Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 25 mar 2011, 17:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 5839699
Samochód: od wroga

ja również zapytam jak tam z pracą wszystko jest tak jak obiecywali ?

Post Wysłano: 25 mar 2011, 23:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: DAF 105XF 460

opcje są dwie :lol: albo już pracują i jest tak jak jest że nie ma czasu sie w......ć :lol: to i nie piszą albo nie ma o czym :lol:

Post Wysłano: 26 mar 2011, 1:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
opcje są dwie :lol: albo już pracują i jest tak jak jest że nie ma czasu sie w......ć :lol: to i nie piszą albo nie ma o czym :lol:
A ta druga opcja to jaka?

Post Wysłano: 26 mar 2011, 7:45

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1
Samochód: Scania 124L

Cytuj:
albo nie ma o czym
Druga opcja z postu kolegi Krzyśka.

Post Wysłano: 30 mar 2011, 22:37
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 7746268
Samochód: Scania

Ach ta ludzka zazdrość :/

"Transport nie jest jak sklep spożywczy, że otwierasz i wszystko jest dobrze.Tu się może stać wszystko''

Post Wysłano: 01 kwie 2011, 8:51
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MERCEDES ACTROS MPIII 1844

Póki co to nie ma czego zazdrościć, bo jeszcze nikt nie napisał jak w tej firmie jest w praktyce.

Post Wysłano: 01 kwie 2011, 9:24
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Koledzy byli wczoraj na forum (np. Jaccu), ale widać że nie chcą się wypowiadać w temacie. Czyżby coś nie wyszło i głupio się do tego przyznać?

Post Wysłano: 01 kwie 2011, 11:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 4585677

Cytuj:
Koledzy byli wczoraj na forum (np. Jaccu), ale widać że nie chcą się wypowiadać w temacie. Czyżby coś nie wyszło i głupio się do tego przyznać?
A może czytając te głupie teksty na forum postanowili przemilczeć i mają dosyć użerania się z zazdrosnymi synkami tatusiów co jeżdżą TYRAMI a tacy jak łatwo zaobserwować mają największy udział na tym forum...

Post Wysłano: 01 kwie 2011, 12:07

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3276657
Samochód: Volvo

Cytuj:
Cytuj:
A może czytając te głupie teksty na forum postanowili przemilczeć i mają dosyć użerania się z zazdrosnymi synkami tatusiów co jeżdżą TYRAMI a tacy jak łatwo zaobserwować mają największy udział na tym forum...
Oprucz "synkow tatusiow" dostali tez pare rad od ludzi ktorzy tam jezdza, lub jezdzili...........
Moze faktycznie firma zucala puste slowa na wiatr, a moze jest tak jak mowili i chlopcy nie chca nawaly nowych co ukroca to co maja..........
Osobiscie zycze im powodzenia i szerokosci!! w razie jakis pytan i problemow na stupiniaku lub granicy chetnie pomoge i podpowiem co i jak :)

Post Wysłano: 01 kwie 2011, 12:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Z pewnością tak jest. :lol:

Post Wysłano: 01 kwie 2011, 16:08

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Z pewnością tak jest. :lol:
A tak na poważnie to o co ci chodzi?
Bywam na tym forum codziennie i jak widać nigdzie się nie ukrywam, a jak będę miał coś do przekazania to przekażę i niech niektórzy się w tym temacie aż tak się nie podniecają bo to nie zdrowo. Głowy w piasek nie chowam i póki co to nie jest mi głupio, bo i nie mam powodu aby się tak czuć. Jak poczuję pieczenie w d...to postaram się Wam delikatnie wytłumaczyć, że źle usiadłem, a nie ktoś mnie... Widać jak niektórzy lubią nie tylko do cudzych kieszeni zaglądać i patrzeć na robotę...dość żałośnie to wygląda, ale to ostatnio typowe wśród Polaków.

Post Wysłano: 01 kwie 2011, 16:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Cytuj:
A tak na poważnie to o co ci chodzi? Bywam na tym forum codziennie i jak widać nigdzie się nie ukrywam, a jak będę miał coś do przekazania to przekażę i niech niektórzy się w tym temacie aż tak się nie podniecają bo to nie zdrowo. Głowy w piasek nie chowam i póki co to nie jest mi głupio, bo i nie mam powodu aby się tak czuć. Jak poczuję pieczenie w d...to postaram się Wam delikatnie wytłumaczyć, że źle usiadłem, a nie ktoś mnie... Widać jak niektórzy lubią nie tylko do cudzych kieszeni zaglądać i patrzeć na robotę...dość żałośnie to wygląda, ale to ostatnio typowe wśród Polaków.
Padło proste pytanie: pracujesz / nie pracujesz / będziesz pracował - w tej firmie?
Nie widzę w tym grama złośliwości, ot zwykła ciekawość. Odpowiedź też nie wydaję się być specjalnie skomplikowana.

Post Wysłano: 01 kwie 2011, 16:26

Użytkownik

Użytkownik

No to odpowiem, pracuję ci co podpisali umowę również, większych szczegółów nie podam, bo nie zostałem upoważniony do wypowiedzi w tym temacie.
A co do prostych pytań to ich wcześniej nie zauważyłem, jedynie jakieś dziwne insynuacje i złośliwości oraz teksty znawców w tym temacie, którzy nic nie mają wspólnego z nami.

Post Wysłano: 01 kwie 2011, 16:32
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Cytuj:
A co do prostych pytań to ich wcześniej nie zauważyłem
Te nie było jakoś specjalnie skomplikowane.
Cytuj:
To jak koledzy? Latacie już w tej firmie?

Post Wysłano: 01 kwie 2011, 16:41

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Tak zostało ustalone, jest jeszcze czas na załatwienie różnych spraw.
W paru postach wcześniejszych.
Cytuj:
Nie, ale na dniach ruszamy, co nie znaczy, że od 1 marca leci...?
również parę postów wcześniej. Czy to aż tak skomplikowane? Czy dla każdego rozleniwionego usera tego forum mam wracać do tematu lub też sugerować aby czytał ze zrozumieniem od początku do końca?

Post Wysłano: 01 kwie 2011, 16:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

@Jaccu
Nie wiem jak inni, ale ja nie pisałem ze złośliwością i zawiścią.
Ty, jak i reszta która tam pracuje/nie pracuje/miała pracować jesteście mi obojętni.
Mam swoją pracę i nie zaglądam komuś po kieszeniach.

Spytałem się z ciekawości.
Chciałem tylko wiedzieć, czy to firma krzak (kolejni naciągacze), czy też może wszystko jest OK.

Skoro nie chcecie szumu, to po co zabieraliście/zabieracie głos w tym wątku?
Pisaliście, że chcecie tam startować, więc my teraz pytamy - "z jakim skutkiem?"

Post Wysłano: 01 kwie 2011, 17:01

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
@Jaccu
Spytałem się z ciekawości.
Chciałem tylko wiedzieć, czy to firma krzak (kolejni naciągacze), czy też może wszystko jest OK.
Nie wiem dlaczego mieli by być naciągaczami, bo jaki by mieli w tym interes? OK będzie jak pojawią się na koncie pieniążki, to chyba w każdej firmie tak jest.
Cytuj:
Skoro nie chcecie szumu, to po co zabieraliście/zabieracie głos w tym wątku?
Pisaliście, że chcecie tam startować, więc my teraz pytamy - "z jakim skutkiem?"
Wątek powstał niezależnie od Nas, a zabieramy głos, bo jakoby w końcu to o naszej przyszłej firmie, to chyba zrozumiałe. Skutek jest taki, jak wcześniej pisałem, kto był na spotkaniu w styczniu miał możliwość później podpisać znając zasady oraz treść umowy.

Tytuł: praca w Belgii
Post Wysłano: 03 kwie 2011, 23:22

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: Scania/Man

Panowie kierowcy,ja tak jak kolega Jaco też codziennie jestem na forum i również jak on nie jestem upoważniony do opisywania szczegółów.I nie chce mi się zabierać głosu na te durne wypowiedzi ludzi którzy wszystko wiedzą i wszędzie byli!!!A pewnie większość z nich jeździ jakimś złomem dookoła komina,a może nawet nie.Kilkanaście lat jeżdżę po świecie spotykam różnych ludzi,ale jedno jest pewne najgorsi są nasi rodacy zarówno w kraju jak i za granicą.Jak Polak dowie się że jego rodak ma lepszą pracę lub więcej zarabia to zrobi wszystko żeby temu drugiemu noga się pośliznęła i jeszcze na niego napluje,Mieszkałem trochę poza granicami i piszę to z własnego doświadczenia,ludzie popatrzcie jak inni sobie pomagają np;Ukraińcy,Rosjanie,Niemcy,Czesi a my?Tylko narzekamy wyśmiewamy się i źle życzymy innym a szczególnie tym którym trochę się udało zrobili coś,zaryzykowali i coś próbują zrobić.Najlepiej ich zdeptać a jak będą potrzebowali pomocy na drodze to ich otrąbić wjechać w kałużę a na koniec pokazać znak pokoju.To cała prawda o NAS,nic dodać nic ująć.I zajmijcie się czymś innym a nie jeden przez drugiego wysuwacie jakieś dziwne teorie po których nakręcacie się jak katarynki!!!To na tyle,żegnam Panów kierowców i furmanów!!!

Post Wysłano: 03 kwie 2011, 23:32
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

To rozwiej łaskawy łaskawco nasze wątpliwości i oświeć nasze czarne umysły i chamskie serca chodź odrobiną prawdy abyśmy zeszli na drogę pana.

Recykling 1 tony papieru pozwala oszczędzić 17 drzew, 26 500 litrów wody, od 2,3 m3 miejsca na składowisku śmieci, 320 litrów ropy, 24kg zanieczyszczeń odprowadzanych do atmosfery, 4200 kWh energii- jest to wystarczająca ilość energii, aby zasilić nią przeciętny dom przez 6 miesięcy !

Post Wysłano: 03 kwie 2011, 23:54

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3168594

Cytuj:
To rozwiej łaskawy łaskawco nasze wątpliwości i oświeć nasze czarne umysły i chamskie serca chodź odrobiną prawdy abyśmy zeszli na drogę pana.
Hmmm ale jakie wątpliwości :?: :)
Cytuj:
pracuję ci co podpisali umowę również, większych szczegółów nie podam
Wszystko już zostało powiedziane.