Witam !!!
Mam pytanie do ludzi z branzy i innych zorientowanych... Postanowilem siasc za kólko ciezarowki-moje marzenie

, dalem sobie czas do wiosny 2008 na edukacje. Jestem po trzydziestce i od zawsze mam zwiazek z samochodami - 7 lat praktyki jako mech. sam. ciezarowych i autobusow, teraz siedze w branży samochodów osobowych, czyli wiem co gra-niewatpliwie zaleta szukajac pracodawcy. W obecnej firmie pracuje juz 8 lat-zarobki ok. 2000 Pln na reke(uczciwa umowa o prace), dlatego mysle o pracy w powaznej i solidnej firmie, nie mam zamiaru uciekac po dwoch miesiacach, nie jestem z tych co skaczą z kwiatka na kwiatek. Prosze o propozycje solidnych pracodawcow z okolic Gliwic (Slask) i jak jeszcze moge podniesc swoje kwalifikacje, zeby sprostac na rozmowie. Jestem powaznym czlowiekiem, lubie jasne i czyste zasady. Mam kat. C+E od 8 lat, 1 rok praktyki w wojsku polskim jako kierowca i instruktor nauki jazdy, potem jako kierowca malej chlodni 3, 5 T ok. 3 miesiecy. Znam podstawy niemieckiego i angielskiego-caly czas sie ucze, wlasnie ukonczylem kurs ADR (podstawowy), wybieram sie jeszcze na kurs transport rzeczy, na kurs z doskonalenia techniki jazdy. Mysle o takich firmach jak Delta-trans, Link, CJ International, Acting, Kuznia-Trans, Koloczek... Napiszcie co wy na to? jakie zarobki oferuja warunki pracy i placy-prosze o powazne odpowiedzi jak praca w nich wyglada. Do jakiej firmy radzicie jeszcze uderzyc?... POZDRAWIAM