzo traci przez cuda jakie sie dzieja w poznaniu i wielu klientow odchodzi do konkurecji
gdyby eurobus obslugiwali linie ktora teraz jezdze to inna bajka

Post Wysłano: 08 lis 2009, 15:58

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1
Samochód: Daf Euro 6 SSC

Co do firmy Almabus to była jedna z pierwszych firm posiadająca we Wrocławiu zachodnie autokary m.in. Neoplana N122 oraz zestaw Volvo FH12 z naczepą. Firmę prowadziło 2 wspólników. W połowie lat 90-tych firma upadła i przez jakiś czas nie było jej na rynku. Obecnie firma Almabus z tego co wiem posiada 3 Bovy jedna 3 osiowa oraz małe Isuzu do 30 miejsc jest jeszcze o ile się nie myle mały Master na 9 osób. Auta parkują na Orlenie na skrzyżowaniu Al Wiśniowej z ul Ślężną.