Co do wynajmu aut to podałeś cenę za dobę. Jeżeli bierzesz autko na czas dłuższy, rzędu 3,4 miesiące lub nawet rok lub dwa dzienna cena jest zdecydowanie niższa. Może spaść nawet do 100zł za dobę. Niestety, jest też
ale 
Zazwyczaj wypożyczalnie mają dzienny limit km i jeżeli go przekroczysz płacisz od przejechanego km.
Cóż, Transit fajne autko. Niska wartość i dość niska cena części zamiennych. Mam znajomego który właśnie korzysta z takiego autka. Jest to jednak auto dwuletnie z izotermą i jednego właściciela. Nie wiem jak Transity spisują się na dłuższą metę.
Wydaję mi się że najlepiej ujął to kolega
Gibon.Musisz poczekać aż zleceniodawca z oponuję się jakie paczki to mają być. Może będą lekkie a duże a może to będą listy np. firmy kurierskiej lub pocztowej.
Tutaj chodzi aby nie kupować auta na wyrost. Po co brać busa skoro towar będzie mały. Dostawczak będzie palił więcej, koszty eksploatacji i części zamiennych są zdecydowanie większe niż np w aucie typy
Citroen Jumpy czy
Fiat Doblo Maxi. Równie dobrze można byłoby doradzić kupno solówki bo nie wiadomo co będzie później
Przecież nie jesteśmy Wikingami i nikt kolegi
Wolfzana nie będzie chował w tym aucie a on sam nie będzie nim jeździł wiecznie. Jeżeli kupi jakiegoś kurdupla którym będzie zarabiał to po 6 miesiącach każdy bank, nawet w dobie kryzysu da pożyczkę na rozkręcenie działalności poprzez kupienie większego auta do innego kontraktu