Znaków nie było ale kamery na skrzyżowaniu były żółte i więcej niż normalnie. Dodatkowo na mapie w internetach widnieje że to skrzyżowanie w Olkuszu na DK94 jest jednym z tych 52 bodajże. U mnie już prawie 4 tygodnie i cisza
_________________ Jeździłem na swoim zanim to było modne Żyj tak żeby na starość powiedzieć: kuurła kiedyś to było
Potwierdzam, dwa razy tak miałem na Komornikach pod Poznaniem, chyba jedne z gorszych kamer w PL i nie przyszło.
Jeśli masz obawy to maksymalnie dwa tygodnie.
Powiedzmy że "koledze" z roboty teraz przyszło z Wrocławia, tego nowego odcinkowego na Aleji Sobieskiego, to tydzień od przejazdu i było w domu, tyle że auto na niego.
Bo jak leasing, albo kredyt to jeszcze bank i udostępnienie użytkownika.
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Ja w Nakle na początku stycznia przejechałem na późnym pomarańczowym i też cisza. Najlepsze to, że gdybym szedł na odcięciu to na luziku byłoby zielone, a specjalnie wyhamowałem przed światłami, bo płyta ze Szczecinka na grzbiecie była, to wiadomo... A tu pyk, 50 metrów przed była zmiana światła i już wtedy ogień do przodu...
Aaaaaa tak mi się wspominało
Ostatnio była rozmowa na temat zakazu wyprzedzania i odwołania sie od mandatu.
Jestem ciekawy kto na sali rozpraw popcorn jadł, mam nadzieję że pokrzywdzony się pochowal co ugrał.
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Właśnie przeleciałem tak na szybko street view i tam nie ma żadnych znaków przed tym skrzyżowaniem (dk94 - ul. pakuska) a kamery są. Zdjęcia są z przed roku
_________________ Jeździłem na swoim zanim to było modne Żyj tak żeby na starość powiedzieć: kuurła kiedyś to było
Osobiście znam kilka takich skrzyżowań i nigdy nie widziałem, aby było one oznaczone. W Olkuszu dawno nie byłem, jakieś półtora roku temu, ale wtedy napewno nie było tam też żadnych znaków.
Promocje na naczepę ma i jeszcze narzeka… to taki pakiet startowy.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Atego
To "cekomy" co czas pokaże, bo strasznie jestem ciekaw rozstrzygnięcia sprawy
Samochód: F90 19.362
Kategoria historia i znane osobistości.
Czy białym sprinterem z kontenerem chłodnia i tabliczka Maciej/Maciek w rejonach Ostrowa WLKP jeździ nasz użytkownik ? Mijałem dzisiaj takiej auto i coś mi zaczęło świtać z tyłu głowy
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Właśnie przeleciałem tak na szybko street view i tam nie ma żadnych znaków przed tym skrzyżowaniem (dk94 - ul. pakuska) a kamery są. Zdjęcia są z przed roku
Sorry, tam tylko na płocie wisi nieoficjalny znak, że radar, czy jakoś tak
GG: 1
Samochód: MB
Cytuj:
Kategoria historia i znane osobistości.
Czy białym sprinterem z kontenerem chłodnia i tabliczka Maciej/Maciek w rejonach Ostrowa WLKP jeździ nasz użytkownik ? Mijałem dzisiaj takiej auto i coś mi zaczęło świtać z tyłu głowy
No był chłopak który miał chyba swoje busy, właśnie chłodnie, nick jak dobrze pamiętam Maciej_Pos czy jakoś tak.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości