Samochód: Ferrari
Akurat do naczep kupuję oryginalne Knorr'y (Jurid z tego co pamiętam im to robi), ale Textary kładziemy do ciągników i w niczym to nie odstaje od fabrycznych.
Korniemu to bym nie ufał, zaprowadzi takiemu na klocki, a wyjedzie naczepem oklejonym w wiadome barwy.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
Dokładnie, zależy jeszcze od twardości klocka bo są różne, w naczepie na DCA były fabrycznie tak twarde klocki że prawie felgi nie pyliły, wymieniałem pierwszy raz po 8 latach to one się aż rozleciały w rękach od starości. No ale wiadomo jak kto jeździ, jeden kiero załatwił klocki w jeden rok...
KGHM? Bez problemu. Na rondzie przy Shellu w lewo i za laskiem skręt w lewo. Dojeżdżasz do nowej wagi i idziesz się meldujesz. Weź dowody rej i osobisty
Jako naczelny wiaduktowy potwierdzam przyjedziesz,. powiem więcej... Bez rozpędu
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Dobra, a więc... Pierwszy raz jadę na Francję, jak tam wygląda sprawa parkingów itp.? Płatności kartami, czy bierze opłaty z Telepassa? Stawiają też odległościówki, radary w krzakach itp., czy nie ma takich atrakcji?
Jeszcze napisz pi razy drzwi w który rejon jedziesz. Bo są miejsca gdzie o 23 znajdziesz 17 rajek a na innym o 17 już jak na A2 u Niemców.
Ogólnie normalnie. Kradzieże są, kontrolę są, radary są. Plus taki, że prysznice za friko.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Polisz trakier trzeba mieć na bocznych szybach, inaczej sztrafff!!!!
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Ej Casanova dla Ciebie to też różnica czy bedzie chciała jechać czy nie, bo jak się druga połowa dowie, to możesz nie mieć co odrywać od uda po długim siedzeniu za fajerą
_________________ "Pasja rodzi profesjonalizm, profesjonalizm daje jakość, a jakość to luksus w życiu." ~ Jacek Walkiewicz
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 8 gości