Cześć wszystkim. Założyłem sobie kiedyś, że wejdę tu dokładnie w 20. rocznicę powstania forum, no ale czasu brakło, więc wszedłem dzisiaj. Sentymentalny jestem, więc chciałem te dwie dekady jakoś uczcić. Wspominam moją obecność na WC jako najlepszy czas dla mojej "trakerskiej" pasji. Lektura "Polskiego Trakera", "Trailera", zdjęcia ciężarówek na al. Włókniarzy w Łodzi, a potem długie godziny spędzane na forum, zamiast na nauce do liceum (i to był dobry wybór!). Były czasy, teraz nie ma czasów. Wprawdzie trochę słabo, że po latach jestem pamiętany (razem z Mariuszem "DeLem") jako gość od obsesji poprawnych kadrów (Kermiter tu kiedyś o tym wspomniał), ale dobre i to

Z DeLem mam zresztą kontakt do dziś, mieszkamy w jednym mieście i widujemy się kilka razy w roku. Obaj do tej pory bawimy się w truckspotting, ale już bez tej fotograficznej ortodoksji z lat młodzieńczych. Ciężarówki pozostały tylko hobby i z perspektywy czasu nie żałuję, bo te nowe, plastikowe E6, to już nie to samo. Nie potrafiłbym znaleźć w sobie dawnego entuzjazmu do tych klamotów. Chociaż może to zwyczajnie kwestia wieku.
Pozdrowienia dla całej starej wiary, która tu jeszcze zagląda. Zwłaszcza dla tych z czasów mojej aktywności, m.in. Harnasia, Miha, Długiego, Kermitera. Nie dajcie forum odejść do historii

Następnych 20 lat!