[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Kariera kierowcy bez doświadczenia - Gliwice, jakie firmy? - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1 z 1 [ Posty: 11 ]
Autor
Wiadomość

Użytkownik

Użytkownik

Witam !!!
Mam pytanie do ludzi z branzy i innych zorientowanych... Postanowilem siasc za kólko ciezarowki-moje marzenie ;-) , dalem sobie czas do wiosny 2008 na edukacje. Jestem po trzydziestce i od zawsze mam zwiazek z samochodami - 7 lat praktyki jako mech. sam. ciezarowych i autobusow, teraz siedze w branży samochodów osobowych, czyli wiem co gra-niewatpliwie zaleta szukajac pracodawcy. W obecnej firmie pracuje juz 8 lat-zarobki ok. 2000 Pln na reke(uczciwa umowa o prace), dlatego mysle o pracy w powaznej i solidnej firmie, nie mam zamiaru uciekac po dwoch miesiacach, nie jestem z tych co skaczą z kwiatka na kwiatek. Prosze o propozycje solidnych pracodawcow z okolic Gliwic (Slask) i jak jeszcze moge podniesc swoje kwalifikacje, zeby sprostac na rozmowie. Jestem powaznym czlowiekiem, lubie jasne i czyste zasady. Mam kat. C+E od 8 lat, 1 rok praktyki w wojsku polskim jako kierowca i instruktor nauki jazdy, potem jako kierowca malej chlodni 3, 5 T ok. 3 miesiecy. Znam podstawy niemieckiego i angielskiego-caly czas sie ucze, wlasnie ukonczylem kurs ADR (podstawowy), wybieram sie jeszcze na kurs transport rzeczy, na kurs z doskonalenia techniki jazdy. Mysle o takich firmach jak Delta-trans, Link, CJ International, Acting, Kuznia-Trans, Koloczek... Napiszcie co wy na to? jakie zarobki oferuja warunki pracy i placy-prosze o powazne odpowiedzi jak praca w nich wyglada. Do jakiej firmy radzicie jeszcze uderzyc?... POZDRAWIAM

Tytuł:
Post Wysłano: 03 gru 2006, 22:47

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Kuźnia-Trans, firma z Mikołowa, ogólnie dobra tylko ze zdarza sie ze Szef goni, nie zawwsze placi tyle co chce, ponad 70 aut mają to tam duze zamieszanie w firmie jest wiec jako nowy kierman bedziesz tylko NR rejestracyjnym auta a nie czlowiekiem :/ płaci stałe delegacje za wyjazd w trase niewazne czy potem bedziesz stał i czekał na łądunek czy nie..
W Kuźni z tego co wiem mają kolo 100 aut, wydaje mi się że oni jeżdzą na %.
Pozatym niewiem czy teraz są tam przyjęcia, bo nowe auta jeszcze nie przyszły.

Tytuł:
Post Wysłano: 03 gru 2006, 23:07

Użytkownik

Użytkownik

Sztanga a Acting ma jakies solówki >7,5 T ? Bo ja też chętnie bym się zorientował kto ma takie małe sprzęty żeby jak dobrze pójdzie w przyszłym roku pochodzić popytać o prace.

Preferez-vous predre 5 minutes ou 50 ans ?
verlieren Sie lieber 5 Minuten oder 50 jahre ?
Wolisz stracić 5 minut czy 50 lat ?

Tytuł:
Post Wysłano: 04 gru 2006, 0:38

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
W kuźni co pare tygodni przychodza nowe auta po 2-3 sztuki takze tam chyba non stop przyjmuje
Znaczy teraz miały przyjść zamowione Volvo'a i Roburki ale w przypadku szwedów wystąpił 3 miesięczny poslizg, a Merce do Kuźni trafią pól roku później niż planowano czyli w okolicach marca przyszłego roku.

Tytuł:
Post Wysłano: 04 gru 2006, 7:44

Użytkownik

Użytkownik

Dzieki Panowie za odpowiedzi :D .W Gaz. Wyb. widzialem ogloszenia z firm VOS i LINK dla kierowców ze Ślaska-zastanawia mnie jedna rzecz,gdzie oni robią przeglady i drobne naprawy samochodów,gdzie parkuja swe ciezarówki?Czy musza zjezdzać do centrali pod Warszawe?Czy sa zorganizowane jakies bazy tymczasowe na Sląsku?Przeciez nie sposób cały czas jezdzić nie kontrolując co dzieje sie z autem,drobna usterka moze doprowadzic do czegos powaznego , jezeli nie naprawi sie jej na czas...

Tytuł:
Post Wysłano: 04 gru 2006, 15:34
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL

Link ma swój oddział na ul. Portowej, tam gdzie Urząd Celny, stoi tam zawsze pare autek... ;)

Użytkownik

Użytkownik

Panowie zdałem teraz prawo jazdy kat C mam kurs na przewóz rzeczy , ważne badania psychologiczne szukam firmy gdzie biorą bez doświadczenia jestem z śląska z Rydułtów.

Cytuj:
Panowie zdałem teraz prawo jazdy kat C mam kurs na przewóz rzeczy , ważne badania psychologiczne szukam firmy gdzie biorą bez doświadczenia jestem z śląska z Rydułtów.
viewtopic.php?f=4&t=10827&hilit=oferty+pracy

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:

fajnie bo tu nic nie ma -.- myślałem ze Wy coś znacie ?

Cytuj:
Cytuj:

fajnie bo tu nic nie ma -.- myślałem ze Wy coś znacie ?
W obecnej sytuacji na rynku pracy nikt o zdrowych zmysłach nie powie Ci, że gdzieś jest oferta pracy, tylko sam tam będzie aplikował. Poszukaj informacji o firmach w Twoim regionie, złóż CV i czekaj lub truj dupę, aż dostaniesz pracę.

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Mitsubishi Galant 2.4l

Wolfzan, więcej wiary w ludzi :!:
Około cztery/pięć miesięcy temu dałem ogłoszenie że mój poprzedni pracodawca szuka pracownika na moje miejsce. Nikt nawet nie zadzwonił :shock:
Ponadto będąc dzisiaj na bazie PPT PKS Wrocław na ulicy Pięknej dowiedziałem się że szukają kierowcy z C+E, 5 latek doświadczenia i mile widziany ADR - podstawa. Jazda po Polsce. Więc nie przesadzaj że każdy jest taki samolubny.

Strona 1 z 1 [ Posty: 11 ]