Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Amro jest firmą transportowo-spedycyjną założoną w 1992 r. Tabor firmy to 15 zestawów transportowych w tym 11 do transportów
nienormatywnych i ciężkich spełniających ostre wymogi Unii Europejskiej. Firma obsługuje inwestycje w Europie zachodniej, jak również w Rosji, Białorusi, Ukrainie i Kazachstanie. Specjalnością Amro są transporty urządzeń do wydobywania ropy naftowej z Europy zachodniej na Syberię.
PS. Te dostawy urządzeń na pola naftowe na Syberi to prawidziwe wyzwanie!! Samo przebywanie w temperaturze - 50 stopni to wyczyn, a co dopiero wymiana np. koła w takiej temperaturze. Kierowcy z tej firmy to prawdziwi twardziele takich ludzi podziwiam i mam do nich ogromny szacunek.
Napisałem w temacie Strychacz ale nie dodało do nowych postów.Fox,teraz to już pózno,ale w Gliwicach przy zjezdzie na A-4 (kierunek Rybnik),stoją cztery gabaryty z Amro 6,5 metra szeroko.Całą noc się męczyliśmy z Olszyny (bawiłem sie w pilota),gabaryt zajmuje całą szerokość autostrady,jedziemy trzy piloty i policja.Dzisiaj ruszamy dalej i zastanawiam się jak się będzie jechało przez Kraków i dalej wąską trasą na Sandomierz.Oj bedzie płacz.Ostatniej nocy jechałem VW T-5,ale półośka zgrzyta (zajechali ją mordercy ),dzisiaj jade Golfem combi.
Zdjęcia już są w galerii Foxa
_________________ "CHCĘ UMRZEĆ WE ŚNIE JAK MÓJ DZIADEK, A NIE KRZYCZĄC JAK JEGO PASAŻEROWIE."
Hmmm przez Brzesko, czy przez Nowe Brzesko na Tarnobrzeg? Jesli przez Brzesko to tutaj nie ma jak przejechac bo na remontowanym moscie (a dokaldniej na zastepczym) szerokosc jednego pasa to 3.2m... Ale pewnie bezposrednio na Tarnobrzeg. Pozdrawiam
Widac ze ta Syberia to nie przelewki. Chlopakow spotkalo pare ciekawych przygod. Podziwiam ich za ten wyjazd i to jeszcze w zimie. Chyle czola ich umiejetnosciom i odwadze.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Tam zasadniczo się jeździ tylko w zimę... gdyż Wiosna, Lato... dróg praktycznie nie ma
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
W związku z realizacją dużego kontraktu poszukujemy przewoźników
posiadających zestawy plandekowe, Karnet TIR, mogących podjąć jeszcze w
listopadzie ładunki około 20t, 80m3, załadunek boczny, całodobowy, na
trasie Niemcy - Rosja 2500km.
Istnieje możliwość podjęcia współpracy do końca 2007r.
Zapraszamy do współpracy.
Ciekawe co będą wozili....
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
W związku z realizacją kolejnego dużego kontraktu nawiążemy współpracę z przewoźnikami, dysponujących naczepami 13,6 m (otwarte lub plandeka) do transportu materiałów budowlanych z terenu Niemiec do Polski, ładunki typu cegła, pustak ceramiczny, dachówka. Załadunek od poniedziałku do piątku, krótkie terminy płatności.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 4 gości