Cytuj:
Panowie,
Wielu z was myli 2 firmy o podobnej nazwie.
Nagel Polska Sp. z o.o. i Kuehne & Nagel Sp. z o.o.
Nagel Polska Sp. z o.o. ma tylko chłodnie i wozi żywność w kontrolowanych temperaturach +2 do +6 stopni C.
Terminale w Wolsztynie, Pruszczu Gd., Błoniach i Tychach.
Dokładnie kolego!
Kuehne+Nagel poza kilkoma "małymi taczkami" nie ma swoich aut na terenie Polski.Jeżdzą dla nich podwykonawcy.Pracowałem cztery lata w oddziale w Gądkach na magazynie ale byłem też na delegacjach we Wrocławiu (ProLogis,obsługują tam firmę Bosch) i na Błoniach (chłodnia Danone)
W Gądkach siedziałem na wysokim składzie i obsługiwaliśmy koncern Metro (Real,Praktiker,Makro),poźniej gdy klient od nas odszedł przeniesiono mnie na magazyn obok (też K+N) i byłem na projekcie Merck który zajmuje się dystrybucją chemii dla wielu firm farmaceutycznych (i nie tylko) na terenie Polski.Praca przy ADR'ach mi nie odpowiadała i zwolniłem sie.Od miesiaca śmigam 35c11 i częst zdarza mi sie wozic towar dla K+N.
Jak ktos ma jakieś pytania nt. tej firmy to proszę walić śmiało bo wiem bardzo wiele o tej firmie.
EDIT:
Do moderatora.Czy moge zalożyć osobny temat dot. firmy Kuehne+Nagel?W tym temacie jest mowa o dwóch innych firmach o podobnej nazwie