Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Tytuł:
Post Wysłano: 27 kwie 2007, 14:09

Użytkownik

Użytkownik

a wiec w poniedziałek do nich dzwonie i jadę w razie czego w trasę ....długo będę jezdził w duecie...
jakie mają warunki przyjęcia?

Tytuł:
Post Wysłano: 27 kwie 2007, 16:56
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Eh, tomik to wkoncu do ilu firm sie przyjmujesz? Praktycznie w kazdym temacie piszesz ze idziesz do nich jezdzic, wiec moze na kilka etatow bedziesz jezdzic?

Sorry za offtopic ale to juz jest męczące

Tytuł:
Post Wysłano: 27 kwie 2007, 19:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: VOLVO

Mnie on też już zaczyna wnerwiać pisaniem w koło macieju to samo. Zróbcie coś z nim, bo idzie się przekręcić czytając te bzdety. Dajcie mu jakieś ostrzeżenie, bo jest strasznie monotematyczny i poza nabijaniem licznika nic nie wnosi do tego działu.

Tytuł:
Post Wysłano: 22 maja 2007, 21:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Kierowcy są z całej Polski, firma jest dokładnie w Jaworznie...

Tytuł:
Post Wysłano: 23 maja 2007, 12:45

Użytkownik

Użytkownik

kurcze ostatnio mówili o tej firmie że kiedyś jeszcze dawniej to tam bardzo szanowali kierowców największy autorytet tej firmy a teraz podobnież w domu jak najkrócej i tylko praca praca praca zjeżdża się do domu na pare godzin i znowu ogień czy to prawda ???
Bardzo często ciężarówki Hubera można spotkać na autostradzie A4 od granicy w Olszynie do Katowic praktycznie zawsze je tam widze ...

Tytuł:
Post Wysłano: 23 maja 2007, 13:04
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

prawda , kierowcy po 6 tygodni za granicą siedzą( zdarza się że nawet dłużej) a do domu na tydzień góra dwa(w Boże Narodzenie to niekiedy w 2 dzień świat już wyjeżdżają) na pierwszym miejscu stawia się zysk. Co do tras to oczywiście przerzuty: Niemcy Belgia, Dania,Holandia niekiedy Francja Szwajcaria Hiszpania(UE)

Ostatnio zmieniony 20 wrz 2009, 18:44 przez Spedytorka:P, łącznie zmieniany 1 raz.

Tytuł: Double Deck
Post Wysłano: 31 maja 2007, 21:08

Użytkownik

Użytkownik

Te naczepki to tak zwane double deck.Mają one dwie ,,podłogi''wys po 180cm,z windą i wózkiem widłowym.Nie służą to przewozu szkła lecz do przewozu poczty.Sama naczepa jest bardzo ciężka więc jak sie nie myle można załadować tylko 16ton(+\-) Ale firma jest ok.Na największa uwage zasługują białe e-R-ki które maja bogate wyposarzenie elektroniczne.

Pozdrawiam:P:P:P

Tytuł:
Post Wysłano: 31 maja 2007, 23:13

Użytkownik

Użytkownik

No wiec odpowiem tak:
Co do tych 6 tygodni to troche przesada. Owszem, sa tacy co tyle jezdza ale na wlasne zyczenie. Ludze ktorzy ciagna naczepy Ewalsa zjezdzaja co 3 tygodnie i to jest regula.Przy poczcie, ktora wozona jest na double deckach jezdzi sie dluzej troche, ale zawsze jest mozliwosc zjechania wczesniej osobowka (firma ma 2 Ople Corsy dla kierowcow). Wg mnie naprawde firma godna polecenia, szczegolnie pod wzgledem zarobkow.
A co do bialych R-ek to zadna rewelacja. Firma je kupila bo Norweg sie z nich wycofal. Ponad standardowe wyposazenie maja mozliwosc podgrzewania silnika z pradu. A wszystkie pojazdy w firmie maja w wyposazeniu: elektryke pelna, klime, najnowsze auta takze lodowki. Najstarsze auta to 4-ro letnie Premiumki. Pytajcie jesli macie jakies watpliwosci, naprawde mam 100 % pewne zrodlo i z checia odpowiem na wszystkie pytania, tak jak jest naprawde a nie jak ludzie mowia.

Tytuł:
Post Wysłano: 31 maja 2007, 23:14
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Mnie interesuje od jakiej kwoty odprowadzane są składki, czyli pensja brutto. :wink:

Tytuł:
Post Wysłano: 01 cze 2007, 9:40

Użytkownik

Użytkownik

A ile oni mają obecnie samochodów, ile pojazdów liczy ich tabor??? Czy ta firma nadal oferuje przewozy ładunku do 3.300kg?? oni już chyba nie posiadają z czego mi wiadomo samochodów marki IVECO. Jeżeli Huber posiada ,,prawie nowy tabor'' to czemu na stronce interentowej zamieszczone są jeszcze stare autka???

Tytuł:
Post Wysłano: 01 cze 2007, 12:15

Użytkownik

Użytkownik

Jesli chodzi o zarobki to podatki odporwadzane sa od podstawy, ktora rozni sie w zaleznosci od stazu pracy. Przedzial tych kwot miesci sie pomiedzy 1300 a 1800 zl brutto. Firma ma obecnie 120 samochodow. Te Iveca juz dawno sprzedali i nie prowadza transportu takiego malego. A na stronce sa stare zdjecia bo firma to zlewa i nie aktualizuje tego.

Tytuł:
Post Wysłano: 18 sie 2007, 22:48

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
. Zarobki sa faktycznie dobre. Pensja klasuje sie pomiedzi 1300 a 1800 zl brutto, w zaleznosci od stazu. Do tego dochodza diety dzienne, liczone w euro: 42 euro. Samochody sa w miare nowe, najstarsze maja chyba 4 lata. Osobiscie uwazam ze warunki pracy sa wcale niezle.
.

Przepraszam panowie, ze odswiezam ten temat.. ale nurtuje mnie jedna kwestia dotycząca tych zarobkow.. 1800 zl BRUTTO to dobra stawka?! :roll: przecierz to wychodzi jakies 1300 z hakiem na reke.. ogólem rzecz biorąc...
jestem swiezak w temacie jeszcze... prosze o wyrozumialosc i o wyjasnienie mi tego jesli mozna.. ;)

Aktualnie jestem w fazie robienia prawa jazdy na C (w najblizszej przyszlosci napewno na C+E sie zapisze)i mam zamiar swoj zywot zwiazac z transportem... a te firme codziennie moge sobie oglądac z okna w kuchni ..;)

Prosze o odpowiedź!

Pozdrawiam!

Tytuł:
Post Wysłano: 18 sie 2007, 23:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
1800 zl BRUTTO to dobra stawka?! Rolling Eyes przecierz to wychodzi jakies 1300 z hakiem na reke.. ogólem rzecz biorąc...
Z takimi, lub przybliżonymi zarobkami można spotkać się w wielu firmach i jest to dosyć przyzwoita stawka.

Nawiasem mówiąc, od jakiegoś czasu w Polskim Trakerze można spotkać ogłoszenie firmy HUBER Poland. Wygląda ono tak:
Obrazek

Źródło: Polski Traker

Fotogaleria, Trasy - zapraszam do przeglądania i komentowania.

Tytuł:
Post Wysłano: 19 sie 2007, 11:48

Użytkownik

Użytkownik

dzieki wilekie..;) za info..

Pozdrawiam!

Tytuł:
Post Wysłano: 19 sie 2007, 12:36
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Cytuj:
Przepraszam panowie, ze odswiezam ten temat.. ale nurtuje mnie jedna kwestia dotycząca tych zarobkow.. 1800 zl BRUTTO to dobra stawka?! Rolling Eyes przecierz to wychodzi jakies 1300 z hakiem na reke.. ogólem rzecz biorąc...
jestem swiezak w temacie jeszcze... prosze o wyrozumialosc i o wyjasnienie mi tego jesli mozna.. Wink
ehh przecież w większości firm jest te n pieniędzy brutto a w rzeczywistości kierowcy zarabiają co innego. Mój ojciec ma 800brutto a zarabia tak 3K

Tytuł:
Post Wysłano: 19 sie 2007, 14:47
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: VOLVO

Bo 1800 zł to jest podstawa, którą dostajesz na konto co miesiąć niezależnie od tego ile przejdziesz km w miesiącu. Reszta wynagrodzenia kierowcy jest zazwyczaj uzależniona od przejechanych kilometrów.

Tytuł:
Post Wysłano: 06 paź 2007, 20:08

Użytkownik

Użytkownik

A jaka jest atmosfera w firmie i jaki pieniażek mozna zarobić?
POZDRO ŁYSY

Tytuł:
Post Wysłano: 06 paź 2007, 23:36
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Jeżeli chodzi o pensję podstawową, to bez rewelacji. 1800 netto, to by była już inna dyskusja, ale brutto...

Tytuł:
Post Wysłano: 12 lis 2007, 22:56

Użytkownik

Użytkownik

Potrzebował bym świeżych informacji na temat Hubera bo mam zamiar tam się przyjąć

[ Dodano: Pią, 14.12.2007, 13:47 ]
Cytuj:
Potrzebował bym świeżych informacji na temat Hubera bo mam zamiar tam się przyjąć
Witam chciałbym odświżyć moje pytanko
Pozdro Łysy

Tytuł:
Post Wysłano: 28 gru 2007, 15:20

Użytkownik

Użytkownik

a czy na wschód też latją ?? niech ktoś napisze bo mam zamiar do nich zadzwonić