pytanie za 100 punktów by było wmiare estetycznie a przy okazji nie rzucało się niemcą w oczy.
przednia ściana wielton, jak wiadomo był wypust z plastikową zewnętrzną warstwą, i popękało w kilku miejscach, jak naprawić przypudrować to by było ładnie? może ktoś ma pomysł? myślałem o plandece samoprzylepnej lub jakiejś folii? na całą scianę okolo 2.6 na 2,3m
Nowy element nie wchodzi w grę bo dostępna tylko nowa ściana ze słupkami
Nie wiem dokładnie o co chodzi, ale jak plastik popękał, to na folii będzie widać tak samo, a może i bardziej.
Szpachlowanie i malowanie. Nawet wałkiem jakąś śnieżką, też będzie się trzymać.
Wiem źe juz było kilka razy ale ja jestem zacofany w elektronice i nie znam się na tym nic a nic.
Wideorejestrator taki w miarę żeby w nocy coś było widać na nagraniach pomoże ktoś?
Samochód: Ferrari
Było ostatnio wałkowane.
70mai A500S, nic mądrzejszego na tą chwilę nie znajdziesz, no chyba, że chcesz coś mniejszego, to jest odpowiednik bez wyświetlacza, modelu nie pamiętam.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Znaczna część społeczeństwa to naprawdę debile. Dziś w Sycowie dojeżdżając do ronda mijam jadąca rowerem po chodniku beneficjentke ZUSu. Na rondzie przez asy przechodzi matka z dzieckiem. Mogę ruszać, spoglądam w prawe lusterko ta stara raszpla zjeżdża z chodnika zaraz za kabiną i przed kabina przejeżdża przez pasy w lewo. Zawsze zanim ruszę patrzę po wszystkich lusterkach bo inaczej byłby nagłówek MAKABRA TIR ROZJECHAŁ STARUSZKĘ ZOBACZ ZDJECIA. Za chwilę zresztą miałem podobna sytuację na światłach, tylko tym razem dziadek na Wigry 3 ale ten chociaż podniósł rękę i spojrzał czy go widzę.
Ja wczoraj jadę sobie rano przez Świdnicę, droga tranzytowa przez miasto, przejście dla pieszych, zakręt i kolejne przejście dla pieszych. Jadę ciut poniżej 40 km/h, wychodzę z zakrętu a tu laska sobie przechodzi prze drogę miała jakieś 10-20 metrów do jednego przejścia i 30-40 do drugiego. Musiała się cofać bo pomimo tego iż depnąłem po hamulcach nie miałem szans wyhamować w miejscu gdzie się spotkaliśmy...
Kolega widzę już długo pracuję w transporcie, mi jeszcze brakuję tego branżowego optymizmu.
Co do mojego najlepszego kierowcy to kiedy tylko łaskawie wróci do pracy to czekają na niego emiraty niemieckie, załadowaliśmy mu naczepę z 10 punktami rozładunku tylko po Niemczech.
Samochód: F90 19.362
Od czasu pandemi dołożyli drugi dzień wolnego dla krwiodawców, kwestia odpowiedniego przygotowania pracodawcy parę dni wcześniej i co 2 miesiące można takie coś powtarzać
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Od czasu pandemi dołożyli drugi dzień wolnego dla krwiodawców, kwestia odpowiedniego przygotowania pracodawcy parę dni wcześniej i co 2 miesiące można takie coś powtarzać
Nie mam nic przeciwko krwiodawcom, info kilka dni przed i bez problemu idzie poplanować robotę. Tutaj sprawa wyglądała tak że o niczym nikt nic nie wiedział i nagle w PL zostało auto, które powinno jechać już do NL. W sumie mogli byśmy zwolnić kierowcę dyscyplinarnie, ponieważ urlop należny związku z oddawaniem krwi nie jest równy urlopowi na żądanie, a nieobecność w pracy nie jest usprawiedliwiona.
Kolega widzę już długo pracuję w transporcie, mi jeszcze brakuję tego branżowego optymizmu.
Co do mojego najlepszego kierowcy to kiedy tylko łaskawie wróci do pracy to czekają na niego emiraty niemieckie, załadowaliśmy mu naczepę z 10 punktami rozładunku tylko po Niemczech.
Otototo .
Pomysł godny szatana, ale dobrze, może następnym razem najdzie go refleksja na temat podejścia do pracy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Damian_DAF, Długi i 15 gości