Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
GG: 7415224
Samochód: CATERPILLAR 320 CL ME
Pięknie go zaparkował. musiał sie sporo napracować zeby tak zrobić
Koniec żartów. paskudnie to wygląda. całe szczęście ze nic mu się powarzniejszego nie stalo. Jaka był przyczyna tegop lądowania w rowie? wie ktoś?
POZDRAWIAM
MI firma rownież znajoma jeszcze do niedawna jezdzili do mnie do miasta do "Drewitu" i co dzień ich było dużo kiedyś same stare Actrosy teraz same nowe auta typu Fh czy TGA lub nowy Actros...
Mają już jednego starego Actrosa mniej
niestety miał wypadek , jak bede miałpozwolenie na Fote to ją tu umieszcze.
Witam Wszystkich.
Powie mi ktoś czy w Bistransie coś się zmieniło ogólnie na lepsze czy dalej trzeba mieć własną działalność czy też przyjmują na umowe o prace bo ponoć potrzebują tam kierowców .
Pozdrawiam
Nie wiem czy to flagowy ciagnik czy co ale dzisiaj niedaleko Szczecina widzialem czerwonego Actrosa odtuningowanego z BisTransu wlasnie nie dowiezalem BisTrans ma wszystkie auta w kolorze niebieskim a tu w czerwonym
GG: 112549
Co do czerwonego to maja 1-go jezdzi nim Bronek na szybie ma Broniarek stoi czesto w Cukierni mistrza jana, tak poza tym witam jezdze w bisie ale od 14-go ide do Heisterkampa
zaczynalem w bisie jezdze tam od grudnia i rozwiazuje umowe 14 go
Może powiesz dlaczego uciekasz z tej firmy bo mam zamiar się tam zgłosić paru draiwerów mojego kolesia tam jezdzi i chwalą sobie robote fakt że są młodzi.
Za odpowiedz będe wdzięczny.
GG: 112549
dymy ze spedytorami, jak cie nie lubi glowny spedytor(krzysiek) to zapomnij ze zarobisz, stoisz 6 godzin pod zaladunkiem mowisz ze konczy ci sie czas pracy a on g mnie to obchodzi masz byc, tarczka za okno i rura
a jak jest z przyjęciami niedoświadczonych? I co to znaczy dogadanie się odnośnie % od frachtu?czyli jeden dostanie 6% a inny 10%?No i jaka jest w tej chwili atmosfera w firmie?chodzi o konkrety a nie o plotki
Pazdz jak umiesz niemiecki moglbys troche przetlumaczyc???? Sytuacja wyglada naprawde nieciekawie. Jednak to co dobrze zrobil kierowca to zabezpieczyl ladunek. Jakby nie to sprawa moglaby wygladac jeszcze gorzej.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości