Samochód: Ferrari
Cytuj:
A swoją droga to może by gdzieś jakaś grupę założyć kto gdzie jedzie itp…. Myślał ktoś kiedyś nad tym ? Pomijam post w trasach bo tam chyba może każdy popatrzeć ale jakiś grupa dla forumowych ? Co wy na to ?
Nie.
Ma być klasycznie jak Jelcz stopiuntka we w manualu.
Takie manewry zabiją forum.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
Wideorejestrator to powinien być pod stałym prądem czy może być po kluczyku??
Bo mam po kluczyku i zapomina mi datę i kasuje zamiast najstarsze realnie to najstarsze z wyzerowanej daty czy on zdupcony jest i powinien podtrzymywać datę??
Od Ferrari szybsze może być tylko... drugie Ferrari
Ale by mi siadła taka doczepa do kompletu, tyle że na to za wiele nie załaduje...dziś się zagruził różnymi bigbagami na pałe wjeżdżam na wagę a tam 39.9
Dzisiaj trafił mi się entuzjasta Marki Scania . Dziwni ludzie ,podchodzi do mnie ,a Robur pompuje wiatr. Ku... kolego co te g**** tak głośno chodzi? Mowie mu że jeszcze nie ułożony ,bo nowy jeszcze parę kilometrów i będzie cisza ( sprężarka od powietrza klepie jak w manie ) . Ja kolego takim złomem bym nie jeździł . A Scanio nawieszane firanek ,lampek oczywiście w piankowych klapkach meldować się na załadunek.
GG: 1
Samochód: BMW E70 4.8i
Cytuj:
Dzisiaj trafił mi się entuzjasta Marki Scania . Dziwni ludzie ,podchodzi do mnie ,a Robur pompuje wiatr. Ku... kolego co te g**** tak głośno chodzi? Mowie mu że jeszcze nie ułożony ,bo nowy jeszcze parę kilometrów i będzie cisza ( sprężarka od powietrza klepie jak w manie ) . Ja kolego takim złomem bym nie jeździł . A Scanio nawieszane firanek ,lampek oczywiście w piankowych klapkach meldować się na załadunek.
Następnym razem proponuję zgasić kolunia jak peta w popielniczce tekstem : mam na to wyje..ne że klepie bo za 630 zł dniówki to nie mogę wybrzydzać.
Taki klapek będzie miał rozkmine przez kilka dni
Kermiter ta Ex Bamatra lata chyba na jakiejś stałej linii bo widuje o tych samych godzinach na A1 praktycznie codziennie.
Fakt utrzymany jest nie gorzej jak w poprzedniej firmie ale ten napis dowalił
Nie rozumiem czasami jak można być takim fanatykiem auta którym zarazbia się na chleb. Mi wystarczy aby na głowę nie padało i kasa na czas . Ale może już za stary jestem .
Samochód: Ferrari
Ja to mam jeszcze lepszy sposób na takich delikwentów. Po prostu z nmi nie rozmawiam. Najwyżej sobie pomyślą, że jestem gburem. W sumie to nawet by mieli rację.
Z resztą ja i tak od kilkunastu lat jeżdżę ciężarówkami z ujemnym prestiżem.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 14 gości