[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Jak obliczyć spalanie? - Strona 2 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 27 cze 2009, 10:39

Cytuj:
Ja akurat leje olej napędowy, a od niedawna bioester, wiec zabardzo nie ma się co wydzielać, poza tym jeśli po tankowaniu sie nigdzie nie jedzie to faktycznie zostaje pod korek, a jak nie to zaraz przecież ubędzie.

W niektórych autach po zaparkowaniu krzywo na chodniku przy zalanym paliwie pod korek można sie spotkac z przykrą niespodzianką, ostatnio pokazywali jak ktoś wezwał do tego straż pożarną. (chyba straz miejska wezwala)
Mi sie to ostatnio przytrafilo podczas jazdy, zatankowalem pod korek i ruszylem w trase, nagle zaczelo strasznie "smierdziec" paliwem, zatrzymalem sie na stacji a z korka doslownie sie lalo, jakbym odkrecil kran. Dzis mam nauczke, jak dystrybutor przestaje lac, to ja tez.