Strona 3558 z 3558 [ Posty: 71145 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13554 3555 3556 3557 3558
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: wczoraj, 20:42

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania S450

Objechałem trochę Rumunie i mam mieszane uczucia, niby klimat jest inny niż na zachodzie, fajnie się jedzie, ale nie wiem czy na dłuższą metę chciałbym tam jeździć non stop. :D No cóż, może tam jeszcze kiedyś się pojawię, póki co w poniedziałek znów ładuje moje wahadło na Espane. :]

Post Wysłano: wczoraj, 21:32
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

No ale konkrety Misiu. Co Ci nie pasuje? To, że na granicy klimat lat 90tych i pogranicznicy z „boss give me 5€ to café?” :D

Ja tam jakiś dużych doświadczeń nie mam bo tylko Tomisoara i albo na starego Borsa albo na Guyle się jeździło ale do dziś nie zapomnę jak ładna węgierska blondyna próbowała mi wytłumaczyć, że spaliła mi się żarówka w pomarańczowej Helli, a brzmiała jakby się krztusiła męskim organem w gardle. :)

Ps. Mamy piątek, ale jakby ktoś był na dożynkach pod Opolem i miał ciekawe fotki, nie wstydźcie się, podzielcie się z ziomeczkami forumowymi. :wink:

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: wczoraj, 22:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: DAF

Na ciekawe fotki, filmiki i aferki to trzeba poczekać do niedzieli albo poniedziałku rano. :mrgreen:

Ostatni raz byłem dwa lata temu i powiedziałem, że nigdy wiecej. Cóź, nie żałuje popijając zimne piwko nad jeziorem w Szwajcarii. ;)

Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Widać, że Bogol, jak go stać na takie latanie po internecie w Szwajcarii. Nie jeden płakał jak mu przyszła faktura za telefon, jak na szwajcarskim zasięgu pitolił na telefonie albo nie daj Boże internecie. :D

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 772271

Cytuj:
No ale konkrety Misiu. Co Ci nie pasuje? To, że na granicy klimat lat 90tych i pogranicznicy z „boss give me 5€ to café?” :D
Panie kierowniku tej Rumunii to już nie ma i nie będzie. Teraz to przejeżdżasz na odcięciu patrząc że łzami w oczach jak się tu kiedyś pięknie dyskutowało z celnikami że 0 w winiecie to 0 a nie litera O. Ogólnie klimat tamtych tras na Grecję się kończy bezpowrotnie. Kolejek brak, celników brak. Jeszcze chwila i BG przeleci się cała autostrada do tego za savoya będzie się płacić w euro.

Cały klimat jazdy tam to był brak prostych nudnych autostrad tylko kręte dróżki ładne widoki i przystępne ceny. I oczywiście brak problemu z parkingami.

Strona 3558 z 3558 [ Posty: 71145 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13554 3555 3556 3557 3558