Cytuj:
Cytuj:
Ciekawa sprawa ze masz na kołach wszystkie marki o których wspomniałem ? W jakim rozmiarze i modelu odebrałeś na pirellce ? ST01?
Ja mam jedną naczepę, Conti HT3 385/55, a znajomy na swojej, która robi to samo ma w tym samym rozmiarze Pirelli - ręki sobie nie dam uciąć, że to ST:01, ale na 99% tak.
Jeśli St01 to podobnie jak FH i FR stare (dobre) modele. Te nie brały udziału w wyścigu szczurów. Linia G Pirelli już są dwa tory w rynek i do producentów. Szykowana jest linia H pod E6++ i tu będą cyrki, jak będzie miał nowy przód 9mm to będzie cud
Jest to obecnie u każdego producenta więc marka się nie sugerujcie. Opony budżetowe no o nim była dyskusja jak Sava są poza dyskusją bo nie ma linii wyruchac świat
po prostu są jakie są a Sava jest ok.
I dla ścisłości to kie wina producentów opon tylko wymogów jakie dostają jeśli chcą dostarczać na pierwsze wyposażenie. Moim zdaniem kto walczy aby po roku u klienta się spalić jako marka jest głupi. Rok toczenia to za krótko aby zrekompensować zyski dostaw na linię montażową choć idzie tam wagonami.
Jakby co to z klockami hamulcowymi jest to samo.