GG: 0
Przeglądając forum 3dartpola, natknąłem się na link do klipu prezentującego Scanie R V8 "LEGENDA". Klip zrobiony naprawdę profesjonalnie, po prostu poezja... i tyle mam do powiedzenia na ten temat, bo nadal zbieram swoją szczękę z ziemi...
Film cudo.... i ten podkład muzyczny...aż mam tzw. Motylki w brzuchu
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Co do samej SCANI R to prawdziwe dzieło sztuki , a ci co zmontowali ten krótki filmik zrobili to profesionalnie.Oglądałem kilku krotnie i za kazdym razem pod wrażeniem.
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
Rowniez mile jestem zaskoczony. Te paski na poczatku troche nie potrzebne ale coz. Scania poprostu cudo. Ciekawi mnie z jakiego kraju ona jest. Wiecie moze???
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Ta scania było opisana w "transporcie polskim". Jakis koles sie wypowiedział ze ta Scania nie ma czasu ciagac ładunków ostatnio bo objezdza zloty ciężarówek. Nie mogłem sie napatrzyc na zdjecia Robi wrażenie
Jeżdżąca Mona Lisa..Chyba sobie ją ustawie na tapetke.....Fox jeżeli wyrazisz na to zgodę.... Filmik też dobże zrobiony tylko te paski.....Zakochałem sie w Tej Scani:).
_________________ Jezus też palił !!! wszyscy palili !!! to prawda, tym wszystkich których "uzdrowił"? dał poprostu pare gramow ze swojej plantacji!! ot cała prawda!
Polecam wejść tutaj mozne sprawdzic jak chodzi taki silnik V8 gaz do dechy i tylko piekne stukanie specyficzne dla silników o zapłonie samoczynny http://www.scania.pl/# super przedstawia nawet budowe silnika
_________________ TIR - Transport International Road
Mówie wam szczerze na zdjeciach tak jej pięknosci nie widać, byście ją tam w HRADCU na żywo zobaczyli jak jeszcze słońce ją oświetliło ze łzy ze szczęscia aż ciekły Tylko szkoda ze pepik do środka nie puszczał, tylko jakiemós dziecku pozwolił, my się w kolejce do drzwi ustawili a on zamknął ale i tak było wspaniale w Hradcu
To Groblik czyli joi i jej boczek w słoneczku się odbijał http://img25.imagevenue.com/img.php?ima ... _538lo.JPG http://img37.imagevenue.com/img.php?ima ... _508lo.JPG
Widze,że mój kolega z BTC zawitał na WC A tą Scanie to juz nie raz oglądałem na fotkach i muszę się pochwalić, że raz mi przejechała z drugiej strony trasy pozdrawiam.
kurna Vos narobiles mi jeszcze wiekszej checi i zapalu aby pojechac na ktorys miedzynarodowy zlot i na zywo obejzec to cudo o ile akurat bedzie uczestniczyl w ktoryms z nich pozdrawiam
Filmik jest wspaniały... Szczególnie podkład muzyczny jest rewelacyjnie dobrany. Scanii nie da się słowami określić. Oglądałem kilkanaście razy i za chwilę obejrzę po raz kolejny...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości