Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Witam
Cytuj:
Kujawy, Wielkopolska, Pomorze, Mazowieckie, Mazury, zostają u nas, czyli Giebnia. Łódzkie, Śląsk, Małopolska, Opolskie, Świętokrzyskie - Kłobuck. Co do Lubuskiego, to nie wiem.
w mazowieckim to jakie miasta?
_________________ Kupię pokrywę zaworów Scania w kształcie litery V z silnika 14 litrowego
Słyszał ktoś o tym Manie z Polo w Kłobucku co wjechał do zbiornika co woda tam spływa z placu na CD.Kolega mi zdjęcie pokazywał Man z tą krótką naczepką.
Słyszał ktoś o tym Manie z Polo w Kłobucku co wjechał do zbiornika co woda tam spływa z placu na CD.Kolega mi zdjęcie pokazywał Man z tą krótką naczepką.
Ja słyszałem, że była to Scania solówka. Podobno cała kabina się utopiła, jedynie tył w górze wystawał.
Z drugiej strony ciekawe jak on to zrobił?
Czyżby zapomniał zaciągnąć ręcznego, a że akurat tam jest trochę z górki, to i auto się stoczyło do zbiornika?
GG: 4602832
Cytuj:
Cytuj:
Ja słyszałem, że była to Scania solówka. Podobno cała kabina się utopiła, jedynie tył w górze wystawał.
Czyżby zapomniał zaciągnąć ręcznego, a że akurat tam jest trochę z górki, to i auto się stoczyło do zbiornika?
Był to Man z zwykłą naczepą.
_________________ Kat B: 07.04.2009
Kat C:10.01.2012
Kat C+E: 12.03.2012
KW:Jest
Był to Man z zwykłą naczepą.
Teraz gdy widziałem zdjęcie, mogę napisać, że był to Man z krótką naczepą. I nie ma takiej tragedii jak wcześniej pisałem...
Samochód: Audi
Kierowca odjeżdżał od rampy, poszedł zamknąć windę a auto mu uciekło. Uszkodzenia są, a woda była, lecz nie dużo (około 1m). Wyciągali go trzema dźwigami.
Actros jednego z podwykonawców , testuje. Polomarket nie kupi nic nowego dlatego że niedługo wyprzeda resztę swoich samochód ok. 30 aut które im zostały. I w ich miejsce podwykonawcy wstawią swoje samochody ... Dążą do tego aby transport był obsługiwany przez przewoźników
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 3 gości